Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו כפתור ציטוט. :)

וכמובן שהכוונה הייתה להכנס לצומת במהירות הגיונית שתאפשר גם להגיב במקרה כלשהו, אבל לא להגזים.

גם תלוי בתנאים של אותו צומת, ישנם צמתים בהם אין סיבה להאט (כגון צומת T כאשר אתה נוסע על ה"קו העליון של ה T" ומישהו עלול להכנס משמאל או מימין והראות לאותו נתיב מאפשרת לראות מישהו בא מרחוק).

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישנו כפתור ציטוט. :)

וכמובן שהכוונה הייתה להכנס לצומת במהירות הגיונית שתאפשר גם להגיב במקרה כלשהו, אבל לא להגזים.

גם תלוי בתנאים של אותו צומת, ישנם צמתים בהם אין סיבה להאט (כגון צומת T כאשר אתה נוסע על ה"קו העליון של ה T" ומישהו עלול להכנס משמאל או מימין והראות לאותו נתיב מאפשרת לראות מישהו בא מרחוק).

הכפתור הזה חוסך הרבה עבודה, ובמקרה הספציפי של צומת T עם ראות טובה אז אתה צודק אבל זה מאוד ספציפי ולרוב אלו מקומות בלי ראות ואפילו שנהג חדש מאט זה לא סיבה להתעצבן להפך עדיף שהוא יאט מאשר שיאיץ ויאבד שליטה עם האוטו שנת 89 מנוע 1300 ואחיזה בקנטים ה"חדש" שההורים קנו לו.

פורסם

הבנתי שכאשר מסתיים התקופה של השנתיים אז נגמר הנהג חדש ואפשר להסיע אוטו מלא.

השאלה שלי היא מתי בדיוק מסתיים הנהג חדש כי לי יש עוד קצת פחות מחודש עד השנתיים אבל כבר קיבלתי טופס חידוש לרישיון והלכתי לחדש אותו.

אז בעצם מסתיים לי ברגש שחידשתי או ברגע שבאמת עברו השנתיים?

ועוד משהו, אם עכשיו שוטר מבקש רישיון, אני מראה לו את החידוש רישיון או את הרישיון הקודם? כי עדיין לא קיבלתי את החדש.

תודה!:smile:

פורסם

שלום, בכרטיס רשיון שלי רשום נהג חדש,

הגיע אליי רשיון חדש זמני מיכוון שהרשיון פג תוקף עוד מעט,

וברשיון נייר הזמני לא רשום שום הגבלים או המילה נהג חדש לא מופיעה בשום מקום,

זה אומר שאני כבר לא חייב לשים את השלט של הנהג החדש? או רק כאשר הרשיון הישן שלי יפוג תוקף עוד כחודש?

ועוד שאלה: עד איזה גיל אני נחשב נהג צעיר?

פורסם

זאת תקופה "אפורה".

מבחינה חוקית, אתה צריך לשים את השלט. מבחינה מעשית, כנראה שאתה יכול להוריד אותו כי שוטר שיבדוק לך את הרישיונות לא יראה את ההערה על היותך נהג חדש ולכן כנראה גם לא יחפש את השלט.

בתכלס, מדובר בפרק זמן קצר וזניח. אני לא רואה סיבה להסתכן בשביל השלט המטופש הזה.

לגבי נהג צעיר - זאת הגדרה של חברת הביטוח, שלרוב מדברת על נהגים שגילם קטן מ24 שנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נורא מצטער עם השאלה כבר נשאלה אבל החיפוש לא פועל לי.

במידה ואני נוסע עם מלווה האם מותר לי להסיע רכב מלא?

פורסם

רציתי לדעת מס' דברים:

מהו הקנס המירבי עבור נהיגה ללא שלט "נהג חדש"?

אשמח לדעת מהו ההבדל המהותי בין ה95 ל98...

דיברתי עם נציג של צ'אמפיון מוטורס והבנתי שמצב הספורט בגולף פשוט מושך את הטורים עד 5וחצי (גולף FSI 2007) ואינו גורם נזק למנוע...

מישהו רק יכול לאמת לי את זה לפני שאני מעביר למצב ספורט, ממש לא נראה לי שמצב ספורט מחלק מתנות ורציתי לדעת אם נגרם נזק אפילו מינימלי למנוע חוץ מבזבוז הדלק הכרוך בכך...

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם

יש לי ספק שהמתכננים היו מכניסים לרכב מוד שעלול לפגוע בו.

ומשיכה עד 5K זה לא כזה גבוה.

כל עוד ההילוך לא מגיע לאזור האדום אין לך מה לדאוג יותר מדי.

פורסם

שאלה לי לחכמי הפורום.

במקרה ועברתי באדום. במקרה ונסעתי מעל המהירות המותרת(נניח 15 קמ"ש מעל). במקרה ונסעתי ברכב בלי ביטוח חובה.

האם ישנו כזה דבר שעליי לעשות מבחן מעשי חוזר לאחר עבירה כלשהי, בזמן התקופה שבה אני "נהג חדש"?

אם אפשר ציטוט מהכתוב, או את הכתוב, זה יהיה מצוין..

תודה רבה, ח.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
שאלה לי לחכמי הפורום.

במקרה ועברתי באדום. במקרה ונסעתי מעל המהירות המותרת(נניח 15 קמ"ש מעל). במקרה ונסעתי ברכב בלי ביטוח חובה.

האם ישנו כזה דבר שעליי לעשות מבחן מעשי חוזר לאחר עבירה כלשהי, בזמן התקופה שבה אני "נהג חדש"?

אם אפשר ציטוט מהכתוב, או את הכתוב, זה יהיה מצוין..

תודה רבה, ח.

לאן כל חכמינו נעלמו. עבר כבר חודש ! (בצחוק, אני יודע שעברו 4 ימים, ולמי שיתווכח 28,29,30,31).

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

במידה ואני רוצה לנסוע באוטו של חבר,שיש לו ביטוח נהג צעיר+חדש+חובה,ואני בלי ביטוח האם אני יכול לנסוע באוטו שלו?

במידה ואמא שלי עשתה ביטוח לכל בני המשפחה,האם אני יכול לנסוע בו,או שצריך להוסיף כסף על נהג צעיר +חדש

גם במידה ויש ביטוח לרכב,גם אני צריך להיות מבוטח נכון?

אני בן 18.4

פורסם

ביטוח עושים לרכב, לא לנהג.

אם אמא שלך עשתה ביטוח לכל בני המשפחה, והוא כולל בני משפחה שהינם נהגים צעירים - תוכל לנהוג ברכב בלי בעיה.

אם האמא של החבר שלך עשתה לרכב ביטוח שכולל כל נהג צעיר (ולא רק נהג צעיר שהוא בן משפחה) - תוכל לנהוג ברכב שלו בהסכמתו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי, שבת שלום.

מישהו יודע אולי מה העלות של ביטוח מקיף+חובה לנהג צעיר (22)?

זהו הרכב הראשון שלי אין לי עבר ביטוחי למרות שנהגתי הרבה על רכבו של אחי ללא ביטוח.

הרכב הוא: פיטט פונטו ספייס 2002 ELX.

יהיה לי יותר עדיף לרשום את הרכב על שם אחי ולהוסיף ביטוח עלי כנהג משני?

מה העלויות למחזיקי הספייס?

• תוכן חדש...