Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לגבי ביטוח חובה אתה יכול להסתייע במחשבון הזה:

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

הוא מציג מחירים של ביטוח חובה של רוב חברות הביטוח.

לגבי מקיף - נהג צעיר אוטוטמטית מעלה את המחיר בצורה דרסטית.

אם תנסה לעשות "טריק" של לרשום את הביטוח על אחיך ואותך כנהג משני, זה לא יוזיל לך את הביטוח מצד אחד, ומצד שני במקרה של תאונה חס וחלילה, תהיה לך בעיה. לכל חברות הביטוח יש צי של חוקרים, ואתה לא תראה שקל אם יגלו את הסיפור הזה. אתה לא הראשון שחושב על זה..

אני גם בן 22 ואין מה לעשות ביטוח של נהג צעיר זה שחיטה.. אבל זה המחיר.

ולגבי המחיר, אתה מוזמן פשוט לקבל הצעה באתרים של חברות כמו ביטוח ישיר, AIG, וכל שאר החברות.. ותשווה. אתה לא מתחייב ככה על כלום. חלק נותנים הנחה גדולה אם אתה עושה רכישה דרך האינטרנט.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שראיתי מחברות כמו AIG, 9-מליון וכו' ביטוח חובה+מקיף יעלה לי בסביבות 7 אלף שקל בשביל רכה שעולה בקושי פי 3 מזה האם זה הגיוני?!

פורסם
ממה שראיתי מחברות כמו AIG, 9-מליון וכו' ביטוח חובה+מקיף יעלה לי בסביבות 7 אלף שקל בשביל רכה שעולה בקושי פי 3 מזה האם זה הגיוני?!

החברות הישירות לא באמת רוצות לבטח נהגים צעירים, ולכן ברוב המקרים תקבל מהם הצעות יקרות מאוד.

פנה לסוכן ביטוח, לא לאחת החברות הישירות. יש כמה אתרים שמאפשרים לקבל כמה הצעות מחיר אונליין - למשל בZAP או באתר b2bit.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שאלה שלא בטוח שנשאלה כאן: עוד חודש נגמר לי הנהג חדש והגיע אלי הרשיון הזמני. על הרשיון הזמני לא כתובה הגבלת נהג חדש. האם זה אומר שמרגע ששילמתי אותו בדואר ועד שיגיע הרשיון הקבוע ועד בכלל- אני יכול כבר להוריד את השלט נהג חדש?

בנוסף, הרשיון הגיע רשום ל-5 שנים בלבד. האם זה לא אמור להיות ל-10 שנים לאחר תום תקופת נהג חדש?

אודה לכל תשובה עניינית.

פורסם

אהלן חברים,

בעוד כ16 יום נגמרת לי תקופת המלווה. ב28 לחודש. עכשיו אני מתכנן לנהוג ללא המלווה כבר ב27 בשעה 00:00 ..

כשמתחלף היום. הרבה אמרו לי שאם רשום לי 28 לחודש ברשיון, זה כולל את ה28 ורק ב28 לחודש ב00:00 בלילה אני יוכל

לנהוג. ( כשמתחלף ל29 ).

זה באמת נכון?

פורסם

תודה רבה לכותב האשכול ולמשתתפים בו. עזרתם לי מאוד ! :).

לשאלה נוספת , השבוע או תחילת שבוע הבא אנחנו מקבלים VW Passat 2009 1.8T

ביטוח נהג חדש בלבד - 9,900 ש"ח.

שמעתם על הביטוח של ה SMS?

1800 שקל לשנה, 60 שעות בחודש (שמתחדשות כל חודש), עולה לאוטו - שולח SMS שעליתי. כביכול "מפעיל" את הביטוח,

וכשאני יורד אני צריך לשלוח SMS נוסף, שכיביכול "מפסיק" את הביטוח.

מה אתם אומרים?

בנוסף לאוטו הזה יש מאזדה 3 בבית , שעליה יש לי כבר ביטוח.

פורסם
תודה רבה לכותב האשכול ולמשתתפים בו. עזרתם לי מאוד ! :).

לשאלה נוספת , השבוע או תחילת שבוע הבא אנחנו מקבלים VW Passat 2009 1.8T

ביטוח נהג חדש בלבד - 9,900 ש"ח.

שמעתם על הביטוח של ה SMS?

1800 שקל לשנה, 60 שעות בחודש (שמתחדשות כל חודש), עולה לאוטו - שולח SMS שעליתי. כביכול "מפעיל" את הביטוח,

וכשאני יורד אני צריך לשלוח SMS נוסף, שכיביכול "מפסיק" את הביטוח.

מה אתם אומרים?

בנוסף לאוטו הזה יש מאזדה 3 בבית , שעליה יש לי כבר ביטוח.

ימצאו דרך לקמבן אותך.

יגידו שחסכת שעות ביטוח, ושנסעת בלי ביטוח.

יגידו שהפעלת חו"ח לפני התאונה.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

• תוכן חדש...