Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכרגיל, מידן מל, מלחך הפנכה של שרגאמן, מזיל ריר אחר תגובותיו של שרגאמן, מחרה מחזיק.

ואם ניתן להגביה במעט את גובה הלהבות, מה רע?

אני "מלחך הפנכה" של שראגמן?

הדבר היחידי שאני מלחך זה קורנפלקס בבוקר.

אבל בדבר אחד אתה צודק:

אני מעריץ את שראגמן על יושרו המקצועי ותגובותיו חסרות הלקקנות.

בכל מקרה,

אדי טוען לכבלים צהובים דקים בסאב,

אז כדאי לחכות לצילום שלו.

נ.ב.

התגובה שלך לא מוסיפה כבוד לפורום ובטח לא לך.

שימוש במילים גבוהות לא הופך את התגובה שלך למכובדת,

אלא לאחת כזו - שפחות אנשים מבינים אותה.

מידן .

(שפעם חשב שצביקה אובייקטיבי ).

.

ZZR

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כדאי לחכות לצילום שלו..

תגיד לי גם אתה נגרר לפרובוקציה של אדי שמנסה להסיט את נושא השרשור מבעיה בסאב IDMAX לבעיה במתקין ?

אתה באמת ובתמים חושב שיש משמעות ל 16 או 10 גייג לכבל באורך כל כך קצר ?

פורסם

השרשור הזה מזמן איבד פרופורציות

אבל דבר אחד ברור יותר מידי סאבים התפרקו, הסאב הזה סאב מעולה ומדוייק אבל כמו כל רכיב HI END הוא רגיש יותר בהרבה, ולא בהכרח לשימוש לא נכון - אלא פשוט ככה הם

מנוע 1600 סטדנרטי נוסע 300 אלף קילומטר בלי בעיה עם טיפול סביר של מוסך רחוב ממוצע,

מנוע של פורמולה 1 נוסע מירוץ גג שבגגות 2 עד שמחליטים להשבית אותו,

מישהו יכול להגיד שההתקנה\טיפול שהוא מקבל לקוי ? מדובר בטובי המהנדסים שידע התחום המוטורי מתישהו !!

ככה זה ככל שרכיב מוציא מעצמו יותר - וחיי על "המגבלות" שלו, ככה הוא רגיש ומסוכן יותר, זה המצב וזה המחיר שמשלמים חובבי הקצה בכל תחום

פורסם

הבנתי אז אני צריך 0/2 דחוף לפני שהסאב שלי מתפוצץ?

באמת שאני כבר לא מבין מה הקשר בין הכותרת לבין חמשת ההודעות האחרונות אם לא יותר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

בכל מקרה,

אז כדאי לחכות לצילום שלו.

.

הבנתי יש עוד שפנים? עד מתי? איזה כבל אתה רוצה ובאיזה צבע אני יכול לצלם לך? אפילו להתקין אותו על הסאב אם תירצה. אדי כניראה מצליח בעזרת ההכפשות שלו להסיט את הנושא למשהו שולי שאין לו קשר לתקלה של הסאב.

עד כאן תגובתי בעניין ועם מה שנכתב פה ואולי יכתב אני אולי יעשה שימוש.

פורסם

רוני, במקרה שלך אם הסאב מתפוצץ , לא ישאר לך כלום מהאוטו :D

עתיד - מנוע חייב להחזיק שלושה מירוצים . :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מידן מל, במקום לשבת בפינה בבושת פנים אתה עוד עונה?

אולי לא היה זה מיותר לרשום קודם לכן, אז אכתוב עכשיו גילוי נאות:

יוסי הוא חבר יקר שלי.

אז מה? אז הותר דמו?

אין לי צורך בהערכה שלך אליי, ובמחשבה כזו או אחרת שלך אודות האובייקטיביות וטוהר המידות שלי, אני יודע להחמיא ולתת ביקורות, חיוביות ושליליות כאחד, בלי קשר לשום דבר. תגובותיי הרבות בנושאים שונים יוכיחו זאת. שלילת הלגיטימיות שלי בגין חוסר האובייקטיביות, היא בבחינת כל הפוסל במומו הוא פוסל.

אנא ממך, קרא בעיון שוב את תגובתי, אך הפעם עם מעט פחות גישה אמוציונלית, וקצת יותר בצורה שכלתנית.

לאט, לאט..

1. ניתחתי באופן מקצועי ואובייקטיבי, את הסיבות מהם לא היה יכול הסאב להינזק, הוספתי את הערכותיי לסיבות מהם כן יכול היה הסאב להינזק.

2. הגכחתי את הפרטים הרכילותיים אודות החווט והטרמינל.

3. הוספתי כי כל אדם, כן, גם יוסי, יכולים לטעות, אך ברמת סבירות גבוהה מאד, עד כדי לקבוע עובדה, כי אין שום קשר ישיר ונסיבתי של נזק הסאב להתקנה.

4. למנוע לזות שפתיים, ולהוכיח שאין לו אחות, יוסי מראה לנו כאן את החווט המדובר.

פורסם
תגיד לי גם אתה נגרר לפרובוקציה של אדי שמנסה להסיט את נושא השרשור מבעיה בסאב IDMAX לבעיה במתקין ?

אתה באמת ובתמים חושב שיש משמעות ל 16 או 10 גייג לכבל באורך כל כך קצר ?

לדעתי הבעייה לא קשורה לכבל 16GA שהיה/לא היה בתיבה.

אבל ,

לא צריך להיות שם כבל כזה.

לדעתי, מתקין מקצועי אמור להחליף 40 הס"מ בכבל נורמלי,

(ללא תלות בכמה שילמו על ההתקנה).

בכל מקרה, גם אתה וגם צביקה- כדאי שתחכו לצילום של אדי לפני שאתה מחליטים.

תקראו כאן .

כן, נכון השריד היחידי הכחול שבתמונה חיבר את 2 הסלילים עליו ואז יצא לכיוון הטרמינל.

בין הסלילים היו מחוברים קבלים צהובים זולים שמחר אני יצלם לכולם ויראה שאני לא משקר.

אתם לא קוראים והולכים כמו עדר.

.

ZZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...