Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב: קולט 94',

המצב: 4 נסיונות פריצה, מתוכם אחד הצלחה גניבת סאב.

האזעקה: אזעקת ביפר עם כמה חיישנים ברכב, החיישנים מכוונים ככה שרק כאשר נוגעים - זה מצפצף וגם מידי פעם שיש גשם חזק או מטוסים בשמיים.

בלילה האזעקה מצפצפת מקסימום פעמיים, ברוב המקרים אני עולה לאוטו ובחצי המקרים איך שרואים שאני בא - פשוט בורחים.

עכשיו במקרה ראו אותי כמה שכנים ורבו איתי מה זאת אומרת שהאזעקה שלי בלילה מפריעה להם לישון, ושאם אני לא מעיף אותה מהאוטו - הם ילכו למשטרה.

הסברתי להם את המצב שרק שנוגעים לי ברכב - האזעקה מצפצפת ועשיתי להם אפילו הדגמה קטנה שיאמינו לי

כתבתי כאן שביום שפרצו לי לרכב וגנבו את הסאב פרצו גם לשכן שלי וגנבו את הרדיו דיסק, במקרה הזה מדובר באחד השכנים שפנה אלי הרגע.

הסברתי להם את ה4 נסיונות פריצה, כל השריטות עם הסכין שעשו לי על הגג והבגאג וגם לפני שנה פנצ'ר במכוון, וגם שהמשטרה לא מוכנה לעשות שום דבר.

בכל מקרה, לשכן לא מעניין שפרצו לו לרכב וגנבו רדיו דיסק כי זה רכב של חברה (חברת חשמל) והוא מקבל חדש על המקום.

ה"וויכוח" הסתיים שהתעצבנתי ואמרתי להם שאני לא מוציא את זה ומצידי שיקראו למשטרה עכשיו, אז קיבלתי איום שיעשו משהו לאוטו, אז ראו שאני מתעצבן ושאלתי אם הם מאימיים (בקול מאיים) וישר אמרו שלא ומה פתאום והתחילו לקחת את הדברים בחזרה.

למבינים-

מה הזכויות שלי בנושא?

במידה והשכנים הולכים למשטרה והמשטרה מורה לי להוריד את האזעקה והחיישנים, אני חייב?

אני רק רוצה לציין, החיישנים מכוונים רק ככה שנוגעים לי ברכב, בשום מצב אחר (אלא אם כן מטוסים) היא לא עובדת ולא תפעל.

ואני בשום מצב לא מוציא את החיישנים או מחליש את הרגישות כי כבר החלשתי אותה עד שהגעתי לרמה שאותי זה לא משגע אז את השכנים כן?!

מה עושים?

תודה ולילה טוב,

אוהד.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוק לצד השכנים. אם יש גשם חזק או גנב, זה לא מעניין (לצערי) את אף אחד. לשכנים זכות לשקט מדברים טורנדניים כאלה.

כאשר התקנתי בעבר אזעקות כאלה, דאגתי תמיד לוודא שלא יהיו אזעקות שווא.

דרישה שהאזעקה תפעל עת "נוגעים" ברכב, אינה לעניין, האזעקות אינן מתוכננות לכך, ומכאן תופעה של אזעקות שווא רבות,

במקום לחשוב כמה השכנים "מרגזים ולא אכפת להם" , יש שתתחשב קודם בהם, ובחוק.

כך למשל, אתה יכול להתקין גלאי דו איזורי, שבחוג החיצון שלו, יפעיל באזר ו/או ישדר לך מצוקה בשלט. (החוג החיצון הוא בצורת שטח אליפטי, ויש משקל רב לסוג שלו, ולאופן ומיקום ההתקנה שלו, זאת יעשה, בשונה מהוראות ההתקנה הסטנדרטיות.

לחילופין, אם אינך רוצה להתקין ולשפר דבר שעולה כסף, ובכל זאת רוצה אזעקה סופר רגישה, הפעל אותה על מצב שקט, כך שרק הביפר יתן לך התראה שמתעסקים עם האוטו, האוטו לא יצפצף. לחילופי חילופין, ניתן לנתק את הסירנה, כך שהוונקרים יסמנו, ועוד כל מיני כאלה ואחרים.

נו באמת, יש ככ הרבה פתרונות, איפה המתקין שלך? התייעצת איתו?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא מבין את זה, אם המשטרה הייתה באה ופותרת לי את הבעיות של הפריצות - הכל היה בסדר ולא הייתי צריך אפילו אזעקת ביפר.

אבל אם אני השכנים שלי קוראים למשטרה על זה שאני עושה להם רעש- הכל טוב ויפה והחוק בא לרעתי, מה קיביניאט הולך כאן במדינה הזו?

אני הורדתי את החיישנים עד כזו רמה שבאמת רק אם יש מטוסים בשמיים או טפיחה קלה על הפח וזה מצפצף, האזעקה מצפצפת בלילה כי אנשים באמת נוגעים.

אין לי בעיה להוריד את האזעקה ושרק השלט יצפצף לי, הבעיה שאני פוחד שאני לא ירתיע את הגנבים\חארות שבאים ונוגעים לי ברכב.

אוהד.

פורסם

אתה בעצמך אמרת שהאזעקה לא מרתיעה את הגנבים, ואלא אם אתה עולה לאוטו ("עולה"? איך אפשר לעלות לאוטו? אתה לא אמור לרדת?) הם לא עוזבים לך אותו.

תנסה אולי לכוון שהשלט יתריע לך אם נוגעים לך ברכב, אבל האזעקה תפעל רק במידה שנפרצה אחת הדלתות או חלון.

פורסם

עצה אישית: תמכור את הרכב (הרבה מאוד יישמחו לקנות) ותקנה משהו חדש ופחות צועק (אבל עדיין טוב וחזק), ואז תרגיש טוב יותר עם עצמך.

אז אתה רוצה להגיד שאתה אוהב את הרכב ולא מוכן למכור אותו, אז ככה: תתחיל לחסוך וקנה מאזדה 3 (פחות צועקת אבל עדיין חזקה עם ביצועים טובים) ותוך שבועיים וחצי תשכח מהקולט (בערך כמו לשכוח מבחורה שנפרדים ממנה, קשה אבל בסוף עובר).

אתה מאשים את המשטרה בזה שמנסים לפרוץ לך לרכב?

זה שהרכב צועק זו לא אשמת המשטרה, וידוע שרכבים כאלה מושכים הרבה אנשים, ולך תדע, אולי הפורצים הם אנשים מקומיים שמכירים אותך נקודתית ויודעים במה אתה מחזיק. פתח עיניים!

לגבי החוק - קיבלת תשובה, זו הקמת רעש לכל דבר, ובשעות מנוחה (יום רגיל, החל מ-23:00) אתה חייב להפסיק את האזעקה במידה והיא מפריעה למישהו. לידיעתך - למשטרה סמכות לגרור את הרכב במידה ולא ניתן לאתר אותך בכל דרך שהיא כשאזעקת הרכב מצפצפת לאורך זמן רב ויש הרבה מתלוננים. תהיה זמין תמיד.

Xbox12341

פורסם
אתה בעצמך אמרת שהאזעקה לא מרתיעה את הגנבים, ואלא אם אתה עולה לאוטו ("עולה"? איך אפשר לעלות לאוטו? אתה לא אמור לרדת?) הם לא עוזבים לך אותו.

תנסה אולי לכוון שהשלט יתריע לך אם נוגעים לך ברכב, אבל האזעקה תפעל רק במידה שנפרצה אחת הדלתות או חלון.

כנראה שהוא גר בחיפה :) .

הפתרון שנראה הכי יעיל הוא אכן התקנת אזעקה שמשדרת לך לשלט את מה שקורה באוטו, ורק לאחר מכן תזעיק (תתן לך זמן לטפל בעניינים בעצמך).

חוץ מזה אוהד, מה לגבי מצלמה על מיקום הרכב ? תאורה הנדלקת באמצעות גלאי ? ועוד רעיונות יצירתיים ...

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

הוא צריך למכור את הרכב ? לחסוך למזדה 3? המשטרה לא אשמה שפורצים לרכב ?

זה שהמשטרה בארץ מלאה בפחדנים חסרי עמוד שדרה או רצון לעבוד לא אומרת שהוא אשם בפריצות.

זכותו להרכיב ברכבו מערכת או לרכוש רכב מכל סוג מבלי לחשוש מפריצה ועד שהמדינה לא תספק מזדה לכל מתלונן

העצה שלך חסרת תועלת.

כנראה שלשיטתך כל תושבי רחוב יהודה המכבי צריכים למכור את ביתם כי המקום מועד לחיסולים וזו אשמתם שהם בחרו

להתגורר שם ובטח לא אשמת המשטרה שלא מנעו את החיסול.

תחזור לשחק בXBOX או שתלך לצחצח את תעודת המשא"ז שלך, או שלחילופין תשלים לפותח השרשור את הסכום שחסר לו

למזדה 3 כנראה שבגילך המופלג אתה יודע כמה זמן לוקח לחסוך לרכב חדש.

Peugeot 208GTI

פורסם

בפן היותר קרימנלי שהחליט להציג את עצמו בשעות האלה.

פשוט יום אחד תבוא עם כמה חברים ותשבור לכמה שכנים שאתה לא סובל ומציקים לך איזה חלון או תשרוט להם את האוטו.

עכשיו, תעשה את זה כמה פעמים.

הם עוד יבואו אליך לשאול מאיפה האזעקה.

בפן היותר רציני, תשאיר את האזעקה.

שום שוטר או פקח לא יבוא אליך לשכונה שאתה מציין בתור בעייתית בגלל שהאזעקה פועלת באוטו.

אבא שלי פעם התקשר למשטרה ואמר להם שהוא רואה מהחלון שלו מישהו מוכר סמים לאנשים באמצע הרחוב והם לא באו(בגלל החוסר אכפתיות מהשכונה) אז אל תתרגש מהדיבורים של השכנים האלה.

ואם כן יבואו שוטרים, תגיד שניסו לפרוץ לך לאוטו. שיוכיחו אחרת.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני יכול להשתגע מאזעקות שמצפצפות בלילה, ואם זה פעמיים בלילה, כל לילה, זה ממש נורא.

זה קצת מטורף לכוון את האזעקה לרגישות של נגיעה. יש גם חתולים בעולם...

אני בעד לשמור על שכנות טובה ולהתחשב קצת יותר בשכנים. בטוח שאפשר למצוא פיתרון לבעייה, כמו לדוגמא שהשלט יצפצף במקרה נגיעה, והאזעקה תצפצף במקרה של פריצה.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
הוא צריך למכור את הרכב ?

......

למזדה 3 כנראה שבגילך המופלג אתה יודע כמה זמן לוקח לחסוך לרכב חדש.

אני רואה שאתה מתגונן כאילו כלב אמסטף תקף אותך, אז תתחיל להוריד את הטורים ברובר המשופרת שלך, כי בקצב הזה לא רק שהוא ייצטרך לחסוך, הוא ייצטרך לעבוד כל החיים. ידוע שרכבים כמו של פותח השרשור מסובבים עיניים של הרבה אנשים, וההודעה שלי הייתה רק המלצה טובה ולא נימת זלזול - גם יותר בטיחות, גם יותר הנאה וגם יותר איכות חיים. אם אתה חושב שהמשטרה אשמה בפריצות לרכבים, אתה לא מודע למה שקורה מסביבך (הפורץ עצמו הוא צדיק, הוא לא ישב כמה שנים בכלא והוא עבר אחלה חינוך בבית). אחוז גבוה מגנבי הרכב והחלקים מרכב באים מהשטחים. אם הדג לא היה מסריח מהראש (שנמצא בחדרי חדרים), המצב בכלל היה אחרת, אז תתחיל למתן את הדיבור שלך, ורק אחרי זה תקבל הזמנה מיוחדת למשחק Xbox, כי לפי התקיפה שלך לא נראה שכרגע אתה מסוגל לעשות יותר מזה.

Xbox12341

פורסם

תשאיר את האזעקה- אולי תוריד את הרגישות מתוך רצון טוב.

זכותך להגן על הרכוש שלך ולא הייתי מפחד מהמשטרה שתבוא ותגיד לך להוריד את האזעקה.

אם השכנים נסה לדבר ברדכי נועם, אבל תעמוד על שלך בקשר לאזעקה.

אם הם מתעקשים תפנה אותם למספר: חפשו את החברים שלכם-1-800

אם המשטרה לא עושה שום דבר בקשר לפריצות למה שתטפל באזעקות.

וללא קשר- בטח את חפציך כי זוהי ההגנה הטובה מכולן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תחליט, רשמת שאני מתגונן (תלמד לקרוא ) ובסוף ההודעה רשמת שאני תוקף . ההצעה שלך היא הצעה של ילד

(תמכור ותקנה מזדה 3) וכרגיל כמו רוב התגובות שלך פרו משטרתית .

זה שהדג מסריח מהראש זה נכון אבל השינוי בא מלמטה ופה מתחילה הבעיה של המשטרה חוסר העשיה שלהם ברמת

הרחוב, אבל לפתוח תיקים ולחקור את מי שמטפל בעצמו בפורצים בזה הם אלופים .

Peugeot 208GTI

פורסם

xbox העצה שלך יעילה כמו "תחליף אוטו" בפורום שיפורים.

חשבת על זה שמישהו מציק לבחור בגללו ולא בגלל האוטו (לא שאני מבין מה מיוחד בקולט), לדעתי הבעיה לא תפתר בהחלפת האוטו.

לאוהד, הציעו לך להתקין מצלמות ולכוון את האזעקה לצפצף רק בזמן פריצה, אני מציע לך להחנות את האוטו תקופה קצרה במקום אחר אולי אפילו חניה נעולה, אולי הגנבים יחשבו שמכרת את האוטו וירדו ממך.

בכל מקרה זה מרגיז שהמשטרה לא שומרת על רכבך וכשאתה עושה זאת היא יכולה לעצור אותך, מצד שני תחשוב על השכן שצריך לקום ב 5 בבוקר וכל לילה שומע את האוטו שלך בוכה פעמיים לפחות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני לא חושב שלהחליף אוטו היא תגובה רלוונטית בשרשור הזה. זה כמו להתכופף ולהשלים עם המצב העגום. לא לעניין בפורום חובבי רכב.

זכותו של האדם לנסוע על כל רכב שבא לו ( כל עוד תקין ובעל אישורים וטסט). זה שהרשויות לא דואגות לבטחון האזרח ורכושו, זה משהו אחר. הבן אדם אוכל הרבה זבל (לפי השרשורים שראיתי), אבל כנראה שהוא נהנה מהרכב ומשיקולים שלו מוכן לקום כל לילה פעמיים.

אבל בואו נשתדל ולא נחרוג מהנושא של השרשור.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...