Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XJ6 שנת 85

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הנ"ל מתפרסם ביד 2 כבר די הרבה זמן. שאלתי היא מדוע לא לקנות את הרכב הזה כשאני מכוון יותר באופן כללי ולוא דווקא לרכב הספציפי הזה.

תודה

ארז רונן

פורסם

הרכב צד גם את עיניי... למה לא? בעיות אמינות שיוחסו לדגמי יגואר מהדורות הקודמים ואחזקה בעייתית מאד,מעט מוסכים מסוגלים לטפל ברכב,הטיפול והחלפים עולים ביוקר ולכן מדובר ברכב למכורים בלבד.

רכב בעייתי....אבל משגע.... ראוי שיפול לידיים נכונות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כשהיא נוסעת היא תהיה חוויה לא נורמלית אם אתה חובב רכבי פאר.

אבל כשהיא תכנס למוסך את תקלל את הרגע (חלקים מאוד יקרים, מכונאים שלא מכירים את הדגם ואמינות בקרשים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם באנגליה הרכבים הללו לא זוכים לתדמית חיובית, אבל הם הרוויחו את זה ביושר.

במאות פאונדים בודדים ניתן לרכוש מודלים מתחילת שנות ה 90, אבל אין דורש.

להכניס ראש בריא למיטה חולה.. , למה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אתה מחפש רכב יוקרה, ממליץ לשקול רכבים שהם קצת יותר נפוצים, כמו מרין W126, בומר E32 ואם יש תקציב, אפילו מרין W140 :twisted:.

מניסיון עם E32, אני יכול להגיד שמדובר על רכב יקר לתחזוקה. חומרים מתכלים (צלחות בלמים למשל) עולים כמה פעמים יותר מלרכבים "רגילים".קשה להשיג חלקי חילוף, אפילו אטמים קשה להשיג, הרבה דברים צריך להזמין מחו"ל.

אם אתה לוקח רכב יוקרה ישן, קח בחשבון שאתה צריך להיות מוכן להמתין כמה שבועות לחלקים, אפילו כאלה שמשביטים את הרכב.

בקיצר, למכורים בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי שרוצה כזה אוטו, צריך להיות מי שגם יכול לקנות חדש אבל לא בא לו. להחזיק דבר כזה יוכל רק מי שגם לפי ההצעות של אולמרט לא יכלל ברשת הבטחון.

פורסם

יגואר בספק אם שווה לסבול גם אם איתה בצמוד תקבל יבואנית קוסמטיקה ווילה ברמת גן.

תכנון מפגר,ביצוע מרושל. בעלות הודית . (נסעת בריקשה/טוקטוק BAJAJ שהיא וספה משנות ה-60 ? מתאים להם להיות בעלי יגואר - היא בערך מאותו דור .) האיטלקיות של היום , כולן, שהיו פעם סמל לאמינות נוראית,הרבה יותר אמינות מיגואר חדשה, אז אתה הולך על אחת בגיל שגם קורולה עושה בו צרות ?

פורסם

תכנון מפגר,ביצוע מרושל. בעלות הודית . (נסעת בריקשה/טוקטוק BAJAJ שהיא וספה משנות ה-60 ? מתאים להם להיות בעלי יגואר - היא בערך מאותו דור .) האיטלקיות של היום , כולן, שהיו פעם סמל לאמינות נוראית,הרבה יותר אמינות מיגואר חדשה, אז אתה הולך על אחת בגיל שגם קורולה עושה בו צרות ?

אני הייתי משנה את ההודעה שלך לפורמט הבא: יבואנית קוסמטיקה, אני בספק אם שווה לסבול גם אם איתה תקבל ווילה ברמת גן ויגואר...

ארז רונן

פורסם

פעם היא כמעט דרסה אותי עם היגואר הזו שלה תוך כדי דיבור בסלולארי כשהייתי על מעבר חציה.

עד היום אני מצטער שזה לא קרה.

פורסם
פעם היא כמעט דרסה אותי עם היגואר הזו שלה תוך כדי דיבור בסלולארי כשהייתי על מעבר חציה.

עד היום אני מצטער שזה לא קרה.

אין חוק שאוסר על דיבור בסלולארי כשנמצאים על מעבר חציה?:twisted:

ארז רונן

פורסם

על מה אתה מדבר?

איזה בעיות אמינות?

איזה ריקשה?

ספציפית על XJ6 שנת 86' קשה להעיד, שכן זוהי באמת התקופה הפחות זוהרת של החברה הזו.

אבל יגואר חדשה? קרקשה ולא אמינה?

יגואר במשך השנים האחרונות נמצאת באופן קבוע במקומות הגבוהים במדד שביעות הרצון מרכב חדש.

הרכבים החדשים שלהם לא רק שאמינים, אלא גם עומדים בשורה הראשונה ומעבר לכך עם הגרמניות המובילות (לפעמים יותר, לפעמים פחות, תלוי בדגם ובתקופה - אבל בטח שלא נחותים).

כל משפט אצלך בהודעה יותר טיפשי מהאחר.

מה הקשר קורולה? היית במוסכים של טויוטה לאחרונה? ראית את שלל השרשורים פה בפורום לגבי בעיות אמינות שיש לחלק מהדורות של הקורולה?

אולי היה לך ניסיון רע עם יגואר כלשהי אבל מפה ועד הודעה כזו?

תיהיה בריא חביבי.

Back to the original - NC again.

פורסם

שלומי,

לפני הרבה שנים היא פגעה בי מאחור עם YUKON ענק, ביקשתי פרטים והיא נתנה לי טלפון. כשהתקשרתי ענה לי עורך דין ששאל אם אני זה מראשון או זה מחולון, עניתי - לא אני מצומת מסובים היום !!!

כנראה שהיא "סידרתית"

ואגב היום היא נוהגת על CLS וכבר לא גרה בוילה ברמת-גן

• תוכן חדש...