Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבדיל מפעמים קודמות, הפעם זוהי כתבה של מיקי רוזנטל ולא של יקירנו חיים הכט. אני מקווה שלפחות הפעם העובדות, ולא פחות חשוב מכך - האופן שבו הן תנותחנה, יהיו יותר מדוייקות ופחות פופוליסטיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מילא היו מראים עקיפות קו לבן מלאות שאלה באמת מסוכנות אבל במקום זה הם בחרו לעסוק בעקיפות שהם לא ממש קו לבן אלה פשוט סטייה קלה מכיוון שמעטים הכבישים בארץ שאם המשאית יורדת לשוליים אתה עדיין יכול לעקוף אותה בתוך הנתיב.

אמנם זה לא בידיוק חוקי אבל אני גם לא חושב שזה מה שהורג וגורם לתאונות במדינה.

to finish first first you have to finish

פורסם

ראיתי את ה"כתבה" ואני יכול להגיד שמ 5 הדקות שהקצו לנושא הזדעזתי לגמרי, במיוחד עם המקרה של הערס הקטן שאחרי שעקף משאית (תוך כדי חציית קו הפרדה לבן, ו2 שניות לפני שמכונית עברה שם) הייתה לו החוצפה לנסות לעשות קומבינות בסגנון "אתה מכיר את?".

עצוב. מכחה לראות אם תיהיה כתבה גם מחר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מילא היו מראים עקיפות קו לבן מלאות שאלה באמת מסוכנות אבל במקום זה הם בחרו לעסוק בעקיפות שהם לא ממש קו לבן אלה פשוט סטייה קלה מכיוון שמעטים הכבישים בארץ שאם המשאית יורדת לשוליים אתה עדיין יכול לעקוף אותה בתוך הנתיב.

אמנם זה לא בידיוק חוקי אבל אני גם לא חושב שזה מה שהורג וגורם לתאונות במדינה.

ואם על השול יש פתאום מכשול/צמיג/אוטו חונה/רוכב אופניים או סתם שניה של חוסר תשומת לב של נהג המשאית והוא חוזר לנתיב ? ואם ממול בא עוד גאון עוקף על חצי רוחב האוטו מעבר לפס הפרדה ? צריך לחשוב על כל זה,לא רק בקורס נהיגה מונעת.זה קורה.

הגישה ה"גמישה" שלך לחוק היא מה שהורג והיא מה שצריך לחסל כאן עם אפס סובלנות.

זה הולך ונעשה, הרבה יותר מדי לאט ובניגוד להפרעה חמורה של רחמנות השופטים,אבל יש שיפור.

פורסם
מקווה שלא יחמירו את המצב עם הספורט המוטורי הישראלי.

את המצב עם מה? לא הבנתי את המילים האחרונות במשפט.

בכל מקרה, עבירת קו לבן היא אכן חמורה. חוקי המהירות מפגרים, כי הם נתקעו הרבה שנים לאחור ולא התקדמו עם המכוניות (ולכל אלה שקופצים ואומרים שגוף האדם לא השתנה - OK אז אני מבין ש- Euro NCAP סתם משחקים בנדמה לי?). לעומת זאת חוקי הפיזיקה הבסיסיים שקובעים ששני רכבים לא יכולים לתפוס את אותו מרחב באותו זמן, לא השתנו, ולכן חוקי התעבורה שנועדו למנוע מצב כזה - כגון חציה באור אדום, מתן זכות קדימה, אי עקיפה על קו לבן ועוד כמה כאלה - אין בהם מקום לגמישות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לנסות לעשות קומבינות בסגנון "אתה מכיר את?".

עצוב. מכחה לראות אם תיהיה כתבה גם מחר.

הייתי על הרצפה

עלק "אתה מכיר את XXX?"

פורסם

מישהו יכול למצוא לינק או משהו לכתבה למי שפספס?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• אחראי פורום
פורסם

האמת שאני מופתע. נוגעים פה בעבירות שהן נטו עבריינות וקשורות לחוסר החינוך והחוצפה

שיש לכמה נהגים פה, ולא סתם נטפלים לעבירות מהירות קלות שמצטלמות יפה.

היום זה היה על פס לבן, מחר על פסולי רישיון שעדיין נוהגים.

זה חומר לכתבות הרבה יותר מעמיקות וארוכות, חבל שזה על רגל אחת.

יש מקום ליותר מפרצוף של מיקי ויעקב של "אני דקה בארץ ולא מאמין שזה קורה פה".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לשמחתי, מיקי רוזנטל לא אכזב והחליט לעשות כתבה על נושא חשוב וכאוב. כל הכבוד לו!

יצוין לטובה גם דב גילהר, שעשה כתבה על הכביש בפרדס חנה שמשום מה משרד התחבורה ומע"צ מסרבים לסמן עליו מעבר חציה בגלל ש"לא נמצא תקציב לכך". השורה התחתונה שלו היתה הכי טובה, ללא ספק: "שאול מופז? אל תצביעו לו!".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדבר אשר בעקיפין הראה את האימפוטנטיות של רשיות החוק הוא אותו נהג פורד קונאקט אשר עקף משאית על פס לבן, בתחילה הוא הכחיש ואז בקשר המשטרתי שומעים את המוקד מודיע שלנהג הזה יש 80 עבירות קודמות, אתם מבינים 80 עבירות תנועה..

שואלים אותו כמה מהם הם על עקיפה על פס לבן, אומר הצדיק רק 2-3, מקסימום 3..

איפה המשטרה ?

מדוע בית המשפט מחזיר לדביל הזה את הרישיון ? , כדי שבפעם הבאה הוא יצליח להרוג ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אלה 2 הבעיות שהורגות אותנו - רחמנות השופטים ובטלנות השוטרים.

אחד לא רוצה להתאמץ בהתמודדות עם ע"וד מתוחכם יותר ממנו, השני רק רוצה להגיע לפנסיה בשקט.

פורסם

הגישה ה"גמישה" שלך לחוק היא מה שהורג והיא מה שצריך לחסל כאן עם אפס סובלנות.

אלה 2 הבעיות שהורגות אותנו - רחמנות השופטים ובטלנות השוטרים.

אני בטוח שהיית רוצה לקחת את כל אלה שעושים עבירות תנועה שנראות לך חמורות (ולא נתווכח עכשיו מי מהן חמורה, אנחנו כבר יודעים את הדיעות שלך) לשים אותם ביחד עם הערבים (עם כולם, ללא יוצא מן הכלל), ולרכז אותם בתוך שטח סגור עם גדרות חשמליות ותיל, אולי קצת עבודות כפייה, כדי שילמדו מה זה, אולי גם חיסולים חסרי אבחנה, כי גם ככה הם מפריעים לחיות.

בקיצור - כל מי שלא מיישר קו עם המחשבות שלך - מיותר בעולם. לחסל.

בלי משפט, בלי בזבוז זמן של שוטרים על דו"חות.

dirty-harry.jpg

• תוכן חדש...