Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע עם בנק הפועלים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני רוצה להציץ במיליונים שאין לי בחשבון הבנק ואני מנסה להכנס לאתר באינטרנט ו-לא עובד.

מסתבר שיש לבנק הפועלים תקלה מאתמול שהייתה אמורה להפתר הבוקר וטרם טופלה עד סגירת הסוגייה.

קשה לי מאוד להבין איך הבנק הגדול ביותר בארץ מפשל ברמה כל כך רצינית.

במהלך היום הוציא הצהרה מנכ"ל הבנק צבי זיו כי "הבעיה נמצאה, טופלה ובמהלך היום כל המערכת יעלו ויהיו תקינות". כעת כבר ערב ולא יום, ההצהרה כבר שונתה חזרה לגירסא של אתמול שהיא: "התקלה אותרה ומטופלת" וכמובן שגישה לאתר - עדיין אין.

מעצבן אותי אופן ההתנהלות של הבנק ומה גם שאני מנסה לתאר את אותה הסיטואציה במדינה מערבית אחרת (לונדון, ניו יורק, הונג קונג) וזה פשוט בלתי נתפס איך בנק משותק בכל דרך אפשרית מלבד הסניפים במשך כמעט 48 שעות (ועדיין סופרים...)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם הסניפים משותקים מכיוון שאין להם תקשורת במחשבים ואתה בעצם לא יכול לבצע שום פעולה בכסף שלך גם אם תגיע לסניף.

מבאס רצח! אני עכשיו בתהליך קניית דירה ואני רוצה לדעת מה קורה לי בחשבון וכבר יומיים אני מעופף בין שמיים וארץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אוקיי, צודק. הם העלו את דף הבית (גם בנה"פ וגם בנק יהב), אבל עדיין אי אפשר להיכנס לחשבון.

כנראה ששרי אריסון טרם סיימה לארוז את כל הדולרים במזוודות, או שלא נתנו אישור המראה לג'ט שלה... ;-)

פורסם

כבר יומיים שאני מחכה להעברות בנקאיות מבנק הפועלים (עינייני עבודה).

אתמול הבטיחו שעוד היום יתקבלו ההעברות , היום הבטיחו שבשעות הצהריים העיניינים יחזרו לפעילות רגילה ויתקבלו העברות , בערב הבטיחו שמחר הכל יהיה בסדר ... בוא נראה .

בינתיים יש לי 3 לקוחות שרכבם יתעכב ב3 ימים מכיון שאין אפשרות לשחרר רכב ללא תשלום , משמע לקוחות שמכרו את רכבם\ט.אין יצטרכו להשכיר\לשלם למוניות 3 ימים XTRA על הימים האלו...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הבנתי שהיתה תקלה בבסיס הנתונים של המיינפריים הראשי.

נשאלת השאלה איך משקיעים מיליונים באתר DRP וזה לא עובד ברגע האמת...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ניחוש קל (מנסיון כואב) - מישהו שכח להפעיל את הרובוט שמבצע גיבויים, כך שהגיבוי האחרון שיש לבנה"פ הוא מיום התקנת המיינפריים, אי שם במאי...

פורסם

גדול, אבל ככה זה כשלפעמים סומכים על מכונות בלי לבדוק אותן. אצל לקוח שלי האמינו במשך שנה וחצי למכונה, ואף אחד לא טרח לבדוק אם הגיבויים אכן שווים משהו.

פורסם
ניחוש קל (מנסיון כואב) - מישהו שכח להפעיל את הרובוט שמבצע גיבויים, כך שהגיבוי האחרון שיש לבנה"פ הוא מיום התקנת המיינפריים, אי שם במאי...

לא נכון

• תוכן חדש...