Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לבדוק וופרים וטוויטרים.

אני רוצה לבדוק סט קומפוננט לפני שאני מתקין אותו ברכב שלי כדי לא לבזבז סתם את כספי על התקנה לחינם.

הבעיה אין לי לאן לחבר את הרמקולים כדי לבדוק אותם.

אפשר איכשהו לבדוק אותם?

תודה לעזורים,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

זה כמו לבדוק את חוזק הנורה, מבלי להדליק את האור.. אתה לא יכול ממש לבדוק, מעבר לבדיקה ויזואלית. תבחן את המוצר מכל צדדיו, ושלול פגמים נראים יותר או פחות. זה המינימום הנדרש.

מדובר בחדש או משומש?

פורסם

דבר ראשון - תיקח סוללת 9V

לא 12V כי אתה עלול לשרוף לרמקול את הפיוז עם מתח DC.

תחבר חוטים לקטבים של הסוללה ותיגע רגעית בקטבים של הרמקול לשמוע עם הוא עובד או לא - לא יותר משניה אחת - רק כדי לראות אם הרמקול מגיב.

אתה יכול לחבר את הסט קומפוננט למגבר הביתי שלך על ווליום נמוך רק כדי לראות אם הוא עובד או לא - תקרב את האזניים שלך לרכיבים אם אתה רוצה להיות בטוח.

אבל זה בשום פנים ואופן לא יתן לך מושג קלוש לגבי איך הסט הזה באמת ישמע כשהוא מותקן אצלך ברכב - זה רק בכדי לוודא תקינות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה כמו לבדוק את חוזק הנורה, מבלי להדליק את האור.. אתה לא יכול ממש לבדוק, מעבר לבדיקה ויזואלית. תבחן את המוצר מכל צדדיו, ושלול פגמים נראים יותר או פחות. זה המינימום הנדרש.

מדובר בחדש או משומש?

דוד שלי הביא לי אותו..

הדבר היחיד שאני רואה ויזואלית זה שיש מקומות קטנים מסביב שהגומי יצא מעט במקומות שבין הממברנה למתכת, אבל זה לא נראה לי קריטי.

lanosforce תודה, אני אבדוק.

אם אני מחבר למגבר הביתי, לחבר את זה עם הקרוס אובר?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

גם וגם :lol:

במקרה הזה זה היה משומש, אבל בדקתי והכל עובד 8)

• תוכן חדש...