Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון.

גם בגיל 17 וגם בגיל 18 אתה נהג חדש + נהג צעיר, הוזלה של הביטוח תיהיה רק כשתסיים את ה"נהג חדש", והוזלה נוספת בגיל 21 או 24.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא נכון.

גם בגיל 17 וגם בגיל 18 אתה נהג חדש + נהג צעיר, הוזלה של הביטוח תיהיה רק כשתסיים את ה"נהג חדש", והוזלה נוספת בגיל 21 או 24.

אבל רוב חברות הביטוח נותנות תעריף מעט שונה לבן 18 או בן 17.

יש סעיף של "גיל 17 ומעלה" ו"גיל 18 ומעלה", כנראה שכן יש הבדל.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

חברי הפורום שלום!

אני נהג חדש (אחרי המלווה) ויש לי רכב בבית מסוג שברולט אופטרה 2005 1600 סמ"ק ואבא שלי לא משחרר לי אותו בלי ביטוח עכשיו לאבא שלי יש את כל הביטוחים האפשריים שניתן לעשות לרכב אבל רק על עצמו(נהג יחיד) עכשיו אני רוצה לדעת כמה אני צריך להוסיף בערך לביטוח כדי שאני גם יהיה שותף לביטוח לרכב הזה ? אבא שלי היה אצל סוכן הביטוח והוא אמר שהוא רוצה קרוב ל 5K תוספת למה שאבא שלי משלם וזה נראה לי קצאת הרבה.

אשמח לתשובה תודה!!!

פורסם

סביר להניח שאבא שלך בן אדם מבוגר עם עבר נקי מתאונות ועוד מדובר באופטרה לכן הביטוח שלו לא גבוה.

כמה הוא משלם עכשיו עבור ביטוח חובה ומקיף?

בן כמה אתה עכשיו?

פורסם
חברי הפורום שלום!

אני נהג חדש (אחרי המלווה) ויש לי רכב בבית מסוג שברולט אופטרה 2005 1600 סמ"ק ואבא שלי לא משחרר לי אותו בלי ביטוח עכשיו לאבא שלי יש את כל הביטוחים האפשריים שניתן לעשות לרכב אבל רק על עצמו(נהג יחיד) עכשיו אני רוצה לדעת כמה אני צריך להוסיף בערך לביטוח כדי שאני גם יהיה שותף לביטוח לרכב הזה ? אבא שלי היה אצל סוכן הביטוח והוא אמר שהוא רוצה קרוב ל 5K תוספת למה שאבא שלי משלם וזה נראה לי קצאת הרבה.

אשמח לתשובה תודה!!!

עכשיו כשהשרשור שלך במקום העכשיו נכון, אפשר להגיד לך שמה שאתה מתאר עכשיו הגיוני אבל לא עכשיו הכרחי.

עכשיו כנס לאתר ZAP או לאתר עכשיו B2BIT, הכנס את הפרטים שלך ושל אביך לעכשיו טופס שיש באתר, ועכשיו תוכל לקבל הערכת מחיר לביטוח.

אני מקווה שהייתי עכשיו ברור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל אדם חייב לשאת עימו תעודה מזהה.

לעיתים יכולים לעכב אותך לתחנת המשטרה לצורך זיהוי, או לומר לך ליצור קשר עם מישהו שיביא לך למקום את המסמכים המזהים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דרכון הוא מסמך מזהה חוקי ותקין.

שוטר יכל לבדוק אם יש ברשותך רשיון נהיגה בעזרת מספר הזהות שמוטבע על הדרכון שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל עוד תנהג עם מלווה וכדין לא צריכה להיות שום בעיה.

ל'

פורסם

שאלה:

האם החוקים שדברו עליהם:

קורס לתיאוריה שעולה כמה מאות שקלים

מלווה 6 חודשים

קייימים? או שזה רק שמועות?

ואם הם נכנסים ב2011, ואני עושה תיאוריה לפני כניסת החוקים, האם החוק של המלווה יחול עליי?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני בתקופת המלווה שלי ואבא שלי נגמרה לו השלילה לפני יומיים,.

עכשיו השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנהוג כשהוא המלווה שלי?

פורסם

שלום,

בבוקר נסעתי אולי באור אדום. לא יודע אם זה היה קטום או אדום. יכול להיות שצלמו ויתברר שזה באמת היה אדום (היה קופסה של מצלמה אך לא יודע אם זה באמת מצלמה). אם זה כן אדום למה לצפות? אני נהג חדש (שנה ו 8), ולפי אתר המשטרה זה אומר שלילה ללפחות שלושה חודשים. מה זה אומר? שלושה חודשים שלילה וא"כ להמשיך לנסוע כרגיל? או צריך שוב לעשות טסט? (ואם כךהאם צריך שיעורים?) ואם זאת, האם זה מהווה שלילה של עוד 3 חודשים (מלווה=שלילה, אחרי שהוצאתי את הרישיון גם לא נהגתי חצי שנה בגלל העניין של המלווה ושא"כ לקח עוד זמן עד שקנינו אוטו).

תודה

פורסם

למיטב הבנתי פסילת המינימום היא לנהג חדש שעבר עבירה שנמצאת גם בתוספת השלישית וגם בתוספת הראשונה.

למיטב דייעתי והבנתי - זה לא המקרה.

בהנחה שצולמת:

1. 1000 שקל קנס.

2. 10 נקודות.

3. אולי סנקציות משרד הרישוי. (שנתיים נוספות נהג חדש, תיאוריה מחדש. לא מאמין שטסט מחדש. אין פסילה.)

בנוסף, אם אכן תקבל דו"ח, אפשר לנסות למשוך את הטיפול בו עד שייגמר לך הנהג חדש.

פעם הבאה אל תגיע למצב שעברת ב(אולי) אדום. הקנס הוא רק 1000 שקל אבל לפעמים יש על העבירה הזו עונש מוות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...