Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תהיה בטוח,

אצלך הסאב היה מותקן הפוך, אצלו הוא מותקן רגיל זה כמה וכמה ליטרים

אצל אדגר תיבה לא מתאימה פירקה 2 סאבים בלי להתבלבל

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בטוח.

התיבה אז תוכננה לפי הנפח הרגיל המומלץ. אני הפעלתי את הסאב הפוך , אבל התיבה מבחינת נפח היא בדיוק המלצת היצרן. אפילו יש המלצה לתיבה קטנה יותר אם ממש תרצה למרות שאין צורך.

מעבר לזה שה 3 ליטר הפרש בין האפליקציות לא תגרום לסאב להיקרע כך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתחדש!

אדי בחור אמין וישר שלעניות דעתי מחפש להעלות את הרמה לכולם וכמובן לתת אוזן קשבת לצרות.

מה דעתכם להריץ אותו לפריימריס של קדימה?:lol:

אדי-כל הכבוד!

פורסם

מקס, תפסיק, היה ונגמר.

בקשר ל-IDMAX, קצת תמוה לי שהוא כל כך רגיש למספר ליטרים בודדים עד כדי קריעה? :roll:

נ.ב

מקס, ביום שלרכב שלך יהיה יותר כוח סוס מה-DB באוטו שלך, תבין שהמערכת שלך חלשה או שיש לך M3 :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קצת תמוה לי שזה הדבר היחיד שיש לך להגיד באשכול תודה אחרי שבן אדם מקבל סאב חדש במקום סאב שהוא קרע באשמתו

קצת תמוה לי שאנשים מכסת"חים על חברים שלהם שהם טועים בהתקנה או בכיוון במקום להגיד כל הכבוד למי שמגיע

קצת תמוהים לי הרבה דברים בפורום הזה בזמן האחרון

אפשר לספור על יד אחת את כמות המוכרים שהיו מתנהגים כמו שאדי נהג

העיקר איכשהו להוציא את ID כחרא סאבים כי חברים שלכם לא מוכרים כאלה

לא נמאס?

פורסם

אני באמת מוריד את הכובע

בלי קשר עכשיו לציוד או למיהו המשווק, בודדקים האנשים שהיו עושים כך

ובגלל מעשה זה מגיע צל"ש לבן אדם.

רק מראה שבאמת חשוב שנאשים יהיו מרוצים ולא סתם למכור עוד ציוד.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה בארץ.

מעטים מדי האנשים שמבינים - כמו אדי למשל - שהמשוואה היא: אנשים מרוצים = למכור עוד ציוד.

תתחדש ותהנה!

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

קצת הגזמתם , מעטים לא מעטים , זה היה הדבר הנכון והמתבקש שיעשה והוא נעשה וזה הכל.

לגבי התיבה - ה IDMAX בתיבות אטומות בנפחים של סדר גודל 35 ליטר לא רגיש לתנודות של ליטרים בודדים לכאן או לכאן.

פורסם
קצת תמוה לי שזה הדבר היחיד שיש לך להגיד באשכול תודה אחרי שבן אדם מקבל סאב חדש במקום סאב שהוא קרע באשמתו

קצת תמוה לי שאנשים מכסת"חים על חברים שלהם שהם טועים בהתקנה או בכיוון במקום להגיד כל הכבוד למי שמגיע

קצת תמוהים לי הרבה דברים בפורום הזה בזמן האחרון

אפשר לספור על יד אחת את כמות המוכרים שהיו מתנהגים כמו שאדי נהג

העיקר איכשהו להוציא את ID כחרא סאבים כי חברים שלכם לא מוכרים כאלה

לא נמאס?

לא הצלחתי לפענח כלכך אל מי אתה מדבר, אבל אם זה אלי אני אשמח לדעת מי אלה החברים שלי שלא מוכרים ID כדי שיתנו לי הנחה בדברים שהם כן מוכרים,

לאדגר ברכב נקרעו פעמיים ID רצוף !! בניית תיבה חדשה ומעט קטנה יותר פתרה את הבעיה, זה נתון שלא תוכל להתווכח איתו, גם אם יהיה ליקוי חמה ואתה תרוץ בחצאית משבצות לקולות יללת זאבים.

בקשר לזה שמישהו מנסה להוציא את הID כסאב לא טוב, ממש לא דווקא אני בעצמי שוקל לרכוש אחד מאדי, המחיר פשוט שווה לכל נפש לסאב מצויין,

אבל רגיש - רגיש זה לא בהכרח רע זה אומר שצריך לטפל בו בהתאם, כמו טוויטרים של מוראל - קליפינג קטן או שימוש לא נכון ותתחיל לברר איפה מחליפים טוויטר באחריות.

חבל שאתה בוחר לתקוף במקום להקשיב - זה לא עולה כסף, בכל מקרה אם תרצה את השיחה הזאת נמשיך ב20 לחודש :)

פורסם

באמת שנמאס כבר אבנר במיוחד שאתם מקשקשים שטויות לגבי נפח התיבה. התיבה נבנתה לפני נתוני היצרן אותו נפח היה גם אצל אייל וגם אצל עופר וזה עבד ככה כמה שנים. גם אם מכניסים את הסאב לתיבה הוא עדיין בטווח הנפח המומלץ. מה הבעיה לפרק כל סאב שתירצה בשימוש לא נכון??? לגבי כיסוי תחת אני באמת לא זקוק שיכסו עלי אני עומד מאחורי כל התקנה שלי ולראיה תגובות לקוחותי כאן בפורום. כניראה שזה צורם מאוד למישהו שמחפש פירורים כדי לנגח אותי. מי שמסיט את השרשור מהנושא זה אתם בעצמכם.

פורסם

עתיד , אני לא יודע מה היה אצל אדגר , יתכן והיו גורמים אחרים אצלו במשוואה , אבל חד משמעית , הבעיה לא הייתה בתיבה , אני ניגנתי את הסאב הזה גם הפוך וגם בפנים , ואין שום בעיה בנפחים.

בכלל בתיבה אטומה באיזור הנפח המומלץ על ידי היצרן תנודות לכאן או לכאן של 3 ליטר לא יגרמו לקריעה של הסאב .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
קצת הגזמתם
לא נראה לי.

אכן הדבר הנכון והמתבקש, אבל עדיין נדיר יחסית במחוזותינו (מה לעשות, אני נתקל במציאות הישראלית החאפרית על בסיס יום יומי, מה שקצת פתח את עיני).

דיונים מסוג זה הם בדיוק מה שתורם לתרבות הצריכה, בין אם של הצרכנים ובין אם של הספקים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
עתיד , אני לא יודע מה היה אצל אדגר , יתכן והיו גורמים אחרים אצלו במשוואה , אבל חד משמעית , הבעיה לא הייתה בתיבה , אני ניגנתי את הסאב הזה גם הפוך וגם בפנים , ואין שום בעיה בנפחים.

בכלל בתיבה אטומה באיזור הנפח המומלץ על ידי היצרן תנודות לכאן או לכאן של 3 ליטר לא יגרמו לקריעה של הסאב .

סתמתי את הפה, המשפט זה שלך סוגר את הפינה של התיבה הספציפית הבעיה לא בה,

*כנראה שיש פה יותר שדים מאשר בסיפורים של קספר, מה הולך פה כל מילה על ציוד מקפיצה שלל יבואנים ? מה זה פה דפי זהב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...