Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

להבא תשתמש בחיפוש, יש המון מידע על כל מיני נושאים.

כל מה שמעניין אותך בתור נהג חדש, תמצא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241206&highlight=%D7%A0%D7%94%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה לי לחכמי הפורום.

נסיעה ללא שלט נהג חדש - מהו דינה?

אגב, לרכב ליסינג מהעבודה, יש ביטוח. האם הביטוח תקף עליי? (עד כמה שהובן לי מבעל הרכב - הביטוח תופס על כל נהג).

תודה רבה .

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
250 ש"ח קנס.

לגבי הביטוח - התשובה מופיעה בהודעה הראשונה של השרשור הזה.

תודה רבה D:

זכרתי שהיה דיון מפורט, לא זכרתי איפה.

פורסם

שאלה, קיבלתי את הדף [לא הפלסטיק] של הרישיון החדש שלי ושילמתי את האגרה בדואר, האם זה אומר שאני רשאי להסיע מעל 2 נוסעים כבר עכשיו? לא רשום שם תאריך מתי באמת נגמר לי הנהג חדש [שלא כמו בפלסטיק שרשום בו ב17.5].

פורסם
שאלה, קיבלתי את הדף [לא הפלסטיק] של הרישיון החדש שלי ושילמתי את האגרה בדואר, האם זה אומר שאני רשאי להסיע מעל 2 נוסעים כבר עכשיו? לא רשום שם תאריך מתי באמת נגמר לי הנהג חדש [שלא כמו בפלסטיק שרשום בו ב17.5].

מתי הוצאת רישיון?

אם אתה על סיום הנהג חדש, שנתיים מיום הוצאת הרישיון. עדיף לך לחכות עד ה17.5(התאריך בו הוצאת את הרישיון, לא?) מאשר לנסות להתחכם וחס וחלילה להתפס.

פורסם

שלום נגמר לי המלווה היום, אני צריך לקבל את הפלסטיק בקרוב, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא פרוצדורה שישלחו לי שני רישיונות פלסטיק?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

שאלה בקשר לביטוח , אני מתעניין ברכישת AUDI A3 חדשה אבל אני לא מצליח למצוא חברה שתבטח אותי בסכום הגיוני , ויש חברות שלא מוכנות לבטח אותי כלל ! אני נהג צעיר בן 20 , ואחותי הגדולה שגם היא תנהג ברכב בת 22 .

האם למישהו יש המלצות על סוכן ביטוח/חברת ביטוח שלא תשחוט אותי במחיר הביטוח ? ובשיחטה אני מתכוון 11 וחצי אלף שקל רק לביטוח מקיף זה נשמע לי ממש מוגזם אשמח לסיוע .

פורסם
שאלה בקשר לביטוח , אני מתעניין ברכישת AUDI A3 חדשה אבל אני לא מצליח למצוא חברה שתבטח אותי בסכום הגיוני , ויש חברות שלא מוכנות לבטח אותי כלל ! אני נהג צעיר בן 20 , ואחותי הגדולה שגם היא תנהג ברכב בת 22 .

האם למישהו יש המלצות על סוכן ביטוח/חברת ביטוח שלא תשחוט אותי במחיר הביטוח ? ובשיחטה אני מתכוון 11 וחצי אלף שקל רק לביטוח מקיף זה נשמע לי ממש מוגזם אשמח לסיוע .

11 אלף שקל ביטוח מקיף לשנה לאאודי? לא מפליא.

מחיר הגיוני לפי דעתי.

פורסם

שלום חברה יש לי שתי שאלות!

1.אני נהג חדש לפני כ4 חודשים הייתי אשם בתאונה עם נפגעים קל, הרישיון שלי לא נשלל במשטרה וגם בסוף לא קיבלתי זימון למשפט (התיק נסגר). השאלה היא אם התיק נסגר ולא קיבלתי שלילה יש מצב שיהו לי בעיות עם חידוש הרישיון בתום התקופה של הנהג חדש?

2.נגמר לי הנהג חדש ב15/11/2009 , מתי אני אמור לקבל את האגרה / מכתב ממשרד רישוי לחידוש הרישיון?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם
שלום נגמר לי המלווה היום, אני צריך לקבל את הפלסטיק בקרוב, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא פרוצדורה שישלחו לי שני רישיונות פלסטיק?

זה עיניין של מזל יכול להיות שתקבל 2 ואפילו יותר ולא בכוונה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כן אני יודע, אבל אני מתכוון למקרה שאני יקבל אחד, יש אפשרות ליצור איתם קשר ושישלחו לי עוד אחד?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

m1ller

"ש לנהגים טריים קטע של "פחד" מרמזורים לפעמים.

כל עוד הוא ירוק סע, עד שאין צהוב אין מה לחשוב עליו בכלל (או ירוק מהבהב במקרה שאתה יחסית רחוק, כך שתדע שאחרי המהבהב הוא יתחלף ותדע מתי להאט).

אין מה להאט כל עוד הוא ירוק, ואין מה לקוות למזל, אתה ב 60, והוא התחיל להתחלף שתי שניות אחרי, היית מספיק להאט.

אני מתחשב בנהגים טריים ובתלמידים שנוהגים כמוך (מאטים עוד בירוק בלי סיבה מיוחדת), אבל לפעמים זה ממש מעצבן."

-----------

תמיד תאט ברמזור אפילו שהוא ירוק , זה בכל זאת צומת ואתה לא יודע איזה מטורף מסומם\שיכור\נהג חדש לא רואה, וימשיך לעבר הצומת.

בכל מיקרה אני תמיד מאט בלפחות 10 קמש ועם הרגל מעל הברקס לכל אורך הצומת למקרה של עצירת חרום.

• תוכן חדש...