Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארקדי גאידמק קנה את דרכו למעמד בו הוא נמצא עכשיו, לטוב ו(בעיקר)לרע.

הוא מצפה מאנשים שקיבלו ממנו כסף (ולא משנה כרגע אם הם הצדיקו את הכסף ששולם להם) להפוך לאוטומטים שעושים בדיוק מה שהוא רצה, וכשהם לא עושים זאת - הם מייד הופכים ל"כלב מלוכלך".

הוא אוכל בדיוק את מה שהוא בישל לעצמו. לא כולם הם צרכני נשק באנגולה.

פורסם

אני מאמין שרובכם צעירים מתחת לגיל 30 מה שאמור שאתם לא זוכרים את התקופה של פלאטו שרון או למעשה לא נחשפתם בזמן אמת לאמירות שלו "ומה אתה עשית למען המדינה"

איך הוא נכנס לכנסת ?

באותה תקופה הבחור היה עשיר מאוד (אולי גם היום) ותרם כסף למוסדות וגורמים פרטיים ופתח מרפאות שיניים חינם אין כסף לנזקקים ביפו ובעוד מקומות ובמקביל או לאחר תקופה קצרה מאוד רץ לכנסת (גם המשטרה הצרפתית אחריו).

איזה כייף לי :)

פורסם

שילך כבר מפה לאלף עזאזל...

אה, וגם שיקח איתו את בית"ר.

אוליגרך, פושע בינלאומי, סוחר נשק ויהלומי דמים שמבוקש במספר מדינות.

מחזיק קבוצת כדורגל , מתמודד לראשות עירייה ומה לא?!

רק ברפובליקת הבננות של ישראל זה יכול לקרות!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לגמרי. ההתנהלות שלו זהה לכל השאר, רק עשה קצת יותר רעש.

אני לא מתומכי גאידמק, אבל הוא בהחלט רשאי להרגיש ממורמר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רוב פעילי ציבור ישראליים, בלי קשר למוצא שלהם פועלים באותן דרכים כמו גאידמק. בתור דוגמא, אתם יכולים לקחת כל אחד שנבחר להיות חבר כנסת. זה שלגאידמק יש קצת יותר אפשויות מפעיל ציבור ממוצע, זה עדיין לא אומר שצריך לשפוך אליו את כל הבוץ התקשורתי הזה וללעוג לו. בוץ ששופכים אליו בתקשורת, נובע מכמה סיבות:

1. מוצא (יש אנשים בשילטון המשתייכם לשכבות מסויימות אשר רוצים לשמור את הפריבילגייה שלהם לזכות בלעדית של שלטון מדינה הזאת לעצמם ומנסים בכל דרך להפריע לעלות לתחומים הללו לאנשים ממוצאים מסויימים אשר יש ביכולתם לשנות).

2. קינאה. הרבה דברים שמדינה הייתה צריכת לעשות עבור אזרחים שלה, כולל במלחמת לבנון השנייה, הוא עשה.

3. גיזענות, פשוט כך.

עשה לי טובה, ואל תבלבל לי את הביצים. עם כל הבוז שאני רוחש לח"כים, על כל ח"כ אחד שאתה תביא ושהיה מתנהג כמו גאידמק לו רק היה יכול, אני אביא לך עשרה שהיו ממשיכים להתנהג באותה דרך שבה הם מתנהגים כיום.

בינתיים, בפעם האחרונה שבדקתי, לב לבייב הוא ממוצא דומה לזה של גאידמק, ויצחק תשובה - שומו שמיים - הוא בכלל יוצא עדות המזרח. אז מה? ראית מישהו מהתקשורת מתנכל אליהם?

העובדה היא שגאידמק במעשיו מזמין את הביקורת שמוטחת בו במידה רבה של צדק.

יש לך מושג בכלל אילו סכומים תשובה תורם? כמה מלגות הוא מחלק לסטודנטים? (גילוי נאות: אני עצמי קיבלתי מלגה שלו).

נתת פעם את דעתך לכספים ששרי אריסון תורמת לעמותות צדקה כאלה ואחרות? ברור שלא! אתה הרי בכלל לא יודע שהיא עושה את זה, מכיון שבניגוד למנוול ההוא, היא לא תורמת וישר רצה לספר לחבר'ה.

אני מייחל שהיום שבו הוא יצא מחיינו יבוא במהרה. זה לא שלמדינה שלנו חסרות צרות, שאנחנו צריכים גם את הזבל הזה על הראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כולכם(טוב, רובכם) באים בטענות לגאידמק, שהוא "פושע".

להזכירכם:

1)אהוד אולמרט נחקר בפעם השד-יודע-כמה בנוגע לשוחד ולטובות ה(ו)נאה.

2)שר אוצר שהיה טיפש מספיק בשביל להיתפס במעילות שהוא עשה, ברח לי שמו.

3)"נשיא ותהני", משה קצב.

4)מה-שמו ליצמן, שעצר את התקציב לכל המדינה כי "החרדים לא קיבלו מספיק כסף" לא זוכר באיזו שנה(2004 או 3).

5)עדיין לא התגברתי על 3-נשיא אנס.

6)פרשות שוחד, טובות ה(ו)נאה, מעשים בלתי חוקיים אחרים, וכולם-ע"י חברי כנסת מן השורה, ובעלי כח ושררה בכלל.

לפחות גאידמק עשה משהו לטובתו שהלך עם טובת המדינה יד ביד.

אני מאמין במעשים ולא במילים.

לא מעניין אותי מה הוא עשה בארצות אחרות. מעניין אותי מה הוא עשה בארץ שלי , ולטובתה. והוא עשה. יותר מהרבה חברי כנסת (מישהוא יכול להגיד "מופז" לדוגמא?:shock:) אחרים, שאו שלא עשו או שעשו רק למען עצמם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא לא חריג בין האוליגרכים כי גם הם באו לפה לקבל מקלט מדיני תמורת הלבנת ההון שלהם.

הוא לא חריג בין הפוליטיקאים כי גם הם קונים קולות בכסף.

מה שהיה חריג בתופעה הזאת שנקרא ארקדי גאידמק, שהוא היחיד שבא עם הכסף שלו לקנות שלטון במוצהר.

מה שעוד מוזר בסיפור שלו, שזה שהיועצים שלו אשכרה גרמו לו להאמין שהוא יכול לעשות את זה, ע"י פניה לשוליים של השוליים של החברה.

הרי גם ניר ברקת התחיל בירושלים לפני 7 שנים בדיוק מאותו המקום - אלמוני ועשיר. היום הוא ראש עיריית ירושלים. אבל ברקת התנהל הרבה יותר בשכל - הוא שכר יועצי בחירות מקצועיים ולא ילד ארמני שעברת את השם שלו, נבחר למועצת העיר, פעל בעיר (ורק בעיר) במשך 7 שנים בשטח, הראה נוכחות בעיר ורק אחרי 7 שנים הוא קוצר את הפירות.

ארקדי רצה הכל, רצה יותר, רצה מהר, לא ידע מה רצה, התנהלות שלו גם בבורסה, גם בבית"ר וגם בקמפיין הבחירות היה מופע הליצנות הכי יקר והכי מרהיב שנראה בארץ בשנים האחרונות.

רק מפליטות הפה שלו אפשר להבין עד כמה האיש הזה קטן וחושב שכולם סביבו מטומטמים.

עכשיו, עם כ-2 מיליארד שקל פחות, ארקדי האזרח הקטן מתחיל את חייו האמיתיים כי הסרט שיוסי מילשטיין ביים לו הסתיים.

פורסם

הוא לא חריג בין הפוליטיקאים כי גם הם קונים קולות בכסף.

וזה אומר שזה בסדר?...:shock:

לפחות לו היו את הביי3ים לומר את זה דוגרי.:arrow:

פורסם

לא האשמתי אותו שהוא חכם.

פורסם

העיקר שיילך ומשכורות השחקנים במדינה ירדו לרמה שהן אמורות להיות בה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גאידמק עלה לארץ לא מציונות טהורה, אלא בגלל שבכל מקום אחר בעולם (חוץ מרוסיה, אולי) האדמה בערה תחת רגליו.
לא ידוע לי שהאדמה בוערת תחת רגליו בארה"ב ובריטניה. בצרפת כן, וברוסיה סביר להניח, כי היא בוערת מתחת לכולם.

בכל מקרה, הוא היה בארץ כבר לפני שהתעשר בתור מתנדב, אז אני דווקא מרגיש שהאגף הציוני שלו בסדר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...