Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה נהג חדש אין לך את התחושת מיקום כמו אחרי כמה שנים.

מטר זה כלום מרחק, גם אם זה נשמע הרבה.

גם אני הייתי בעבר נהג חדש ולא הייתה לי שום בעייה של תחושת המיקום,למד להכיר את הרכב יותר לעומק וקח קורס נהיגה מתקדמת זה יעזור לך.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני הייתי בעבר נהג חדש ולא הייתה לי שום בעייה של תחושת המיקום,למד להכיר את הרכב יותר לעומק וקח קורס נהיגה מתקדמת זה יעזור לך.

אני בינתיים עם מלווה, ההורים לאי תנו לי לקחת את הרכב לקורס נהיגה מתקדמת, ואין לי למה ללכת לאחד כזה. לפחות לא כרגע.

לאט לאט אני מכיר את הרכב ומבין למה הוא מסוגל, ובכל זה בזמן הקרוב(וכנראה הרחוק) אני אעצור גם מטר לפני הקו. זה באמת לא משנה, לאף אחד.

נניח ויש מאחוריי רכבים, הם בכל מקרה יגיעו לקו אחרי שאני אצא.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

נניח ויש מאחוריי רכבים,הם בכל מקרה יגיעו לקו אחרי שאני אצא?

כן,הם יגיעו כל רכב אמור לעצור עצירה מלאה בקו לפני התחלת נסיעתו.(כמובן שיש חוצפנים שלא יעשו זאת,אבל אותך זה לא אמור לעניין שמור על הרשיון שלך).

ובכל זאת אני ממליץ לך ללכת על הקורס.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
כן,הם יגיעו כל רכב אמור לעצור עצירה מלאה בקו לפני התחלת נסיעתו.(כמובן שיש חוצפנים שלא יעשו זאת,אבל אותך זה לא אמור לעניין שמור על הרשיון שלך).

ובכל זאת אני ממליץ לך ללכת על הקורס.

משמע שקודם כל אני לא נותן להם את האופציה לעצור 7 מטר אחרי הקו(לצערי ההורים כאלה, עד שייקחו לשניהם את הרישיון), ואני לא מעכב או מפריע לתנועה.

אגב, היום נסעתי עם אמא. היינו בכביש ישר עם רמזורים(מערב ראשון, מכיוון הזהב נגיד על הכביש שמפריד בין כרמים ולבין אשלים אני סבור. הכביש מתומרר בסימון של 60 קמ"ש, אז נסעתי 60. מרחוק זיהיתי רמזור, שהיה הרבה זמן ירוק. אין איתי עוד תנועה או מישהו שאני מפריע לו, אז אמרתי לעצמי אין לי לאן לרוץ, והתחלתי להוריד מהירות לאט, בערך 150 מטר לפני. אמא אמרה לי בשביל מה? תגיע לרמזור(הרמזור התחלף כ-שתי שניות לאחר שהחלטתי להוריד מהירות).

מה הייתה ההחלטה החכמה? להישאר על 60 ולעבור את הרמזור בעזרת האל?(לקוות שתיכנס בירוק ורק האל יעזור לך) או לתפוס את הגל הבא ברמזור?

פורסם

יש לנהגים טריים קטע של "פחד" מרמזורים לפעמים.

כל עוד הוא ירוק סע, עד שאין צהוב אין מה לחשוב עליו בכלל (או ירוק מהבהב במקרה שאתה יחסית רחוק, כך שתדע שאחרי המהבהב הוא יתחלף ותדע מתי להאט).

אין מה להאט כל עוד הוא ירוק, ואין מה לקוות למזל, אתה ב 60, והוא התחיל להתחלף שתי שניות אחרי, היית מספיק להאט.

אני מתחשב בנהגים טריים ובתלמידים שנוהגים כמוך (מאטים עוד בירוק בלי סיבה מיוחדת), אבל לפעמים זה ממש מעצבן.

פורסם

שלום.

הוצאתי רישיון לטרקטור כשהייתי בן 16. לפני שנה.

עכשיו, כשאני בן 17 הוצאתי רישיון לאוטו.

אני יהיה "נהג חדש" עד מתי?

תודה

פורסם
שלום.

הוצאתי רישיון לטרקטור כשהייתי בן 16. לפני שנה.

עכשיו, כשאני בן 17 הוצאתי רישיון לאוטו.

אני יהיה "נהג חדש" עד מתי?

תודה

לטרקטור אין מלווה, המלווה שלך יחול החל מרגע הוצאת הרישיון לרכב.

פורסם
לטרקטור אין מלווה, המלווה שלך יחול החל מרגע הוצאת הרישיון לרכב.

לא שאלתי בנוגע למלווה.

שאלתי עד מתי אני ייחשב "נהג חדש" ? (16-18? או 17-19?)

פורסם

אהלן אנשים ושבוע טוב.

השבוע אבא שלי יעשה לי ביטוח על פורשה בוקסטר קבריולט

כמהה אמור לעלות פחות או יותר שנתון 2006?

פורסם

זאת שאלה שממש אין טעם לשאול בפורום, מכיוון שהמחירים מתעדכנים כל הזמן וסוכני הביטוח או חברות הביטוח הנן הכי מעודכנות, לכן, להרים טלפון, או לגשת ותדע, אבא שלך כבר יגיד לך כמה זה יעלה.

פורסם
לא שאלתי בנוגע למלווה.

שאלתי עד מתי אני ייחשב "נהג חדש" ? (16-18? או 17-19?)

מצטער, התבלבלתי בין הנהג חדש לבין המלווה.

17-19.

• תוכן חדש...