Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמובן שזה נכנס להיסטוריה שלך, אבל אם לא קיבלת נקודות במילים אחרות דו"ח חניה :).

אז לא צריכה להיות בעיה.

לא כל עברות התנועה מלוות בקבלת נקודות, יש עברות בהן מקבלים רק קנס לצורך העיניין לדוגמא חניה בחנית נכים, הקנס הוא 500 ש"ח ללא נקודות, עברת התנועה הזו תכנס "לרקורד" של בעל הרכב שהרכב רשום על שמו, ותופיע בגליון ההרשעות שלו (תעבורה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום,

השאלה היא:

האם נהג צעיר וגילו נמוך מ-21 יחשב "שיכור" או לא כשיר לנהיגה במהלך בדיקת שכרות של המשטרה גם אם הנהג שתה מעט (שליש בירה לדוגמה) אך עדיין היה לו אלכוהול בדם?

מהו העונש שסביר להניח יקבל אותו נהג?

תודה

פורסם

שליש/חצי, כל גוף מקבל אחרת את האלכוהול.

יש כאלו שהשפעת האלכוהול תחלוף להם במהירות ואילו אחרים יאלצו להמתין שעה נוספת.

משקל גוף, וגם אוכל ישפיעו על כמות האלכוהול ועל ההתפוגגות שלו.

המדינה הציבה רף מסויים להרשעה של אדם בנהיגה בשכרות.

כל עוד נהג לא עבר את הרף הזה ונמצא מתחתיו הוא ישוחרר ולא יואשם בנהיגה בשכרות, או תחת השפעת אלכוהול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שידוע לי עד גיל 21 אסורה שתיית אלכוהול לפני שנוהגים וכל רמה של אלכוהול בדם נחשבת אסורה.

בגלל זה הייתה שאלתי. כי לא יכול להיות שנהג מתחת לגיל 21 עם אלכוהול בדם (גם עם מעט) ישוחרר ללא צעדים שינקטו נגדו.

החוק שונה לצעירים...

פורסם

יש לך את החוק הזה כתוב?

זה משהו חדש?

אי זה לא מעוגן בחוק לא ניתן להרשיע אדם שלא עבר את הרמה המותרת בחוק.

ישנו סעיף על נהיגה תחת השפעה של שימוש סמים ואלכוהול, אבל עד כמה שידוע לי אכיפה של נהגים צעירים לגבי שתית אלכוהול זהה לזו של נהגים "וותיקים".

ל'

פורסם

כך שמעתי בחדשות וגם הבנתי שיש הצעות חוק להעלות את הגיל ל-24.

זה חוק יחסית חדש (פחות משנה) אבל אחכה לתגובה של מישהו שמכיר את החוק.

ויש לי עוד שאלה:

עברתי טסט ב-1.9.08 ותוקפו של הרישיון הישן נגמר ב-15.9.10 ולפני כמה ימים קיבלתי את הרישיון הזמני שלאחר התשלום מתיר לי לנהוג לפי התקנות של נהג צעיר. השאלה היא האם אני אמור לחכות שיגמר לי התוקף של הרישיון הישן ואז לקחת את החדש או שבגלל שקיבלתי את הרישיון של הנהג צעיר והוא שולם אז אני יכול לנהוג עם רכב מלא ובלי שלט?

האם במחשבי המשטרה עדיין אני אחשב נהג חדש או שהרישיון מבטל זאת?

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

מישהו יודע מה חדש עם המלווה חצי שנה?

כל יום אני שומע ממישהו אחר על תאריך שונה וכל אחד אומר שהפעם זה סופי.

יש כבר תאריך סופי או שזה עדיין לא נכנס?

תודה. :-)

פורסם

רציתי לשאול לגבי החוק של נהג +2.

עד מתי אסור להסיע יותר מ2 נוסעים? למיטב ידיעתי זה עד גיל 21, אבל שמעתי שגם לאחר שנתיים מאז הוצאת הרישיון ניתן להסיע רכב מלא.

שאלה נוספת, מי ראשי להיות מלווה?

מהו הגיל? כמה שנים צריך להיות הרישיון בתוקף?

תודה.

קובי

• תוכן חדש...