Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעולה.

מעלה את ערך שוטרי התנועה, ומרתיעה עברייני תנועה פוטנציאליים.

שיצלמו גם את גזר הדין של כל אחד מהם, ושהוא יהיה קשה ככל האפשר למען יראו ויראו.

כתבה כזאת מתאימה לכל סוגי העבירות.. עצור/אין כניסה/וכו'...

כן ירבו כמותה.

172

פורסם
ראיתי את ה"כתבה" ואני יכול להגיד שמ 5 הדקות שהקצו לנושא הזדעזתי לגמרי, במיוחד עם המקרה של הערס הקטן שאחרי שעקף משאית (תוך כדי חציית קו הפרדה לבן, ו2 שניות לפני שמכונית עברה שם) הייתה לו החוצפה לנסות לעשות קומבינות בסגנון "אתה מכיר את?".

עצוב. מכחה לראות אם תיהיה כתבה גם מחר.

לצערך ולצער כולנו, רוב הסיכויים שה-"ערס הקטן" הצליח להסתדר יותר טוב מכל נשואי הכתבה.

סביר להניח שהוא אכן מכיר את... ובמקרה הגרוע הדו"ח הומר בעבירה קלה יותר ופחותת ערך (שלא לאמר זניחה). אין מה לעשות, ככה זה עובד באמת.

פורסם
כתבה מעולה.

מעלה את ערך שוטרי התנועה, ומרתיעה עברייני תנועה פוטנציאליים.

שיצלמו גם את גזר הדין של כל אחד מהם, ושהוא יהיה קשה ככל האפשר למען יראו ויראו.

כתבה כזאת מתאימה לכל סוגי העבירות.. עצור/אין כניסה/וכו'...

כן ירבו כמותה.

מעלה את הערך ? , איך בדיוק ?

הנתונים בשטח מראים שלמרות עליה משמעותית בכמות הדוחות , מספר התאונות והנפגעים לא רק שלא ירד אלא עלה.

הגיע הזמן לשקול חלופות לאכיפה אשר משטרת ישראל מודה בחוסר יעילותה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הכח, כמעט להכל נמצא בידיו של בהמ"ש.

אם הוא יראה לנכון להחמיר עם עבירות כגון דא אזי יכול ונראה ירידה בכמויות.

כרגע הפוקוס הוא על נהיגה בשיכרות(לדעתי לא פחות אם לא יותר חמור).

מקווה שכמה שופטי תעבורה ראו גם הם את מה שאנחנו ראינו.

על הדרך, הם יכולים גם להקל עם עבירות שלדעתם פחות חמורות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מעלה את הערך ? , איך בדיוק ?

הנתונים בשטח מראים שלמרות עליה משמעותית בכמות הדוחות , מספר התאונות והנפגעים לא רק שלא ירד אלא עלה.

אני מתייחס למדובר בכתבה.

אם אתה חושב שמה ששוטרים אלה שבכתבה עושים הוא מיותר- אזי אתה עבריין בעצמך!

172

פורסם
אני מתייחס למדובר בכתבה.

אם אתה חושב שמה ששוטרים אלה שבכתבה עושים הוא מיותר- אזי אתה עבריין בעצמך!

אתה פשוט יציר ידיה להתפאר של משטרת ישראל , אשר מצליחה שנים רבות לטפל בטפל ולא בעיקר..

העובדות היבשות טוענות אחרת , כמות הדוחות גדלה בכל שנה , כמות התאונות עולה גם היא אז מה קורה פה ??

מדיניות האכיפה של המשטרה פשטה כבר מזמן את הרגל, המשחק במחבואים עם מלכודות הלייזר נמאס לכולנו, ומסתבר שהוא לא באמת מועיל, הגיע הזמן לטפל באמת בבעיות הקשות של הנהג הישראלי, ולהפסיק לתקוע את האצבע בתחת , ולשדר פופוליזים זול בטלויזיה שלא מועיל בדבר חוץ מהמשך שטיפת המוח הקבועה.

דווקא אתמול נחשפה המשטרה במערומיה במעקב אחרי נהגים אשר נוהגים בשלילה, נתפסה נהגת אשר נשלל רשיונה 6 פעמים, היא נתפסה הושמה בניידת, עשו לה נו נו נו ו..

היא לא הולכת לכלא, השוטר אמר מול המצלמה שהיא תועבר לחקירה, תזומן למשפט..וזהו..

מתערב איתך שלמשפט היא לא תגיע , והיא תמשיך לנהוג.

מציע לך להפסיק להטיף לי מוסר ולפקוח עינים, הגיע הזמן באמת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אולי צריך להחרים את הרכבים של נהגים שנוהגים בזמן פסילה. כמו שעושים לנהגים שיכורים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם הוא יראה לנכון להחמיר עם עבירות כגון דא אזי יכול ונראה ירידה בכמויות.

כרגע הפוקוס הוא על נהיגה בשיכרות(לדעתי לא פחות אם לא יותר חמור).

אם היו מתמקדים בעברות חמורות כגון:

רמזור אדום.

קו לבן.

נהיגה בשכרות/ סמים.

נהיגה בפסילה.

אולי הסטטיסטיקה של ההרוגים בכבישים הייתה משתנה ופוחת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרעיון של הסדרת כתבות האלו מעולה, אבל ראבאק מזה להראות את זה 7 דקות בחדשות?!

לדעתי צריך איזה כמה פרקים גדולים שעל כל פרק נושא או 2.

פורסם

לא חסר בעיות ולא חסר פתרונות אבל במדינה שלנו זה לא מעניין אף אחד, העיקר שעושים כסף על חשבון האזרחים.

אם באמת היה אכפת:

א. היו מתכננים ומשקיעים תשתיות שיעזרו לנהג, כל הצילומים שהראו בכתבה הם בדרום בכבישים עם תנועה ערה של משאיות ונתיב אחד בלבד, במדינה מתוקנת צריך שם מינימום שני נתיבים בכדי שהתנועה לא "תתקע" בגלל משאית.

ב. היו משקיעים בחינוך הנהג לתרבות נהיגה נכונה, גם בצורה תיאורטית וגם בצורה מעשית, כולל מסלול החלקה חובה (מסובסד חלקית).

ג. היו מקשיחים\מגמשים קנסות - תלוי בעבירה כמובן, כל מקרה לגופו.

ועוד הצעה שיש לי (וחבל שבטח אף אחד לא יראה את זה) - את כל הכסף שנכנס למדינה מדוחות כאלו ואחרים, שכל הכסף יופנה לבניית תשתיות כביש נכונות. הבעיה פה היא שהכל מתחיל בתכנון טוב ובארץ לא מתכננים נכון ואני מניח שכמעט תמיד בוחרים ב"הצעה" הזולה. ב 90% מהכבישים בארץ התכנון לקוי, במקום לבנות מחלפים\גשר\מנהרה וכו' בונים תשתית של מדינת עולם שלישי. אח"כ שוב מבצעים תיקונים ושוב זה לא בסדר ושוב תיקונים ...

פורסם
הרעיון של הסדרת כתבות האלו מעולה, אבל ראבאק מזה להראות את זה 7 דקות בחדשות?!

לדעתי צריך איזה כמה פרקים גדולים שעל כל פרק נושא או 2.

זה משודר כל יום במהדורה, כל יום קצת.

אני בדעה שלך שעדיף לרכז הכל בתוכנית שלמה.

אביחי

פורסם
חבל על המאמץ, למשטרה (יותר נכון, למפקדיה והממונים עליה) לא ממש איכפת מהתאונות. התוצאות בהתאם.

בדיוק ככה, אם השוטרים היו עסוקים יותר בלתת דוחו"ת תוך כדי נהיגה למי שעוקף פס לבן ועובר באדום אזי אולי המצב היה טוב יותר. אבל אני מבין אותם, עדיף לעמוד במקום אחד ולתת למצלמה לצלם- הרבה יותר קל ואפשר גם לשמוע רדיו/לאכול/לגרבץ תוך כדי.

א. היו מתכננים ומשקיעים תשתיות שיעזרו לנהג, כל הצילומים שהראו בכתבה הם בדרום בכבישים עם תנועה ערה של משאיות ונתיב אחד בלבד, במדינה מתוקנת צריך שם מינימום שני נתיבים בכדי שהתנועה לא "תתקע" בגלל משאית.

מסכים איתך- בכל הסרטים שהראו יש מקום לבנות נתיב נוסף- אין שום סיבה שכביש מהיר שכזה יהיה בעל נתיב אחד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...