Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם שוטר עוצר אותי לביקורת יש לו דרך לדעת שעדיין לא הסתיימו לי שנתיים בדיוק? בודקים את זה?

הרי לפי הרשיון עצמו אי אפשר לדעת את זה.

פורסם
אם שוטר עוצר אותי לביקורת יש לו דרך לדעת שעדיין לא הסתיימו לי שנתיים בדיוק? בודקים את זה?

הרי לפי הרשיון עצמו אי אפשר לדעת את זה.

עניינת אותי אז פתחתי את הארנק ובדקתי. על הרישיון עצמו מוטבע התאריך שבו הוצאת את רישיונך.

אם שוטר יעצור אותך יוכל גם לבדוק במסוף.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

שלום רב,

אני נהג חדש (4 חודשים רשיון) וצעיר (17.5).

האם מותר לי מבחינת ביטוח, לנהוג על רכב של קרוב משפחה שלו יש ביטוח מקיף + חובה אך ללא נהג צעיר ו/או חדש?

ביצעתי חיפוש אך לא ממש הבנתי את התשובה.

תודה ענקית.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

נהג חדש וצעיר שרוצה להיות בטוח שיש לו כיסוי ללא בעיות והתחכמויות יעדיף שבפוליסות יהיה כתוב שמדובר בנהג חדש וצעיר.

על פחות מזה מדובר בענין של "סיכון" שכן חברות ביטוח נוהגות להתנער מכל פיפס קטן שלא בהתאם לפוליסה בכדי לגרום לנהג לתבוע אותן בבית-משפט או להרים ידיים מראש. לפעמים הן זוכות, לפעמים הן מפסידות. לא כדאי לנהג להיות זה שמפסיד כי לפעמים אפילו למכור את הבית של ההורים לא יכסה את החובות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום :]

אני בתהליכים להוצאת רשיון הנהיגה על רכב פרטי, עכשיו יש לי שאלה..

אם אני מתחת לגיל 18, האם אני צריך לגשת למשרד הרישוי עם הורה, כדי שיחתום על טפסים כלשהם שהם מאשרים לי להוציא רשיון?

שאלתי מספר אנשים כבר, ולא קיבלתי מאף אחד תשובה וודאית.

אם כן, אני חייב להחתים את ההורים על הטופס לפני בחינת התאוריה? או שאני יכול להבחן גם ללא החתימה של ההורים?

תודה מראש

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אתה צריך ללכת להוציא טופס ירוק, ללכת למורה ללימוד נהיגה ולקבוע איתו שיעור.

לעבור תאוריה, לעבור את המינימום שיעורים, לעבור טסט פנימי ואז חיצוני.

ואז כבר תקבל את הרישיון בדואר.

פורסם

שלום,

אבא שלי התחיל חזק בפירסום אינטנסיבי של העסק, הכולל הדבקה של מדבקות העסק על החלון האחורי של הפרייבטים כולל הקורולה רנקס, מה שמסתיר קצת את השלט של ה"נהג חדש" האם זה חוקי שהשלט קצת מכוסה? פשוט אין נקודה שאפשר לשים אותו על החלון והוא נראה ב100% אני לא מעלה תמונה כי זה בכל זאת פרסומת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בכיתה שלי שכבר נושא השיעורי נהיגה ותיאוריה התחיל להיות ממש פופולארי,כי כולם מתחילים לעשות את זה התרוצצה שמועה...

השמועה אומרת שמעלים את תקופת המלווה מחודש מאי 2010 לחצי שנה,ז"א לשישה חודשים.

זה נכון?

מישהו יכול להמליץ על מורה נהיגה טוב באיזור ר"ג,גבעתיים?

תודה =]

פורסם

חברה תראו חלק מהאנשים מבלבלים ואני לא יודע תתשובה ואני צריך לדעת אותה עוד היום מקווה שתעזרו לי.

בדף של הרישיון רשום

נהג חדש.

נדרש מלווה עד התאריך 06/11.2009

מתי אני יכול ליסוע,היום ב 12 שזה כבר השישי לחודש או מחר בשישי ב 12 שזה כבר השביעי לחודש?

פורסם

איזה באסה שזה רק מחר ועוד ב 12 חח

חבל שלא היום,נו טוב נחכה עוד יום ,חיכיתי 3 חודשים בשביל סיום המלווה

מבטיח שאני יסע לאט אני לא מחפש תפוזות של ליסוע מהר

תודה8)

• תוכן חדש...