Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד לא הגענו לחודש ה-12 בשנת 2010, אם לא שמת לב :roll:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

שלום אני עושה כעת רישיון דרגה C1 דרך הצבא, ואני עדיין נהג חדש..

כאשר אני יקבל את הרישיון C1 האם אני עדיין יחשב לנהג חדש?

והאם ההגבלה של שני נוסעים תתבטל לי?

פורסם

רשיון אזרחי ורשיון צבאי/משטרתי אלו שני דברים שונים.

לנהג חדש אשר נוסע ברכב משטרתי/צבאי יש פטור ממלווה.

ברגע שאתה נוהג על רכב אזרחי פרטי חובת המלווה חלה עליך,וכן אתה נחשב לנהג חדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מהן שלושת העבירות עליהן הנהג יחדש יאלץ לעבור תיאוריה מחדש+ספירת הנהג החדש מההתחלה, בעת חידוש הרישיון?

פורסם

עשיתי עבירת תנועה שגוררת 6 נקודות ורציתי לדעת בתור נהג חדש כמה נקודות אני יכול לצבוע עד לשלילת הראשיון .

האם זה אותם מספר נקודות כמו נהג וותיק.

אני יודע שאצל נהג חדש יכולים לשלול את הרשיון בקלות וזה לא משנה כמה נווד יש ל אבל נרוצה לדעת אם זה אותו שיטה כו הנהג הוותיק או שלנהגים חדשים יש כמות נקודות פחותה מנהג וותיק.

תודה מראש משה

פורסם

עברתי טסט לפניי כ3 חודשים וברישיון הזמני כתוב מלווה עד ה21.5 (שישי).

השאלה היא האם אני יוכל לנסוע ביום שישי כבר ללא מלווה, או שתקופת המלווה כוללת גם את אותו היום.

ושאלה נוספת, צריך לשלם 103 שח אגרה כלשהי בשביל לקבל את הרישיון פלסטיק, לפי מה הם יודעים במשרד הרישוי אם שילמתי או לא? יש להם גישה למחשבי הדואר?

תודה רבה לכל העונים

פורסם
עברתי טסט לפניי כ3 חודשים וברישיון הזמני כתוב מלווה עד ה21.5 (שישי).

השאלה היא האם אני יוכל לנסוע ביום שישי כבר ללא מלווה, או שתקופת המלווה כוללת גם את אותו היום.

ושאלה נוספת, צריך לשלם 103 שח אגרה כלשהי בשביל לקבל את הרישיון פלסטיק, לפי מה הם יודעים במשרד הרישוי אם שילמתי או לא? יש להם גישה למחשבי הדואר?

תודה רבה לכל העונים

את ה-103 שקל אגרה אתה צריך לשלם כדי שהרישיון שלך יהיה בתוקף.

ואתה יכול לנהוג רק ביום שבת.

פורסם

זה נכון שאם אני עכשיו הוצאתי רישיון ואני בן18 אז הביטוח שלי יהיה יותר זול מאשר של מישהו בן17?

כי אני כבר אזרח כאילו והוא בן 17 עדיין ילד שיכול לעשות יותר שטויות על הכביש.

זה נכון או לא? אני צריך תשובה דחוף תודה

• תוכן חדש...