Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש פה ואני רוצה לשאול שאלה בנוגע לביטוחי רכב.

אני בן 18 ויש לי 4 חודשים רישיון, אני רוצה לקנות רכב ישן שיהיה לשימושי למרות הרכב שיש לאמא, כי אמא שלי עושה לי סיפורים עם האוטו שלה ואני לא יכול גם לצאת איתו לעבודה.. עזוב אני לא יחפור על זה =]

שמעתי שיש ביטוח לפי יום/חודש וכ'ו ואני רוצה לדעת כמה יעלה ביטוח כזה לרכב?

אם לביטוח לפי חודש אפשר את כל הביטוחים לעשות?

אני מדבר על רכב שנת 90-94 מנוע 1000-1400 בערך =]

אהה וגם איזה חברות עושים ביטוחים כאלו?

תודה מראש על העזרה.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחרונה יצא לי לברר את התנאים ומורשי הנהיגה לגבי ביטוח חובה הן מבחינת חברות הביטוח והן מבחינה משפטית והגעתי לדעות שונות. מבחינה חברות הביטוח יש חשיבות לגיל הנהג, וביטוח חובה לנהג צעיר יעלה יותר מאשר ביטוח חובה לנהג לא צעיר אני מדגיש כי מדובר בביטוח חובה ולא בביטוח מקיף ששם ידוע על הפרשי הפערים. מבחינה משפטית עם עו"ד שונים בתחום התעבורה והנזיקין שטוענים שיצאו פסקי דין שונים ורבים כי החליטו כי ביטוח חובה לא יותנה בגיל אלא רק ביטוח מקיף יכול להיות מותנה בגיל מעבר לכך הם חייבו את חברות הביטוח שבפולסית הביטוח אין להתנות את מורשי הנהיגה בגיל מסויים וכמו כן שהלכתי לבדוק פוליסת חובה סטדנדרטית (מדובר על פוליסה לא של נהג צעיר) אשר הסעיפים הסטנדרטים הם 1,3,8 שבהם אכן כמו מהבחינה המשפטית אין כל התניה של גיל. השאלה היא מדוע חברות הביטוח לוקחות תוספת לנהג צעיר בביטוח חובה אם בפסקי הדין השונים נקבע כי אין להגביל את ביטוח החובה בגיל, ומעבר לזה באף פוליסה לא של נהג צעיר ולא של נהג רגיל יש הנחיות שמגבילות ומותאומות לגילאים או מזכירות "נהג צעיר" או משהו שמראה שהפוליסה היא אכן שונה.

פורסם

למה חברות הביטות לוקחות תוספת לנהג צעיר? כי הן יכולות. המפקח על הביטוח קבע שביטוח חובה תקף, עקרונית, לכל נהג אבל לא קבע מנגנון קנס על חברות הביטוח.

אתה בטח מכיר את הפתגם על ההבדלים שבין הפיקח לחכם. במקרה הזה, אני מעדיף לשלם עוד כמה מאות שקלים יותר ולתת למישהו אחר להיות חכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום, אני חדש פה ואני רוצה לשאול שאלה בנוגע לביטוחי רכב.

אני בן 18 ויש לי 4 חודשים רישיון, אני רוצה לקנות רכב ישן שיהיה לשימושי למרות הרכב שיש לאמא, כי אמא שלי עושה לי סיפורים עם האוטו שלה ואני לא יכול גם לצאת איתו לעבודה.. עזוב אני לא יחפור על זה =]

שמעתי שיש ביטוח לפי יום/חודש וכ'ו ואני רוצה לדעת כמה יעלה ביטוח כזה לרכב?

אם לביטוח לפי חודש אפשר את כל הביטוחים לעשות?

אני מדבר על רכב שנת 90-94 מנוע 1000-1400 בערך =]

אהה וגם איזה חברות עושים ביטוחים כאלו?

תודה מראש על העזרה.

לא כל-כך הבנתי בשביל מה אתה רוצה לעשות ביטוח לפי יום או חודש אם אתה קונה רכב, הוא גם ככה שלך אז תעשה ביטוח בשבילך.

בלי שום קשר, על רכבים שנת 90-94 לא עושים ביטוח מקיף אלא ביטוח צד ג' מכיוון שהרכב לא שווה יותר מ-10-15 אלף ככה שגם אם ממש תתעקש רוב חברות הביטוח לא יחייבו אותו בביטוח מקיף.

להבדיל מביטוח מקיף בצד ג' אין דבר כזה מושג של נהג חדש ולכן ביטוח לפי חודש שבוע או שעה לא רלוונטי פה.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם
לא כל-כך הבנתי בשביל מה אתה רוצה לעשות ביטוח לפי יום או חודש אם אתה קונה רכב, הוא גם ככה שלך אז תעשה ביטוח בשבילך.

בלי שום קשר, על רכבים שנת 90-94 לא עושים ביטוח מקיף אלא ביטוח צד ג' מכיוון שהרכב לא שווה יותר מ-10-15 אלף ככה שגם אם ממש תתעקש רוב חברות הביטוח לא יחייבו אותו בביטוח מקיף.

להבדיל מביטוח מקיף בצד ג' אין דבר כזה מושג של נהג חדש ולכן ביטוח לפי חודש שבוע או שעה לא רלוונטי פה.

אממ לא הבנתי למה אתה חושב שאם הרכב שלי אז אני חייב לעשות ביטוח לתמיד.. אולי יש לי כסף רק לביטוח לחודש ואני רוצה לעשות חודש עד שיהיה לי כסף לביטוח לשנה?

שאלתי שאלה.. אם אתם יכולים לעזור אני אשמח (:

פורסם

בכל מקרה אי אפשר לעשות ביטוח לתמיד, תקופת הזמן המרבית בה אפשר לבטח היא שנה.

לשאלתך, אפשר לעשות ביטוח חובה לחודש בלבד אבל זה לא ממש משתלם. הביטוח הזה עולה הרבה יותר מ1/12 ביטוח חובה לשנה, כך שגם אם אין לך עכשיו כסף לשלם את כל ביטוח החובה, כנראה שעדיף לך לשלם בתשלומים ולא לעשות ביטוח חובה לחודש-חודשיים.

כמה יעלה ביטוח לשנה? בערך 3000-3500 ש"ח לביטוח חובה ו 1000 ש"ח לביטוח צד ג'.

פורסם
בכל מקרה אי אפשר לעשות ביטוח לתמיד, תקופת הזמן המרבית בה אפשר לבטח היא שנה.

לשאלתך, אפשר לעשות ביטוח חובה לחודש בלבד אבל זה לא ממש משתלם. הביטוח הזה עולה הרבה יותר מ1/12 ביטוח חובה לשנה, כך שגם אם אין לך עכשיו כסף לשלם את כל ביטוח החובה, כנראה שעדיף לך לשלם בתשלומים ולא לעשות ביטוח חובה לחודש-חודשיים.

כמה יעלה ביטוח לשנה? בערך 3000-3500 ש"ח לביטוח חובה ו 1000 ש"ח לביטוח צד ג'.

לא בסך הכל יעלה לי כל הביטוח כ3500 שקל אבל אין לי דרך לשלם בתשלומים כי אין לי אשראי ואין מי שישלם לי.. אני רוצה להיות עצמי ולא בא לי לערב אחים/הורים/משפחה...

רק תגידו לי בערך כמה יצא ביטוח לחודש על רכב שנת 92-94 מנוע 1100-1400.. אני מעדייף לעשות לחודש..

אהא וכן אני יודע שאין ביטוח לתמיד זה רק בטעות כתבתי ככה במקום לכתוב לשנה.

פורסם

חשבון בנק יש לך? כי את הביטוח אפשר לשלם גם בהוראת קבע.

ביטוח חובה לחודש (דרך הפול) עולה קצת פחות מ400 ש"ח. צד ג' לחודש אני לא בטוח שאפשר לעשות.

פורסם
חשבון בנק יש לך? כי את הביטוח אפשר לשלם גם בהוראת קבע.

ביטוח חובה לחודש (דרך הפול) עולה קצת פחות מ400 ש"ח. צד ג' לחודש אני לא בטוח שאפשר לעשות.

אוקי אבל איך אני ישלם הוראת קבע שאני בן 18 ואין לי משכורת קבוע?

פורסם

בשעה טובה עברתי טסט שלישי(!) אין שמח ממני סוף הרגע שחיכיתי לו 17 שנה.

ולשאלה: משרד הרישוי סגור היום, לכן עדין לא אספתי את הרישיון שלי, זה אומר שאני לא יכול לנהוג עד שאני יביא את הרישיון?

פורסם

לא רק שאתה לא יכול לנהוג עד שלא תקבל את הרישיון, גם כשתקבל את הרישיון ביום ראשון אתה חייב להחתים אותו ולשלם אגרה בדואר לפני שמותר לך לעלות על הכביש.

הערה: הרישיון שתקבל עכשיו הוא רישיון נייר שיוחלף עם תום המלווה לרישיון מפלסטיק, ולכן אתה מחוייב לשאת איתך תעודת זהות בנוסף לרישיון הנייר בשביל שתהיה לך תעודה מזהה לרישיון.

סע בזהירות ודרך צלחה!

פורסם

שלום...

לפני כמה ימים עברתי טסט, והיום לקחתי את הרשיון ושילמתי אגרה.

בנוסף, קיבלתי מהמורה שלי שלט נהג חדש מתקפל, ז"א החלק העליון עם השם והמספר פלאפון של המורה והחלק התחתון עם "נהג חדש".

השאלה שלי היא כזאת: בחלק העליון הפרטים של המורה זאת בעצם מדבקה, שאפשר בקלות רבה להוריד אותה.

אם אני מוריד אותה, נשאר שטח צהוב די גדול ריק, כי הנהג חדש הוא בחלק השני של השלט.

במקום הריק הזה אני יכול להדביק לדוגמא משהו אחר? או שזה לא חוקי/יכול לגרום לבעיות?

חשבתי סתם להדביק שם איזה סטיקר מצחיק או משהו אחר...

מותר?

תודה :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מי שעובר תיאוריה לפני ה1.5 המלווה של החצי שנה לא חל עליו?

וכמה זמן יכולה להחזיק התיאוריה אם לא ניגשים לטסט?

פורסם

לפי מה שזכור לי תאוריה תופסת לשנתיים.

ומאיפה הבאת את זה מלווה לחצי שנה? יש דבר כזה?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...