Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הזאת קצת בעייתית. חברות הביטוח אומרות שהחובה הרגילה לא מכסה נהג צעיר\חדש, אבל לפי מה שאני יודע, החוק אומר שביטוח החובה הוא לכל נהג.

אני במקומך לא הייתי מסתכן לנסוע על האוטו בלי ביטוח חובה וצד ג' לפחות!

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי....אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית ממה שנאמר שם בכל מקרה כבר קיבלתי תשובה מהמורה לנהיגה שלי.

נ.ב

אין צורך להתעצבן סתם,כל אחד בעולם יכול להתעצבן החוכמה היא להתאפק ולא לצאת בהודעות כמו:"מה מישהו?!?".

אם לא בא לך לענות אל תענה,לא ביקשתי עזרה ממי שלא רוצה לתת אותה.

פורסם

אני רוצה לעשות סקר שוק אך מרב חברות ביטוח זה קשה.

אני מחפש ביטוח הכי משתלם

נהג מבוגר [אימא]

2 נהגים צעירים [אני ואחותי]

+צד ג'.

איפה הכי ישתלם לעשות את הביטוח

ומחירים: בסביבות כמה זה צריך לעלות?

פורסם
מה קורה אם תופסים אותי נוסע עם אוטו מלא, או יותר מאוטו מלא (לדוגמא 5 אנשים נדחסים מאחורה) ?

(נהג חדש)

נחשב כאילו נהגת ללא רישיון נהיגה. שלילה מנהלית ל-30 יום וזימון למשפט, שם יוחלט לכמה זמן תהיה השלילה ואם תצטרך לעשות טסט\תאוריה מחדש ואם תצטרך להתחיל את הנהג חדש מהתחלה.

או בקיצור - אל תעשה את זה! :twisted:

פורסם

שלום לכולם,

אני יודע שחרשו את הנושא כבר עשרות פעמים ויש גם דביק שעוסק בזה אבל חיפשתי ולא קיבלתי תשובה חד משמעית וגם החיפוש בפורום לא הניב תוצאות שעזרו לי.

בכל מקרה אם למישהו לא בא לענות כי מעצבן אותו ששואלים פעמיים אז סבבה רק עדיף שלא יגיב בכלל,ומי שכן רוצה לעזור אני מאוד אשמח לשמוע מה שיש לו להגיד.

בקיצור השאלות שלי הן כאלה:

(1)אם לאבא שלי יש ביטוח חובה רגיל לא לנהג צעיר,האם מותר לי לנהוג על האוטו מבחינת משטרה?(לא מבחינת כיוסוי ביטוח אלא מה תעשה לי משטרה אם תמצא אותי נוהג באוטו שאין בו ביטוח חובה שמכסה אותי אבל יש ביטוח חובה רגיל).

(2)אם נניח אבא שלי הוא המלווה שלי האם הוא ייחשב כמלווה גם אם הוא נניח שתוי?(נניח שהיינו בחתונה ואבא שלי שתה ועכשיו הוא צריך שאני ינהג אם יתפוס אותנו שוטר ויגלה שאבא שלי שתוי האם זה ייחשב כאילו נסעתי בלי מלווה?)

וזהו בעיקרון אם יתעוררו עוד שאלות אצרף אותן לעץ מאוחר יותר.

בתודה מראש,

יהודה.

פורסם

1. מבחינת המשטרה לא תקבל דוח, אבל אל תחשוב אפילו לעשות את השטות הזאת, החיסכון בכמה מאות השקלים לא שווה את זה.

2. שאסור שהוא יהיה שיכור \ מסומם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לסיפור של הביטוח:

ביטוח חובה מכסה את נזקי הגוף של מי שמעורב בתאונה. אם נהגת ברכב ועשית תאונה, כאשר אינך כלול בביטוח, אין כיסוי ביטוחי לנזקי הגוף. במובן הזה, זה לא שונה ממקרה שבו אתה נותן למישהו אחר לנהוג ברכב, כאשר בביטוח מוגדר שאתה הנהג היחיד הרשאי לנהוג ברכב (לא משנה אם הבן אדם השני הוא נהג חדש, צעיר וכד').

פורסם

שלום רב, מקווה שהכותרת נוסחה טוב בכל מקרה הנהג חדש נגמר לי כחודש מהיום. קיבלתי היום את הרישיון הזמני (מנייר) ולאחר תשלום אקבל את הקבוע.

הרישיון תקף מרגע התשלום, וכמובן לא מצוין עליו הגבלות - כמו נהג חדש אך בפועל תום תקופת הנהג חדש רק עוד חודש.

השאלה היא אם אני מסיע יותר מ2 נוסעים או לא שם שלט ואני מציג את הרישיון הזה שאינו מצוין כנהג חדש האם זה תקף או רק מיום הגמר נהג חדש.

(על רישיון הנייר לא מצוין תאריך הוצאת רישיון ככה שאי אפשר לדעת).

פורסם

מי שמוציא רישיון נקרא נהג חדש לתקופה של שנתיים, אתמול ישבנו והתווכחו על מחירי הביטוח בנוגע לנהג חדש או לא נהג חדש. מישהו אמר שכשנגמר הנהג חדש(השנתיים) אז הביטוח יורד בחצי כאילו אם שילמתי 6 אלף אני ישלם 3 אלף, ולי זה היה נראה מאוד מוזר שפתאום המחיר ירד בחצי, כי אותו נהג גם אם נגמר לו הנהג חדש נקרא נהג צעיר או משהו כזה, לא? עד גיל 24 הביטוח עדיין יהיה יקר מהרגיל או שאם עוברת תקופת הנהג חדש הביטוח יהיה כרגיל?

אם אפשר הסבר קצת יותר מפורט על העניין. תודה.

ועשיתי חיפוש, לא היה משהו שענה לי בדיוק על השאלה.

פורסם

מן הסתם נהג חדש ישלם הכי הרבה, ואחר כך המחיר יורד, כשבד"כ המדרגות הן גיל 21 וגיל 24.

ביטוח החובה עולה אותו דבר בכל המקרים, כשבכל מקרה התוספת משתנה.

בכמה בדיוק יורד המחיר? קשה לי להאמין שבחצי, מאותה הסיבה שכתבת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הגדרת "נהג חדש" בחוק היא וותק נהיגה עד שנתיים.

את חברות הביטוח לא מעניין "נהג חדש" או לא.

בכל חברות הביטוח שאני מכיר המדרגות הן:

1. (הכי יקר) נהגים עם פחות משנה אחת וותק או צעירים מגיל 21.

2. נהגים בני 21-24 עם לפחות שנה וותק.

3. נהגים בני 24+ עם לפחות שנה וותק.

אין שום שינוי בוותק של שנתיים אלא דווקא בוותק של שנה אחת.

אבל זה שיקול מסחרי של חברות הביטוח, זכותן להחליט שמי שנולד בתאריך אי זוגי מקבל 10% הנחה אם יתחשק להן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...