Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי אותך, אז גם אם אתה רוצה שיהיו בשלב ראשון בשביל ההרתעה כמה צפצופים והבהובי אורות זה ממה שראיתי אפשרי, אני לא יודע איך בדיוק עושים את זה כי אף פעם לא היתה לי אזעקה עם ביפר, תנסה לראות אם בחוברת הוראות יש הסברים לזה.

אולי גם כדאי שהמשדר של האזעקה יהיה חשוף בשביל שיראו אותו. ברוב המכוניות יש אזעקות רגילות שגם אם יופעלו הגנבים יודעים שבעל הרכב לא מזהה את צליל הצופר שלו והם יכולים לפרוץ "בשקט" בלי שהוא יגיע.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון עם קולט ומערכת. :roll:

לנו יש קולט 98 אדומה ונוצצת (בשם בובולינה :-P).

אמא שלי חולת מערכות, ומאוטו לאוטו המערכת רק משתדרגת ומשתדרגת.

אבל, לפחות פעם בשבוע הייתי טסה במדרגות, מצויידת בגז מדמיע וסכין ענקית לכיוון בובו הזועקת.

המון פעמים שכמעט ריססתי את מיצי, החתולה השכונתית, 3 פעמים של הברחה לאחר שבירת חלון ולבסוף, (!)

פשוט ראיתי את הבן ז*נה בחשכה אחרי שבירת חלון! :evil:

התנהל מרדף קטן, הוא ברח ממני כמו נמושה, הדבר היחידי שמנע ממני להכנס לכלא על רצח, זה שלא חישבתי נכון את כיוון הרוח בזמן שימוש בגז המדמיע :roll:

ואז היה לנו שקט, יותר לא ניסו לפרוץ אליה מתחת לבית. :twisted:

עד שלפני 3 שנים, פרצו אליה בשוק כלשהו, רוקנו הכל, חוץ מהסט קומפוננט הקדמי, לקחו את המגברים, את הסאב, את הרדיו דיסק ותלשו לגמרי את המגש האחורי ולקחו איתם.

מאז, הקולט הסתובבה כמו אחרי אונס, עד שלפני כשלושה חודשים, התקנתי לה מערכת.

וכבר שלושה חודשים שהאוטו עם המערכת (טפו טפו טפו) ולא היו שום ניסיונות פריצה, לא פה ולא בשוק.

פשוט כולם זוכרים את האוטו גמור.

אחרי החפירה שלי, אם אתה עדיין קורא, הנה ההמלצה שלי:

תביים פריצה- תוציא את כל החלקים מהאוטו, תשאיר את החוטים בחוץ, תזניח את האוטו כמה שאתה יכול.

תשאיר את האוטו במצב הזה כמה שאתה יכול- כדי שכל מי שבודק אותו יבין את המצב.

לאחר שכולם ראו את המצב, הפנימו אותו וקלטו שלך לא אכפת יותר מהאוטו, תחזיר בשקט את המערכת, בצורה הכי מוסתרת שאתה יכול, לעולם אל תגיע עם מוסיקה לשכונה ותשתדל עדיין להזניח את האוטו (אפילו זרוק בפנים עיתונים ישנים על המושבים והמגש האחורי).

אולי זאת תהיה תקופה קשה בלי המערכת, אבל זה כדאי.

יש עוד אופציה:

תמצא פסיכית עם סכין וגז מדמיע שתשמור לך על האוטו. :twisted:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

גארד LS635

היא מחוברת כרגע בצורה כזו שהחיישנים פועלים ישירות על "מכה חזקה" לא משנה מה הייתה עוצמת המכה.

החיישנים עצמם כולם על חצי מהרגישות וזה עובד יופי בדיוק רק בנגיעת פח קטנה זה ישר מתריע בשלט על מכה חזקה + צפצוף ארוך מהרכב עצמו (אזעקה).

אוהד.

פורסם

או-קיי.

לי יש ביפר mvp650 אז אני לא יחודע איך זה גארד.

תבדוק אם יש לך אופציה באזעקה לכוון אותה על שיא הרגישות אבל על מצב של אזעקה שקטה.

ככה אם נוגעים ברכב פעם אחת (חתול, מטוס, אגזוז לחץ ושאר מעצבנים) אז רק השלט יצפצף.

כהרכב יקבל יותר ממכה אחת או לחילופין מכה אחת חזקה מההתחלה אז האזעקה תיכנס למצב "פאניקה"

ותתחיל ישר לצףצף בפראות.

ככה זה עובד אצלי לפחות כשהרכב במצב שקט, למרות שאני לא משתמש בו.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לפותח השרשור,

האזעקה שלא לא הותקנה כראוי.

היתה מותקנת ברכבי אותה אזעקה בדיוק, ברכב ש"מועד לפורענות" לא פחות ממיצובישי קולט,גם אצלי האזעקה היתה מכוונת על המצב הכי רגיש,ובמשך שנה וחצי שהיתה מותקנת- אפס אזעקות שווא.

אגב,אני גרתי בבת ים וכל 5 דקות המטוסים שהיו ממריאים מנתב"ג היו עוברים לי ברעש רם מעל הבית- גם זה לא הפעיל את האזעקה מעולם.

בדרגת הרגישות הכי גבוהה האזעקה אמורה להגיב לחבטה קלה בצפצוף התראה (הן אצלך ברכב והן בשלט הביפר) ורק בעת קבלת חבטה יחסית עזה האזעקה אמורה לפעול ולתת לך אינדיקציה כמובן מה גרם להפעלתה.

בכל אופן,האזעקה מעולם לא פעלה לי בגלל ש"נגעו" לי ברכב (ונגעו,לא פעם ולא פעמיים,והרכב חנה בכביש ראשי עם תנועה זורמת בכל שעות היממה).

אם אתה במצב שהאזעקה פועלת פעמיים בלילה,פנה בדחיפות למתקין האזעקה או לחילופין פנה למתקין אחר שגם יודע איך לעבוד עם האזעקה הזאת כמו שצריך (כמו רדיו השרון למשל,פשוט תותחים).

אני יכול לספור על 2 אצבע אחת כמה פעמים האזעקה פעלה (רק באותה פעם שפרצו לי ותפסתי את הגנב בתוך הרכב), מעבר לזה רק פעם ב.... צפצוף התרעה.

ובלי שום קשר,

לא מבין איך לא יצא לך כבר כל החשק והטעם מהרכב הזה, כל כך הרבה כאבי ראש סביב האוטו.

שיהיה בהצלחה.

עריכה***

תשקול התקנת פיאצות (רמקולים זעירים) שאתה יכול לשתול אותם בכל מיני מקומות יצירתיים (תעלות של המזגן,כל מיני מקומות בתא מטען וכו').

הקטע איתם הוא שכמה שהם קטנים,הם משדרים תדר מאוד מאוד גבוה שאחרי "האזנה" להם במשך 5 שניות בא לך לדקור את האדיוט שחשב על לייצר כזה דבר.

מנסיון- עובד יופי עם האזעקה שלך.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אחרי החפירה שלי, אם אתה עדיין קורא, הנה ההמלצה שלי:

תביים פריצה- תוציא את כל החלקים מהאוטו, תשאיר את החוטים בחוץ, תזניח את האוטו כמה שאתה יכול.

תשאיר את האוטו במצב הזה כמה שאתה יכול- כדי שכל מי שבודק אותו יבין את המצב.

לאחר שכולם ראו את המצב, הפנימו אותו וקלטו שלך לא אכפת יותר מהאוטו, תחזיר בשקט את המערכת, בצורה הכי מוסתרת שאתה יכול, לעולם אל תגיע עם מוסיקה לשכונה ותשתדל עדיין להזניח את האוטו (אפילו זרוק בפנים עיתונים ישנים על המושבים והמגש האחורי).

אולי זאת תהיה תקופה קשה בלי המערכת, אבל זה כדאי.

יש עוד אופציה:

תמצא פסיכית עם סכין וגז מדמיע שתשמור לך על האוטו. :twisted:

יש דרכים יותר אלגנטיות להצניע מערכת, במיוחד אם לא אוהבים לנסוע באוטו מוזנח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תאכלס, עכשיו שאני חושב על זה, הנה פיתרון אלגנטי להצניע את המערכת.

נתחיל ממקדימה.

קודם כל לא לשכוח את הפנל של המערכת באוטו כמובן.

רמקולים קידמיים לשים בתוך הרשתות המקוריות של דלתות הרכב, אם יש לך הגבהה שים בד אקוסטי בצבע הדלת עליהם.

מאחורה.

על הרמקולים במגש שים שוב פעם בד אקוסטי ותעטוף את כל המגש בבד הזה, אם תעשה עבודה טובה לא יראו את הרמקולים וגם לא ישימו לב שיש לך בד אקוסטי מסביב למגש.

בקשר למגברים, תחזק אותם לפלטה (במקרה ואין לך מאחורה) ושים אותה כך שהמגברים יפנו לכייון הנהג, כך זה ייראה כאילו אין מגברים מאחורה.(כמובן לרפד את הפלטסה ב-לבד על מנת שלא ישמו לב שיש פלטה.

עם הסאב איך לי הרבה איך לעזור, אם אתה באמת רוצה להיסחף קצת, תקנה זוויות ברזל של 90 מעלות ותבריג את הסאב לריצפת הבגאז', ככה הוא לא יזוז לך מאחורה וגם ייקח יותר זמן לגנוב אותו- אם בכלל.

כמובן כמו שנאמר פה, לא להיכנס לשכונה בוויליום, אם אתה שוטף את הרכב אז בצורה צנועה ואם שואלים אותך על המערכת תגיד שקנית הכל בתחנת דלק. :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
יש דרכים יותר אלגנטיות להצניע מערכת, במיוחד אם לא אוהבים לנסוע באוטו מוזנח

כרגע יש פורצים שזוממים על המערכת שלו, הדרך היחידה להוריד אותם מהגב שלו, היא פשוט לנקות את האוטו מהמערכת- שזה יראה כאילו כבר פרצו ולקחו הכל.

אחרי תקופה (ככל שיעבור יותר זמן- יותר טוב), להחזיר את המערכת בצניעות, כפי שנאמר מעלי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

NTL83- הקטע שאין ברכב כרגע שום דבר, מאז שפרצו ולקחו איתם את הסאב והבריגו חצי מגבר החוצה- הורדתי הכל הביתה, גם את הרדיו דיסק. אני נוסע בלי מוזיקה ברכב כבר כמה שבועות עד שיוחלט אחרת ואני יראה רגיעה.

מצד אחד נכון אז אין לי על מה לדאוג שיפרצו כי אין מה לקחת, אבל עצם זה שמנסים להשחיט זה כבר צריך להיעצר.

אוהד.

פורסם
כרגע יש פורצים שזוממים על המערכת שלו, הדרך היחידה להוריד אותם מהגב שלו, היא פשוט לנקות את האוטו מהמערכת- שזה יראה כאילו כבר פרצו ולקחו הכל.

אחרי תקופה (ככל שיעבור יותר זמן- יותר טוב), להחזיר את המערכת בצניעות, כפי שנאמר מעלי.

את עובדת קשה :wink:

ספר תורה קטן , כיפה שחורה , פחית מעוכה ותמונה של יעקב אלפרון ז"ל על הדשבורד בצורה בולטת - פותרת את הבעיות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...