Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אתה רוצה להגיד שאתה אוהב את הרכב ולא מוכן למכור אותו, אז ככה: תתחיל לחסוך וקנה מאזדה 3 (פחות צועקת אבל עדיין חזקה עם ביצועים טובים) ותוך שבועיים וחצי תשכח מהקולט (בערך כמו לשכוח מבחורה שנפרדים ממנה, קשה אבל בסוף עובר).

כן, ומזדה 3 זה רכב שבכלל לא מושך גנבים...

אם כבר מדברים על זאב בעור של כבש, אז יש לך רכבים כמו קסנטיה טורבו , ZX וולקן, לנצ'יה תמה טורבו, סובארו לגאסי 2.2 הנעה כפולה ועוד הרבה

ה-SLEEPER האידיאלי זה לקחת אימפרזה GT, לפרק ממנה ספיילרים וכונסי אוויר, לשים ג'נטים ברזל פשוטים עם טאסות הום סנטר וטמבונים שחורים של גרנד ליאונה.

קיימות גם שיטות להצנעת מערכת סטריאו, כמו להחביא קרוסאובר בתוך הדשבורד, להצניע רמקולים בתוך הדלתות/מתחת למגש האחורי, ולהחביא מגבר בתוך הבגאז'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שענה,

למכור בכלל לא עומד על הפרק ובטח שלא בשלב זה, הרכב אצלי שנתיים וכמו כל חובב רכב קצת יותר רציני - אני מת על האוטו שלי ולא מוכן למכור (מי יודע עוד כמה שנים), בנתיים השנתיים שהיא אצלי עושים את שלהם וכל יום מחדש יותר ויותר כיף.

בלי קשר אם היה לי שקל כל פעם שאנשים שאלו אותי אם אני מוכר אותה (כן זו היא), היום היה לי כסף למזדה 3 חדשה :lol:.

yairba - אף אחד לא מציק לי בגלל שזה אני, זה רק בכלל הרכב, שרק קניתי אותה לפני שנתיים אני זוכר את ההתקהלות שהייתה סביב רכב מהמון אנשים יום אחרי יום במשך שבוע + , מאז זה לא נפסק ואלו שמקנאים וחושבים שיש מה לגנוב ברכב- מנסים כל פעם מחדש, שריטות, חריטות על הגג, קשרו לי לוו- גרירה כל מיני שקיות ושמיכות\בגדים, זרקו לי ב3 בלילה בצלים על האוטו וברחו, נסיונות פריצה ופעם אחד הצלחה עם הסאב (בשאר המקרים הצליחו פעם אחת להרים מכסה מנוע ופעם שניה להרים שוב ולנתק + של המצבר ובשניהם תפסתי אותם והם ברחו).

לגבי המשטרה- אני לא מוריד שום דבר, בטח שלא את הרמה של החיישנים כי הם כבר ירדו וזה מכוון ככה שרק אם נוגעים זה מצפצף ( ברור שאם יעשו רעש ממש חזק ליד הרכב כמו קול נפץ\מטוס עובר אז זה יצפצף אבל זה לא קורה).

ובמידה והמשטרה תגיע אני מוכן ללכת עם זה אפילו למשפט.

עדיין הזוי להבין את המצב שלגנבים\פורצים הם לא עושים ולא מנסים לעשות שום דבר, (שצלצלתי ביום של הפריצה ענה לי שוטר בטלפון: מה זה פה? טקסס ? תבוא אתה אלי ותביא את הגנב איתך\או הארלם אני כבר לא כלכך זוכר, בכל מקרה זו התגובה שקיבלתי ממנו) אבל אם השכנים שלי יתקשרו ויתלוננו יכולים לגרור לי את הרכב כי אני "הפושע" כאן.

אוהד.

פורסם
אבל אם השכנים שלי יתקשרו ויתלוננו יכולים לגרור לי את הרכב כי אני "הפושע" כאן.

אוהד.

כאן ענית לעצמך על השאלה, והחוק וגם הצדק יהיה לצידם. ולא בגלל צרות עין או משהו, אלא בגלל שמעטים מאוד האנשים שאוהבים את צליליה המקסימים של אזעקה שלך או של כל אחד אחר ב-3 בלילה אחרי יום עבודה מתיש.

אז לדעתי אתה באמת צריך להוריד את הרגישות של האזעקה או למצוא פיתרון יותר שקט, כמו ביפר או פלאפון שמחוברים לאזעקה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חומר למחשבה

כמו שאתה לוקח את החוק לידיים שלך כדי לבטיח שלא יגנבו לך את האוטו.

אל תיתפלא אם מישהו אחר יקח את החוק לידיים שלו כדי לבטיח שינת לילה שקטה ורגוע.

שמע

אם אתה צודק או לא צודק אני לא יודע.

אבל אם אתה צודק אז אותו שכן שירד עצבני ב3 בלילה לישבור לך את האוטו גם צודק.

ואל זה נאמר אל תהיה צודק תהיה חכם.

פורסם

הצעה שלי:שים כיסוי לרכב, התקן מצלמות (עם אתה מוכן להשקיע), שים הרבה שלטי אזהרה מסביב לחנייה כמו "מקום זה מצולם" וכדומה וגם שלטים של מוקדי ביטחון שהגנב יחשוב שיש סיורים באיזור.

וההצעה הכי טובה שתפיק ממנה את המירב זה לקנות כלב מסוג רוטויילר אמסטף או משהו ולקשור אותו בחנייה תאמין לי אף אחד לא יתקרב לרכב שלך.

פורסם

אם האזעקה שלך פועלת מקסימום פעמיים בלילה , תפרק אותה מייד!

כשאתה מחליט שהפחד שלך מגנבת רכב בן 14 שעם כל הכבוד - לא יקר בצורה חריגה, ולא בעל ערך אספני מיוחד - יותר חשוב מהצורך של כל השכונה שאתה גר בה לישון בלילה ( קשה לי להסביר את זה, אבל יש די הרבה אנשים שמתעקשים לישון בלילות, ולקום לעבודה מוקדם בבוקר) - האזעקה עלולה לעשות את ההיפך ממה שהיא מתוכננת - במקום לשמור על הרכב שלך היא עלולה לגרום לקילקולים שונים בצבע ובחלונות, ואף לגרום לרכבך לעלות באש. ואם אתה גר בבנין גבוה - גם הגג עלול להינזק.

ביפר - זה מצוין, זה לא מעיר את השכנים. עוד ראיון - כיסוי לרכב.

מצלמת אבטחה יכולה לעזור במקרה שמי שמתעסק לך עם הרכב מכיר אותך.

אני מניח שהתוכנית שלך היתה להיפגש עם האדון שמנסה להוציא לך את הרדיו בלי שביקשת, ולהסביר לו בצורה מנומסת (תוך שימוש בעזרי המחשה מתכתיים) שאתה מעדיף את הרדיו שלך בדיוק איפו ששמת אותו. דו-שיח מסוג כזה זורם יותר טוב כשהשכנים באים איתך, מאשר כשאתה בא לבד, והשכנים יושבים בבית ומקללים אותך. תדבר איתם על אפשרות של מארב משותף בלילה. אם בעית הגנבות בשכונה שלכם רצינית - יהיו כאלה שישמחו להצתרף. תחשוב על רצף ארועים מסוג הגנב מגיע - אתה מגיע עם שכנים, לעומת רצף מסוג : הגנב מגיע - אזעקה מצפצפת - הגנב בורח - כל השכונה מתעוררת - כל השכונה שונאת אותך - אתה מגיע לבד מול גנב, אם הוא עדיין לא ברח.

בהצלחה.

פורסם
.

אם הם מתעקשים תפנה אותם למספר: חפשו את החברים שלכם-1-800

זה אחלה להתעלם מהשכנים, רק תביא בחשבון שבשכונה כזו מתגוררים אנשים "טובים" שבפרץ של זעם עלולים לשרוט את הרכב, לזרוק עליו בלוק מהגג או פשוט לשפוך נוזל בלמים על גג הרכב.

כשההתנהגות בעל הרכב נתפסת (נתפסת ולא באמת כזו) כלא איכפתניקית, או גרוע מזה ניראת כשימת ז' על השכנים, אל תתפלא אם מישהו יחזיר מכה כואבת מאוד.

פורסם

כל העצות האלה של להתקין מצלמות מעקב ושלטים של מוקד לא רלוונטיות, מהודעות קודמות של אוהב אני מבין שאין לו בכלל חנייה פרטית, לכסות את הרכב גם לא יעזור כי אחרי שיורד גשם לא נעים להתחיל לקפל את הכיסוי כשהוא רטוב וחוץ מזה רכב מכוסה יכול למשוך יותר תשומת לב.

מה שאני מציע זה שתכוון את האזעקה כך שיהיו הבהובי איתותים ברגע שיש מכה\נגיעה ברכב, זה גם מרתיע כי בדרך כלל אחרי הבהובי אזהרה של האורות מגיע הצופר אם ממשיכים להתעסק עם האוטו, ורק שמתי שבאמת יש פריצה אז האזעקה תפעיל את הצופר, זה הפתרון הכי טוב לדעתי שגם לא יהיו בעיות עם השכנים.

פורסם

תודה לכל מי שענה,

נכון אין לי חניה פרטית ואין לי שום אפשרות להתקין מצלמה ושלטים וכל מה שמסביב.

בנוסף לשכנים שלי אין שום דרך לזרוק לי דברים על האטו מהסיבה שהם פשוט לא יגיעו, הבניין יושב על מרגלות של הר ובמעלה ההר נמצאת החניה של כל הרחוב עם שאר הבניינים, בשביל להגיע לאוטו - צריך לעלות (כן לעלות) 4 קומות בגלל זה מי שאמר קודם - זו העיר חיפה.

אני לא מעוניין לבטל את האזעקות לגמרי, אבל הרעיון האחרון של ROEI-A הוא פשוט מצוין.

המתקין חיבר לי (על פי בקשתי) את החיישנים לאזעקה ישר לערוץ של מכה חזקה, זאת אומרת, כל טפיחה הכי קלה שהאוטו מקבל לא משנה איפה, הרכב ישר מצפצף ולא עושה 3 צפצופים בודדים כ"מכה חלשה", הכוונה היא שכל נגיעה כבר מתורגמת למכה חזקה גם בשלט וגם באזעקת הרכב.

מכיוון שאני לא רוצה לבטל את האזעקה לגמרי ואני כן רוצה שהרכב יצפצף (כי בכל זאת אני לא חונה רק איפה שאני גר, ויש מקומות כמו קניונים למשל ששם הביפר פשוט לא קולט) אז אם מישהו יודע איך הרעיון של ROEI-A בא לידי ביצוע?

אני מקווה שהבנתי אותו בכך ש: מכה ראשונה שהאוטו מקבל זה רק עושה אורות והיבהובים, מכה שניה ברצף האזעקה כבר תתחיל לפעול, בכל מקרה בשני המקרים אני אקבל בביפר אתרעה.

יש למישהו מושג?

אני לא מעונין לפנות למתקין עד שאני לא בטוח שהדבר אפשרי בכלל מבחינת ביצוע כי המתקין עוד יגיד כן כן ובסוף משהו ייהרס ולא יהיה כמו שהיה.

תודה,

אוהד.

**לכל אלה שאומרים: תחליף רכב\תמכור\מחירון ברצפה וגם ככה אין טעם להגן על רכב כזה "דרעק" - פשוט תחסכו את זה,

אני לא מחזיק את הרכב ממניעים כלכליים במטרה של יום אחד למכור אותו, כרגע אין לי רצון להתקדם מהסיבה הפשוטה שאני אוהב את הרכב ולדעתי הוא הרבה יותר טוב ממזדה 3 משפחתומטית ליסינג ומהרבה רכבים בשוק שהם חדשים כיום.

פורסם

הבנת נכון, זה בדיוק מה שהתכוונתי, אני חושב שפעם ראיתי אצל מישהו שהיתה לו אזעקת ביפר של גארד שהיה איזה כמה צפצופים עם הבהובי אורות עם נוגעים באוטו ורק בנגיעה\ מכה השנייה הצופר היה מתחיל לעבוד, לדעתי אפשר לוותר על הצפצופים כי במילא הפריצות סביר להניח בלילה אז הבהובי האורות יעשו את שלהם כי בטח הגנבים יודעים שיש לך ביפר כי יש את המשדר הזה עם האנטנה הקטנה שנידבק לשמשה והם יודעים שאם האזעקה "הרגישה" את זה בשביל להפעיל את האיתותים סביר להניח שגם זה נתן בתראה בביפר והם כבר יתרחקו מהאוטו.

פורסם
אם האזעקה שלך פועלת מקסימום פעמיים בלילה , תפרק אותה מייד!

כשאתה מחליט שהפחד שלך מגנבת רכב בן 14 שעם כל הכבוד - לא יקר בצורה חריגה, ולא בעל ערך אספני מיוחד - יותר חשוב מהצורך של כל השכונה שאתה גר בה לישון בלילה ( קשה לי להסביר את זה, אבל יש די הרבה אנשים שמתעקשים לישון בלילות, ולקום לעבודה מוקדם בבוקר) - האזעקה עלולה לעשות את ההיפך ממה שהיא מתוכננת - במקום לשמור על הרכב שלך היא עלולה לגרום לקילקולים שונים בצבע ובחלונות, ואף לגרום לרכבך לעלות באש. ואם אתה גר בבנין גבוה - גם הגג עלול להינזק.

ביפר - זה מצוין, זה לא מעיר את השכנים. עוד ראיון - כיסוי לרכב.

מצלמת אבטחה יכולה לעזור במקרה שמי שמתעסק לך עם הרכב מכיר אותך.

אני מניח שהתוכנית שלך היתה להיפגש עם האדון שמנסה להוציא לך את הרדיו בלי שביקשת, ולהסביר לו בצורה מנומסת (תוך שימוש בעזרי המחשה מתכתיים) שאתה מעדיף את הרדיו שלך בדיוק איפו ששמת אותו. דו-שיח מסוג כזה זורם יותר טוב כשהשכנים באים איתך, מאשר כשאתה בא לבד, והשכנים יושבים בבית ומקללים אותך. תדבר איתם על אפשרות של מארב משותף בלילה. אם בעית הגנבות בשכונה שלכם רצינית - יהיו כאלה שישמחו להצתרף. תחשוב על רצף ארועים מסוג הגנב מגיע - אתה מגיע עם שכנים, לעומת רצף מסוג : הגנב מגיע - אזעקה מצפצפת - הגנב בורח - כל השכונה מתעוררת - כל השכונה שונאת אותך - אתה מגיע לבד מול גנב, אם הוא עדיין לא ברח.

בהצלחה.

קודם כל, תודה על העזרים הוויזואליים.

עדיף שהאזעקה תופעל פעמיים בלילה מאשר שיפרצו את האוטו פעם בשבוע, שיתפוצצו השכנים.

אם אתה היית באותה בעיה היית חושב בדיוק אותו דבר, אין קשר בין ערך הרכב לבין נקודת המחשבה של הנהג!

יש אנשים שמשקיעים את כל זמנם וכספם בחיפושיות והם נראות יותר טוב מאחלה רכב בן שנתיים אבל עדיין הערך שלהם נמוך משל מיצובישי קולט, אז לא צריך להגן עליו?

מאיפה אתה יודע שהוא לא השקיע הרמה זמן, כסף ואהבה באוטו הזה שתחליט מה הערך שלו בשוק או הערך הסנטימנטלי שלו?

ואני בכלל לא מבין נקודת מחשבה של חצי מהמגיבים בשישור הזה.

עדיף להיות ביחסים טובים עם השכנים אבל עם אוטו שנפרץ פעמיים בשבוע, מאשר יחסים רעים עם השכנים כשהאוטו יחסית מוגן?

ואיזה שכן ישפוך שמן ברקס על האוטו? אם הם היו מעוניינים בלגרום נזק הם כבר היו עושים זאת.

מכאן יוצא שאם השכנים לא עשו עדיין כלום לרכב, אז הם לא רציניים, אני מעדיף להיות לבד מול גנב מאשר עם חבורה של שכנים פחדנים שיברחו ברגע שהוא ייראה מאיים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

netanel_b vbmenu_register("postmenu_1897693", true); - צודק בכל מילה.

ROEI-A- כן אבל שוב המטרה שלי זה שכן יהיו צפצופים כי אני חונה בעוד כמה מקומות במהלך היום חוץ מבבית, אני חושב שהגנבים לא יודעים שיש לי ביפר, יש לי על השמשה הקדמית בחלק העליון מדבקה שחורה עם הכיתוב מיצובישי, לכן המדבקה מסתירה את האנטנה או כל מה שהולך שם.

יש למישהו מושג איך מבצעים דבר כזה?

תודה,

אוהד.

**האזעקה היא אזעקת ביפר של גארד.

פורסם

תוריד קצת את רמת הרגישות של האזעקה אם יש לך אפשרות.

אם השכנים שלך יתלוננו למשטרה, לא יקרה כלום - תהיה בטוח.

• תוכן חדש...