Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבנר , לא מבין מה בדיוק כואב לך , לא מבין מה הקשר פה לדברים.

הסיבה שלא שיבחתי את עניין החלפת הסאב היא שאני בכלל לא בטוח שהיה צריך להחליף את הסאב. אני לא חושב שהנזק נוצר כתוצאה מסאב פגום מתיבה פגומה ולא מהתקנה פגומה. לי זה נראה שהסאב נחבל בשלב מסוים ולכן זו התוצאה , היות ואין לי שום דרך לדעת זאת לא ניכנסתי לזה . עכשיו אם כל אחד ידפוק לעצמו את הסאב וירוץ לפורום ויכתוב הסאב דפוק והיבואן או המתקין ירוץ לסדר ולהחליף לו בשביל שלא יצא לו שם רע -גם זה לא מצב ראוי ולכן לא שיבחתי את העניין.

מן הסתם הגבתי לנושא התיבה היות וזה הדבר היחידי החד משמעי שאני יודע בסיפור הזה.

לגבי תאוריות הכסטח שאתה מפתח - האחרון בתחום שצריך שמישהו יכסטח אותו זה יוסי. חבל וחמור מאוד שאתה מכפיש אנשים ללא הצדקה וסימוכין לכך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי , את התגובה שלך שרגא.

יש דברים שנאמרו מאוחרי הקלעים? כי עברתי על כל התרד ולא הבנתי .

לגביי המדיניות.

כל מי שפה כבר יודע , לי נעלו תרד של ההתקנה אצל אחי , ועל תגובה שלא מצאה חן בעניי מישהו , קיבלתי אזהרה , בתואנה של יותר מדיי נקודות(קטנוני בעניי).

סה"כ אני קורא ומבקש מכולם לחזור לפורפורציות זה פורום , לא בית פרטי של אף אחד וגם דיעות מנוגדות אמורות להתקבל בברכה.

מישהו יכול לומר מה קרה לסאב ? האם זה נזק מסיבה מסויימת או סתם חוסר מזל ?

פורסם

לא יודע מה קרה אם הסאב אבל מעיון מאוד, אבל מאוד מדוקדק בתמונות

לי באופן אישי נראה שזה נגרם מחבלה פיזית בסאב, אבל זו רק דעה שלי:roll:

אלי

פורסם

אבנר, באמת ובתמים שאני לא מבין על מה ולמה ההתלהמות שלך, אני יותר מאשמח אם תוכל לשים את האצבע על הסיבה המדוייקת שגרמה לנזק בסאב הנוכחי, כי איך שזה נראה לי כרגע אף אחד לא באמת יודע מה גרם לזה.

אני פותח את השרשור, תגובות לא ענייניות יימחקו ויחולקו התראות, תנסו לשמור על השרשור ברוח טובה, מותר להתווכח, מותר להשמיע דעות מנוגדות, אין טעם בהתנצחויות והתנגחויות מיותרות, זה לא תורם לאף אחד ורק מכער את הפורום.

איציק.

פורסם

מכיוון שהועלתה פה בקשה "לשים הכל על השולחן" זה בדיוק מה שנעשה.

נתחיל בהתחלה,פותח השרשור עשה מעשה לא אחראי בעליל בעובדה שהוא פתח שרשור שכותרתו היא "למה לא לקנות IDMAX" וזאת בטרם שהוא בכלל פנה ליבואן לברר את כל סוגיית האחריות וכל היוצא מזה.

מה שגרר את אדי לפעול בצורה אחרת כי לצערי ואני יכול להבין את אדי, הוא היה חייב להחליף לו את הסאב כדי לסגור את הסיפור הזה בצורה יפה ומכובדת, סה"כ אדי "נאנס" להחליף לו את הסאב.

מצד שני, על רמקולים אין אחריות כלל, למעט במקרים שמדובר על פגמים בייצור ופה לרוב היבואנים מתקנים ו/או מחליפים.

ואני גם כך שחושב שננהג במקרה הנ"ל.

לID יש הסטוריה ארוכה עם סדרת הMAX ותקלות מוזרות כמו בעיות מרכוז- בסדרה הקודמת(V2) הסאבים היו יוצאים ממרכוז ואו הספיידר שלהם היה מתפרק- או בעיות של סלילים שמורכבים הפוך (במקום שמצויין + דווקא מדובר על ה-) והחברה ידעה זאת ובכל פורום שקיים בארה"ב ובשאר העולם זה היה ידוע.

אבל סה"כ החברה גיבתה את הנושא.

לדעתי, גם מה שקרה פה הוא כתוצאה מכשל מכני של הסאב עצמו- יציאה ממרכוז או הפרשים בין 2 הסלילים וכו'.

כל מה שהועלה פה לגבי נפח לא מתאים וכו' זה פשוט קשקוש.

הID מיועד לעבוד בנפחים שונים שמתחילים ב1C^F שזה מוגדר SMALL, ו1.3C^F מוגדר כNORMAL וכמובן שהסאב יודע לעבוד גם כInfiniteBaffle.

לכן, נפח העבודה כאן הוא לא רלוונטי.

בנוסף על כל זה, סאב זהה עבד אצל עופר ברכב במשך כשנתיים בתיבה הזאת ולא קרה לא כלום.

לכן , נפח זה לא.

מי שרוצה להעמיק בנושא של הנפח וכו' בכדי להבין שמדובר על קשקוש יכול לקרוא את הPDF של הסאב:

http://www.imagedynamicsusa.com/manuals/iDMax/iDMax12D4V3.pdf

דבר שני,

הועלו לפה ע"י אבנר(שרגאמן) השמצות וזלזול שאני גם רוצה להתייחס להם.

אני חושב שבודדים המתקינים(אם בכלל) שיש להם את הנסיון והידע של ליוסי עם הציוד הנ"ל, וזאת גם לאור העובדה שאת הסאבים הראשונים והבודדים שהיו פה בארץ עוד לפני שבכלל כולם ידעו מה זה בכלל IDMAX, אייל (EYALR) בזמנו הביא אותם, ומי שהתקין את כולם היה יוסי.

לכן, את הנסיון והידע שיש לו -לא ניתן לקחת ממנו.

בנוסף,

כמי שנוהג להיות סנגור לכל מי שמוכפש שמו בפורום למרות שיש לרוב דברים בגו.

פתאום בתרד' הזה אבנר החליט שהוא מכפיש בעצמו ועושה בדיוק את מה שהוא מתנגד לו.

בוא נקרא לילד בשמו.

אתה החלטת שהבעיה היא או בתיבה- או בתקנה- או בכיוון.

לאחר שפתרנו את סוגיית התיבה שהוכחה כבדיה, אנחנו מבינים שאבנר אתה בעצם אומר שיוסי לא התקין כמו שצריך או שהוא לא כיוון כמו שצריך.

שגם אתה אשמח לדעת על סמך מה קבעת את זה כי את הרכב ואת ההתקנה אתה בכלל לא ראית.

תעמוד מאחורי הדברים שלך, ועכשיו אני רוצה להבין איך בדיוק אתה בכלל מעלה על דעתך את הדברים הללו.

ועל סמך בכלל מה אתה כותב את הדברים הללו?

באיזה חוצפה אתה מעלה לפה האשמות כאלו, מילא אם היה לך את הנסיון הרלוונטי, אבל אתה מכפיש את שמו ללא כל בסיס.

האם זה נסיון לעורר פרובוקציה כי פשוט כואב לך פה לראות אנשים שמצליחים מתוך הפורום?

מה עומד מאחורי זה?, לכתוב שמכסת"חים על יוסי זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה.

אבנר, זה לא משנה אם תכתוב בפונט מודגש או עם קו תחתון או פונט מוטה או גם וגם וגם, לפני שאתה כותב דברים שפוגעים באחרים, לפחות תדאג שזה ילווה בהוכחה כזאת או אחרת.

כי כמו שאתה ודאי יודע, והרי כתבת זאת כבר שיש עניין של פגיעה בשם טווב ושל הוצאת דיבה וכו'.

תחשוב על מה שאתה עושה לפני.

מה שעשית עכשיו פשוט נראה כמו איזה פרובוקציה זולה על נושא שכואב לך ואתה מתלהם בלי שום סיבה שנראית לעין.

under construction..

פורסם
מי שקפץ זה מי שהתכוונתי אליו ויוסי הבין יפה מאוד בעצמו במה מדובר

עתיד הכוונה ממש לא אלייך

מאוד עצוב שהתגובה היחידה של מנהל פורום אודיו שיודע מה המצב מבחינת אחריות בארץ מגיב:

"התיבה בסדר גמור . זו התיבה שלי במקור . אין איתה בעיה מבחינת נפח."

בלי מילה טובה על השירות לבחור שקורע את התחת כדי להוציא לקוח מרוצה

וזה במטרה ישר לסגור את פינת ה"זה לא אני ולא חברים שלי"

אתם משום מה חושבים שזה רק ההבדל בגודלל תיבה, חבל להידבק לזה כי זה בסך הכל עוד פקטור

זה כיוון, זו תיבה וזו ההתקנה

איך בדקת? מעל דפי הפורום?

סאב לא אמור להיקרע ככה אחרי התקנה וכיוון נכונים

לא אמור אבל עובדה שכן ויצא לי לכוון איזה ID אחד.

עכשיו מה שאתה אומר יוסי זה שהבעלים של הסאב אשם? ואני מצטט אותך:

" מה הבעיה לפרק כל סאב שתירצה בשימוש לא נכון???"

ומה זה אמור להביע?

האם ניסית לבחון זאת לפני שקבעת נחרצות מה גרם לסאב להגיע למצב כזה? כניראה שמבחינתך עדיף להטיל דופי מאשר לבחון אופציות אחרות.

חוץ מזה יוסי, אתה מוזמן לבדוק אשכולות התקנה שלך כדי לראות שאני ממש לא מנסה לנגח אותך, כי אין לי סיבה, אתה מתקין עם ידי זהב ואתה גם יכול לטעות לפעמים, אני פשוט לא אוהב את ההעובדה שבמקום לבדוק מה היה לא בסדר פה, אנשים סותמים את הפה כי הם מכירים אותך

יכול בהחלט לטעות אבל זה לא המקרה.

יש לי בעיה מאוד חמורה עם זה שעומד פה עכשיו מסדר הצדעה בראשות אנשים שאמורים להיות "טיפה" אובייקטיבים וזה חמור מאוד.

אף אחד לא בודק ולא שואל

הסאב נקרע השרשור ננעל

כל שרשור שקשור בנושא ננעל

אני חושב השרשור שננעל היה לטובתו של אדי, זה לא היה במקום לפתוח שרשור כזה אז על מה אתה מלין? אולי תתן לנו קישורים לנעילות דומות?

בוא נשים את הכל על השולחן

יוסי, מכסת"חים אותך פה ואתה יודע את זה כמו כל מי שקורא כאן מספיק זמן, משום מה אף אחד לא יורד לשורש העניין של התקלה הזאת וזה רק כי אתה מעורב בנושא עם תיבה של עופר.

והסיבה שאף מנהל אודיו לא מתערב בנושא הזה בכל האשכולות שנפתחו זה כי אתה מעורב כאן.

פתאום כל המנהלי אודיו שיודעים יופי לשאול את השאלות הנכונות ממלאים את הפה במים.

אולי תסביר לנו איך אותו סאב עבד בשני רכבים שונים עם תיבה באותו נפח ולא קרה כלום ותחסוך מאיתנו את הקישקוש על סאב הפוך. כי גם כשהוא בתוך התיבה הוא בטווח הנפח המומלץ או שמא תגיד שזה כיוון. אני לא זקוק לכיסוי תחת וכפי שכתבתי אני עומד מאחרי כל התקנה שלי, ולהבדיל מהרבה אחרים אני בוחר באופציית המעשים ולא באופציית הקלדת שטויות.

אותי מעניין לדעת איך הסאב נקרע ככה אחרי שהתקנת אותו, ומשום מה אף אחד לא עונה או רוצה לענות, או אפילו מנסה לברר איך, כי אנשים בורחים מהנושא שקשור אלייך כמו מאש

כל סאב יכול להדפק ולא קשור אם הוא ID. ניתקלתי מניסיוניו (אני מניח שהוא קצת יותר משלך) בסאבים שנדפקו, מה לא נתקלת?

מגיע לך כל הפרגון שאתה עושה את העבודות המצויינות שלך (ואתה מוזמן לעבור על אשכולות התקנה שלך ולראות שאני תמיד יודע להגיד מילה טובה) ומעלה אותן לפה,

אבל שכזה דבר קורה צריך גם לרדת לשורש העניין, ואת זה אף אחד לא עושה כי אתה יוסי אלפיין, חבר של...

ואתה אבנר חבר של... מה הקישקוש הזה?

חבל שנוצרו פה ממש קבוצות של משתמשים שהולכים עם המתקין התורן או היבואן התורן או המוכר התורן

חבל שאני יכול להיסתכל על הכותרות בפורום ואם מוזכר שם של מותג אני כבר יודע מראש מי יקטול אותו ומי יפרגן

וזה הכי לא בסדר שעכשיו גם המנהלים משתתפים בבושה הזאת

בברכת שבת שלום.

פורסם
אין לי מושג מה הסיבה שגרמה לבעיות אצלו . האבסורד היא שאתם מדברים על נפחים של תיבה מסויימת שניגנה היטב במשך שנים גם עם סאב הפוך וגם עם הסאב רגיל.

סתם לידע כללי , מאיזה נפח לאיזה נפח שיניתם ?

עופר, אני גם לא יודע מה בדיוק סיבה לכך, אבל עובדה שאין אחריות לדברים כאלו.

לא יודע מה קרה אם הסאב אבל מעיון מאוד, אבל מאוד מדוקדק בתמונות

לי באופן אישי נראה שזה נגרם מחבלה פיזית בסאב, אבל זו רק דעה שלי:roll:

אלי

פיזית, אני רוצה לרואת אותך פעמים מחליף סאבים וגם משלם כסף על זה, זה כיף. משה ראה את הבניה שלי הקודמת (יוריי, גוראל, טארס, סשה...) הבניה היתה נכייה, ואצלי כול הזמן יש סדר מאחורה, אין דברים שיכולים לגרום לסאב.

מצד שני, על רמקולים אין אחריות כלל, למעט במקרים שמדובר על פגמים בייצור ופה לרוב היבואנים מתקנים ו/או מחליפים.

ואני גם כך שחושב שננהג במקרה הנ"ל. מה? כשה משלמים יותר מחצי מהמשכורת מינימלית בארץ על מוצר וגם אומרים שיש אחריות, אז על מה יש אחריות?

לדעתי צריך לתת אחריות לא לפי סוג מוצר, לפי סכום ביחס למוצר, ולא לעשות משה רווחי יותר. אני חושב שבעוד כמה שנים כול עסק לא אמין יסגר, ולא יהיה לו סיכוי.

לID יש הסטוריה ארוכה עם סדרת הMAX ותקלות מוזרות כמו בעיות מרכוז- בסדרה הקודמת(V2) הסאבים היו יוצאים ממרכוז ואו הספיידר שלהם היה מתפרק- או בעיות של סלילים שמורכבים הפוך (במקום שמצויין + דווקא מדובר על ה-) והחברה ידעה זאת ובכל פורום שקיים בארה"ב ובשאר העולם זה היה ידוע.

לדעתי, גם מה שקרה פה הוא כתוצאה מכשל מכני של הסאב עצמו- יציאה ממרכוז או הפרשים בין 2 הסלילים וכו'. אני רק מוסיף, חשוב בסאב הזה גם צורה של תאבה וגם חיטים של חיבור (רק בחיבור מקביל), וגם עוצמה.

הID מיועד לעבוד בנפחים שונים שמתחילים ב1C^F שזה מוגדר SMALL, ו1.3C^F מוגדר כNORMAL וכמובן שהסאב יודע לעבוד גם כInfiniteBaffle.

בנוסף על כל זה, סאב זהה עבד אצל עופר ברכב במשך כשנתיים בתיבה הזאת ולא קרה לא כלום.

לכן , נפח זה לא.

ועם מה הגביר עופר את הסאב?הסאב שלו לא קיבל 1000 RMS.

בוא נקרא לילד בשמו.

לאחר שפתרנו את סוגיית התיבה שהוכחה כבדיה, אנחנו מבינים שאבנר אתה בעצם אומר שיוסי לא התקין כמו שצריך או שהוא לא כיוון כמו שצריך.

תעמוד מאחורי הדברים שלך, ועכשיו אני רוצה להבין איך בדיוק אתה בכלל מעלה על דעתך את הדברים הללו.

באיזה חוצפה אתה מעלה לפה האשמות כאלו, מילא אם היה לך את הנסיון הרלוונטי, אבל אתה מכפיש את שמו ללא כל בסיס.

האם זה נסיון לעורר פרובוקציה כי פשוט כואב לך פה לראות אנשים שמצליחים מתוך הפורום?

אבנר, זה לא משנה אם תכתוב בפונט מודגש או עם קו תחתון או פונט מוטה או גם וגם וגם, לפני שאתה כותב דברים שפוגעים באחרים, לפחות תדאג שזה ילווה בהוכחה כזאת או אחרת.

כי כמו שאתה ודאי יודע, והרי כתבת זאת כבר שיש עניין של פגיעה בשם טווב ושל הוצאת דיבה וכו'.

מה שעשית עכשיו פשוט נראה כמו איזה פרובוקציה זולה על נושא שכואב לך ואתה מתלהם בלי שום סיבה שנראית לעין.

פגום או לא, לדעתי היצרן כמו יבואן וכמו משווק חייב להתיחס לכול לקוח זהה, ולא לאחד כי הוא קנה אצל X ומקבל אחריות כמו שצריך, שני כי תאבה של Y וגם מקבל אחריות כמו שצריך, ושלשי כי הוא יכול לפרסם לכול הפורים וברור שיקבל אחריות כמו שצריך, ואחרים משלמים כי הם אנשים טובים.

פורסם

בוא נראה אותך

נתחיל בהתחלה,פותח השרשור עשה מעשה לא אחראי בעליל בעובדה שהוא פתח שרשור שכותרתו היא "למה לא לקנות IDMAX" וזאת בטרם שהוא בכלל פנה ליבואן לברר את כל סוגיית האחריות וכל היוצא מזה.

נכון

מה שגרר את אדי לפעול בצורה אחרת כי לצערי ואני יכול להבין את אדי, הוא היה חייב להחליף לו את הסאב כדי לסגור את הסיפור הזה בצורה יפה ומכובדת, סה"כ אדי "נאנס" להחליף לו את הסאב.

לא נאנס ולא בטיח, חבל לגרוע מהמעשה של אדי ולהגיד שהוא עשה את זה רק כי הוא חייב

אתה "מניח" ואתה "חושב" וכרגיל רוב הסיכויים שאתה מדבר באוויר

אדון ניר מראה שהוא יודע

לדעתי, גם מה שקרה פה הוא כתוצאה מכשל מכני של הסאב עצמו- יציאה ממרכוז או הפרשים בין 2 הסלילים וכו'.

וואלה, ומאוד מעניין שאפילו התערבת בנושא כדי לברר אבל משום מה בחרת יחד עם רוב חברי הפורום לא להתערב, מעניין למה

לכן , נפח זה לא.

מי שרוצה להעמיק בנושא של הנפח וכו' בכדי להבין שמדובר על קשקוש יכול לקרוא את הPDF של הסאב:

http://www.imagedynamicsusa.com/manu...DMax12D4V3.pdf

כמו שאמרתי יכול להיות שזה גם גודל התיבה ויכול להיות שזה קשור להתקנה, אבל משום מה אף אחד לא מנסה לברר

דבר שני,

הועלו לפה ע"י אבנר(שרגאמן) השמצות וזלזול שאני גם רוצה להתייחס להם.

אתה יודע בכלל מה זה השמצה ומה זה זלזול?

כי את שניהם לא עשיתי כאן וזה שאתה כותב שזה מה שעשיתי מייצג את אי ההבנה שלך וניסיון לקשקש בשכל כמו שאתה אוהב

אני חושב שבודדים המתקינים(אם בכלל) שיש להם את הנסיון והידע של ליוסי עם הציוד הנ"ל, וזאת גם לאור העובדה שאת הסאבים הראשונים והבודדים שהיו פה בארץ עוד לפני שבכלל כולם ידעו מה זה בכלל IDMAX, אייל (EYALR) בזמנו הביא אותם, ומי שהתקין את כולם היה יוסי.

לכן, את הנסיון והידע שיש לו -לא ניתן לקחת ממנו.

ולא לקחתי מעולם

בנוסף,

אתה מתחיל להבין ניר, אני לא מכפיש ולא נעליים, אין פה שום איזון, ברגע שיוסי מעורב בסיפור פתאום את אף אחד לא מעניין איך זה קרה, זה מקרה שאם היה מעורב בו מתקין אחר אז אנשים כמו עופר וכמוך היו יודעים מה לשאול ולברר, ורק כדי לדעת ולא להאשים.

אבל פה מעורב "חבר" ולכן כולם מושכים את הידיים.

בוא נקרא לילד בשמו.

חמוד אתה שוב לא מבין וחבל, הסברתי למעלה וחזרה על עצמך לא מוכחיה את הטענה החלשה שלך, כי כמו שאתה מכיר אותי אני לא מכפיש. הבעייה היחידה שאף אחד לא באמת רוצה לגלות מה קרה כאן.

זה אחד הדברים היותר עלובים שכתבת, למה שיהיה לי קשה לראות אנשים מהפורום מצליחים?

אני יודע לשבח שצריך ואני עושה זאת הרבה

טוב טוב תרגע אדון דיבה, אני ממש לא מנסה לפגוע בשם טוב של אף אחד אחרת לא הייתי כותב שליוסי יש ידי זהב וכו' וכו'.

יש פה ניסיון לרדת לשורש העניין

עכשיו אני אסביר את זה פעם אחרונה-

שעופר בא ומגיב פה וקופץ בהודעה ראשונה שלו כאן בנושא הוא אומר "זה לא התיבה" זה ההדבר היחיד שהוגב גם כאן וגם באשכול הקודם.

אם היה מדובר במתקין אחר כולכם הייתם שואלים ומבררים ומנסים לעלות על הסיבה למה זה קרה.

חבל שרק עכשיו אחרי שאני כותב כולם יוצאים מהחורים שלהם ופתאום מישהו מנסה להבין או להסביר מה קרה שם

ובקיצור זה שחברים שלכם בפורום לא אומר שאסור להגיב על משהו שייתכן ועשו טעות

וכרגיל כמו שאתם מכירים אותי, אני לא מתרגש, בכל פעם שהפורום הזה יצטרך איזה יישור הוא יקבל אותו

כי לי בניגוד לרוב המשתמשים כאן ברגע שאני כותב הודעה אין שום שיקול אחר בראש, אני לא מכניס את חברים שלי לתוכן ההודעה, ולא את הכיס שלי.

נ.ב

ניר, אני בכלל לא כותב בפונט נטוי

פורסם

אני רק רוצה לציין שהתיבה הוחלפה לתיבה מותאמת בנפח של 1.3CUFT .

יוסי,בגלל המוניטין הגובה שלך אני מאוד מאוד הופתעתי למצוא כבלי 16G מחוברים לסלילים של המקס שלדעתי מתקין ברמה שלך צריך להתקין או להסביר ללקוח שלא מתקינים כבלים שעולים 30אגורות בעובי של שיערה לסאב שעולה 2000שקלים(לא קשור לתקלה):|.

הטרמינל שעולה 15 שקל שיוצא מהתיבה שמראה על 0 כבוד והיתיחסות לסאב ואם אני בכלל לא בטוח שהסאב עבר בכלל הרצה אלה קיבל את מלואו ה1000רמס ישר אבל פה אני לא בטוח אני משאר ומצפה פותח השירשור להגיב.

אכן אני חייב לציין ולהזכיר שבאמת אין אחריות על שריפת רמקולים אלה על פאק יצור.. לטעמי היה פה פאק יצור והסאב הוחלף.

פורסם

אדון אבנר.

לידיעתך, אני כן בחרתי להתערב רק מלבד העובדה שלא הספקתי להגיב בתרד' הקודם שננעל.

פניתי גם לאיתמר האם ניתן לפתוח מחדש את השרשור(אתה יכול לאמת זאת איתו), בדיוק כמו שניסיתי לעשות גם בתרד' הנוכחי שאף הוא ננעל ונפתח מחדש.

אינני "גורע" מהמעשה של אדי, הרי עובדה היא שלאדגר קרה אותו הדבר ולא הוחלף לו סאב.

הרי זה קצת שונה שמישהו פותח תרד' שגורם נזק אדיר לאותו יבואן.

כתבתי את זה כבר שלדעתי לא מגיע לפותח התרד' המקורי החלפה לסאב חדש, אבל אני מבין את אדי שנאלץ(נרדף ל"נאנס") להחליף לו את הסאב לחדש על מנת לסיים את הסיפור הזה על הצד הטוב ביותר וליצור רושם טוב.

זה לא שאדי עשה מעשה קוסמים, סה"כ זה גם לא הוא בעצמו קובע- אלא היבואן.

בתכלס' גם אם היו מתקנים את אותו סאב זה היה פתרון הולם, אבל כאן בגלל הפרובוקציה שנעשה בפורום אותו יבואן נהג כפי שעשה.

לצערי, ואני שוב חוזר על זה, אדי נאלץ לעשות זאת, זה לא גורע ולא נעליים זה פשוט המציאות.

הרי ברור לך שלא על כל פיפס קטן יוחלפו פה סאבים על ימין ועל שמאל.

וכתבתי שעל רמקולים אין אחריות, ויבואנים מתקנים/מחליפים רמקולים רק לאחר שמדובר ב100% על פגם בייצור ולא על שימוש לא סביר וכו'.

הרי ברור לכל אחד שאם הוא שרף סאב מכל סיבה שהיא - לא יוחלף לו לחדש.

אפשר לתקן במחיר נמוך- אפשר להחליף בתוספת כסף.

אבל החלפה לחדש היא לרוב מתבצעת רק לאחר שהועמד על מקומו כשל בייצור.

ואני הנחתי, שגם כך ננהג הפעם.

אני לא רואה איפה הבעיה כאן.

הבעיה שלך אבנר שאתה בסוג של מרדף בכל תרד' שקשור לנושאים מסויימים לפרובוקציה ואני לא ממש מבין למה ומה עומד מאחורי זה.

לקחת איזשהיא קביעה חד צדדית שאומרת שבמקרה הנ"ל זה או התיבה(למרות שאין שום קשר) או ההתקנה או הכיוון.

לאחר שאוששה הטענה שלתיבה אין שום קשר(עפ"י ID בעצמם), מה שנשאר זה ש-או הכיוון לא כראוי או שההתקנה לא מקצועית ו2 המקרים הללו זה לא המצב.

בנוסף לכל זה, קבעת ועל סמך כלום שזה 100% אותם הדברים הללו למרות שישנם עוד הרבה גורמים אחרים שיכולים לגרום לדבר כזה .

כמו למשל מגבר לא תקין שפורק DC, הסאב עצמו בעל כשל מכני מסויים(מרכוז,הרכבה לקוייה וכו') וכמובן גם הגורם האנושי של אותו בעל המערכת שגם יכל בסופו של יום ההתקנה להגיע לביתו ולעשות כל העולה על רוחו בנושא הכיוונים.

התעלמת מכל סיבה אחרת-בחרת קודם כל להטיל ספק במקצועיות של יוסי(שלדעתי לא קיים ספק) וכן זה מקומם כי זה לא מבוסס על כלום.

הרי שאלת אותו האם ייתכן והוא טעה?

הוא ענה לך שלא ויש לו "טיפל'ה" נסיון עם הציוד הזה.

וזה מה? אחרי שראית את הרכב דרך המחשב?, הרי לא בדקת את הנושא אז אתה יכול לקבוע חד משמעית מה הגורם?

ולגבי מה שכתבת על כך שאף אחד לא מעוניין לבדוק מה קרה זה לא מציאותי.

זה הרי טפשי, כי אנחנו דנים בנושא הזה כרגע- עוד לפני שקפצת עם ההשמצות(וכן אני יודע מה זה, הגישה המתנשאת לא מוסיפה לך הרבה).

בדיוק לשם כך העלתי את הנושא של כשל מכני, כי סה"כ זה עוד סיבה שלרוב הגיונית במקרה הזה.

פשוט התייחסתי קודם לטענות שהועלו על נפח התיבה שהם לא קשורות ורוב החברים שהגיבו(ואתה בינהם) דנו בנושא הזה.

under construction..

פורסם
אני רק רוצה לציין שהתיבה הוחלפה לתיבה מותאמת בנפח של 1.3CUFT .

יוסי,בגלל המוניטין הגובה שלך אני מאוד מאוד הופתעתי למצוא כבלי 16G מחוברים לסלילים של המקס שלדעתי מתקין ברמה שלך צריך להתקין או להסביר ללקוח שלא מתקינים כבלים שעולים 30אגורות בעובי של שיערה לסאב שעולה 2000שקלים(לא קשור לתקלה):|.

הטרמינל שעולה 15 שקל שיוצא מהתיבה שמראה על 0 כבוד והיתיחסות לסאב ואם אני בכלל לא בטוח שהסאב עבר בכלל הרצה אלה קיבל את מלואו ה1000רמס ישר אבל פה אני לא בטוח אני משאר ומצפה פותח השירשור להגיב.

אכן אני חייב לציין ולהזכיר שבאמת אין אחריות על שריפת רמקולים אלה על פאק יצור.. לטעמי היה פה פאק יצור והסאב הוחלף.

התיבה הגיעה אלי אחרי מספר גילגולים ואולי אם היית טורח לשאול את ניר מה המלצתי לו בעניין אז אולי לא היית כותב את מה שכתבת. מה גם שאתה לא מדייק בעובי החיווט שהיה שם.

והנה לך אבנר מישהו שהיה מעורב בעניין ומחווה את דעתו לסיבה שהסאב הגיע למצב הזה. אבל לא אתה בשלך ממשיך להטיל רפש.

פורסם

.

בוא נראה אותך

נכון

לא נאנס ולא בטיח, חבל לגרוע מהמעשה של אדי ולהגיד שהוא עשה את זה רק כי הוא חייב

אתה "מניח" ואתה "חושב" וכרגיל רוב הסיכויים שאתה מדבר באוויר

אדון ניר מראה שהוא יודע

וואלה, ומאוד מעניין שאפילו התערבת בנושא כדי לברר אבל משום מה בחרת יחד עם רוב חברי הפורום לא להתערב, מעניין למה

עכשיו אני אסביר את זה פעם אחרונה-

שעופר בא ומגיב פה וקופץ בהודעה ראשונה שלו כאן בנושא הוא אומר "זה לא התיבה" זה ההדבר היחיד שהוגב גם כאן וגם באשכול הקודם.

אם היה מדובר במתקין אחר כולכם הייתם שואלים ומבררים ומנסים לעלות על הסיבה למה זה קרה.

חבל שרק עכשיו אחרי שאני כותב כולם יוצאים מהחורים שלהם ופתאום מישהו מנסה להבין או להסביר מה קרה שם

ובקיצור זה שחברים שלכם בפורום לא אומר שאסור להגיב על משהו שייתכן ועשו טעות

וכרגיל כמו שאתם מכירים אותי, אני לא מתרגש, בכל פעם שהפורום הזה יצטרך איזה יישור הוא יקבל אותו

כי לי בניגוד לרוב המשתמשים כאן ברגע שאני כותב הודעה אין שום שיקול אחר בראש, אני לא מכניס את חברים שלי לתוכן ההודעה, ולא את הכיס שלי.

תודה אבנר, היינו זקוקים ל"יישור" שלך.:shock:.

סה"כ "מבלבלים בשכל", "מקשקשים באוויר", "מראים שאנחנו יודעים", "מניחים" ,"חושבים" ושאר ירקות זה אנחנו.

לפחות ירדנו לשורשו של העניין.

under construction..

פורסם

יוסי הבן אדם הגיע אליך לעשות התקנה לדעתי מתוקף סמכותך כמתקין שלא מקבל 240שקלים להתקנה(אני לא ניכנס לכיס אלה מברך על עבודה איכותית וטובה) הייתה צריך לדאוג לכבלים נורמלים ולא רק "להסביר" לניר.

יוסי דאגת להגיד לניר שהתיבה מיועדת כך שהסאב ישב הפוך ולא בפנים הרי עופר נסע שנים עם הסאב הפוך ולא בפנים נכון? או שניר בחר לקנות אותו בגלל שהיא עלת לו 100שקל וליגמור את סיפור? כי פשוט לפי ההגיון זה נישמע מאוד אבסורדי כלומר אם מישהו היה פונה אלי לקנות תיבה ולא מתכן להתקין את הסאב הפוך לא הייתי מוכר לו תיבה שמותאמת לסאב הפוך והייתי אומר נו..מלא גם ככה הוא יכול לעבוד(לדעתי מראה על רמת היתיחסות ירודה)

ניר מפלצת ירוקה,אני לא הייתי חייב לעשות דבר ואם הייתי רוצה הבן אדם לא היה מקבל סאב ושום דבר לא קשור לרעש שהוא עשה בפורום.

מה שקרה לאדגר לא היה דרכי ואם ניר לא היה עושה רעש בפורום ופונה אלי בפרטי הייתי עושה את אותו דבר וכול בן אדם שבא או חס וחלילה יבוא עם בעיה ואני ימצא לנכון שהוא צודק אני ידאג לו בצורה הטובה ביותר.

לגבי ההחלטה היא הייתה שלי ואני לא נעלצתי לעשות דבר ואני מבקש מימך להפסיק להגיד דברים שאתה לא יודע.

כמובן שישנה אופצית ההחלפה גם על סאבים שנישרפים אבל הכול יחסי.

לטעמי(לפני הבירור עם IMAGE העולמי) היה פאק יצור אבל אני לא פוסל את אופצית התיבה.. למה ? כי שאדגר החליף תיבה הסאב לא ניקרע יותר.

לכולם לא לקפוץ ישר אני עדיין חושד בתיבה(ואני לא לבד אלה עוד הרבה אנשים במבינים פה ושם בתחום הזה) אבל לא פוסל את האפשרות שלטעמי היה פאק ביצור.

פורסם
קצת תמוה לי שאנשים מכסת"חים על חברים שלהם שהם טועים בהתקנה או בכיוון במקום להגיד כל הכבוד למי שמגיע

לטעמי היה פה פאק יצור והסאב הוחלף

קצת תמוה בעיני שאנשים מגיבים מבלי שהם מכירים את ההתקנה, מה הותקן, מה כוון ואיך חובר.

אבנר, לא ראית את הרכב, לא ההתקנה, לא את הרכיבים\אלמנטים ולא את החיווט, לצורך העניין גם לא את הסאב ולא את התיבה.

אז על סמך מה אתה קובע שההתקנה או הכיוונים לוקים בחסר? סתם כי בחרת להפוך את יוסי לשעיר לעזאזל ?

אני לא רוצה ללכלך או להרוס לאדי אבל מההכרות שלי עם IDMAX (לא מתמונות וגם לא מקריאה) אני אופתע אם זה יהיה הסאב התקול האחרון שאני רואה, לא שזה סאב רע או גרוע, פשוט עדין, כל מכה קטנה עלולה להוציא אותו ממרכוז.

ד"א אבנר מה שאתה עושה פה לא שונה בהרבה מה שבעל הסאב בעצמו עשה, קודם יורה\מלכלך, אחרי זה שואל שאלות.

פורסם

אני לא מטיל רפש בשום דבר

אבל מה שכן אני ממש לא מאלה שנבהלים ש"קופצים" עליהם בתגובות מפוצצות ומנסים לסלף דברים

הסיבה היחידה שאף אחד לא מנסה לברר את העניין ושממש יש פה צדדים זה רק בגלל שאתה חבר פורום וקרוב להרבה אנשים כאן, אני לא מאמין שהקרבה שלך למישהו מהנהלת הפורום או לחברי הפורום הוותיקים צריכה לבוא לביטוי ומשום מה היא באה כאן לביטוי

כמו שאני יודע לשים בצד את זה שאני קרוב ליבואן זה או אחר שאני מגיב אני מצפה מכל אחד אחר כאן לעשות את זה שהוא מגיב גם בנושאים טכניים (וגם בנושאי מכירות)

חבל שיש פה גלישת תחומים, בפורום כל כך טכני יש עוד כל כך הרבה שיקולים שונים בשל הסיבה שהתחום הזה כל כך קטן

אתה מתקין מעולה, יש לך עבודות ברמה אחרת

אבל אתה צריך לקבל את העובדה שלא כל מי שמסכים איתך ומנסה לברר מה קרה בסיטואציה מסויימת מטיל עלייך רפש

וניר, אין לצערי למה להתייחס בתגובה שלך כי פשוט חזרת על עצמך בניסוח שונה, שאגב יותר אהבתי, אבל אין לי צורך לחזור על ההסברים שלי בשנית כך שאתה מוזמן לקרוא את תגובותיי להודעה הקודמת שלך.

ונסיים בתגובה של איציק:

"אף אחד לא באמת יודע מה גרם לזה." ואתה רוצה לדעת משהו? אף אחד גם לא רוצה לנסות לברר כדי חס וחלילה לא להגיע למצב בו ישנה אפשרות שיוסי טעה, ועל זה כל הוויכוח כאן

אי לכך ובהתאם לזאת ובהתחשב בכל הדברים האמורים, שתהייה לכולכם שבת שלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...