Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה מהבית, יש חיה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני עובד בעבודה שבה אני נותן רק 4 משמרות בשבוע וההכנסה בהתאם. מאחר ושילוב של 2 שתי עבודות במשמרות הוא לא אידיאלי החלטתי לבדוק את הרעיון של עבודה מהבית.

מישהו מכיר, יש דבר כזה בכלל?

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

תפתח בורדל.

אתה יכול לעשות שיווק מוצרים באינטרנט- לפי הבנתי לא מומלץ הסיפור.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

חברה שלי עובדת בתמיכה טכנית של בזק בינלאומי והם יכולים להחליט האם לעבוד מהבית או להגיע למוקד (האופציה קיימת רק לאנשים שעובדים מינימום 3 חודשים ובאישור המנהל משמרת). לפעמים כשיש הרבה ממתינות שולחים להם SMS ומבקשים מהם שיתחברו מהבית בשביל להפיג את הלחץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלכס501, מהבית אפשר למשל לתכנת. יש מלא בתי עסק קטנים שהיו מתים שיהיה לכם אתר אינטרנט. אם תפתח עבורם אתרי אינטרנט, זו יכולה להיות הכנסה לא רעה. בצורה כזאת אפשר לבצע גם עבודות עבור מזמינים מחו"ל, יש מידי פעם באתרים מסויימים מכרזים על זה. העניין שביצוע פרוייקטי תוכנה עבור חו"ל, פחות משתלם, כי תכנתים מהודו עושים אותם במחירי שבירת שוק, לאומת תכנתים מתחרים.

אבל, בניית אתרים עבור בתי עסק, זו נישה טובה, יש עוד מלא בתי עסק שאין להם אתר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תרגום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם על התגובות..

ככה, לגבי תכנות וכו' - לא ריאלי, אני ומחשבים לא חברים מגיל קטן.

מבחינת כישורים על הנייר אין לי משהו מיוחד להציע, אבל בגלל זה שאלתי ולא סגרתי אפשרויות.

פוקר אני דווקא משחק והרבה, יש אתר מומלץ?

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
תודה לכולם על התגובות..

ככה, לגבי תכנות וכו' - לא ריאלי, אני ומחשבים לא חברים מגיל קטן.

מבחינת כישורים על הנייר אין לי משהו מיוחד להציע, אבל בגלל זה שאלתי ולא סגרתי אפשרויות.

pokerstars.com

ROOONEEYY

פורסם

האתר WalkerPoker

יש שם טורנירים חינם כל 4 שעות שאפשר לזכות בהם בכסף אמיתי (אתה לא תהיה מיליונר, אבל עם עבודה נכונה תוכל לעשות קופה יפה מאוד, הרמה שם לא מאוד מאוד גבוהה).

יש גם טורנירים שבועיים/חודשיים שבהם הפרסים הם אלפי/עשרות אלפי דולרים עם כניסה חינם. אמנם הסיכוי לזכות קטן, אבל זה ההשתתפות היא חינמית.

אם אתה שם כסף אמיתי (דולרים בודדים) אתה יכול לזכות בעשרות וגם מאות דולרים, תלוי בטורניר.

לא צריך לתת פרטי אשראי בהרשמה, אלא רק אם אתה רוצה לקבל את הכסף. הם גם לא שולחים ספאם ולא מטרידים את האימייל בכלל.

מניסיוני, הממשק שלהם מאוד נוח ואינטואטיבי לשחק בו.

אם אתה בוחר להירשם, אשמח אם תעשה זאת בלינק הבא:

http://10gaz1.friends.walkerpoker.com/

אולי גם אני ארוויח איזה עצם מהכשרון שלך 8)

פורסם

walkerpoker לא נותנים אפשרות משיכה לישראלים.

זה אחד.

אני ממליץ לך להתחיל בקטנה ב BETFAIR .

לגבי הפקדה, תעשה לך מנוי ב WWW.ENTROPAY.COM , תקבל שם ויזה דביט וירטואלית על שמך , איתה תוכל להפקיד באתרי הפוקר כגון POKER STARS , BETFAIR וכו'

ל FULL TILT POKER אין כרגע אפשרות (יש לך אפשרות לקנות ממישהו כסף, יש המון חבר'ה שמוכרים)

אני אישית משחק כבר בערך 5 שנים, בעיקר בפול טילט.

הכסף הבאמת גדול הוא ממקומות כמו STANJAMES, BETFAIR, VICTOR CHANDLER , כי הסוד הוא שהאנשים שמשחקים שם בשולחנות הקאש, הם לרוב אנשים שמהמרים על ספורט, ואין להם חצי מושג בפוקר - אבל זה מגניב להם, והם רוצים לשחק, וכסף לא חסר להם. אז זה ממש כסף קל.

אם אתה צריך עוד מידע ועזרה פנה אלי בפרטי, יש לי המון ניסיון ;)

בנוסף תבקר ב http://il.pokernews.com , יש שם פורום עם משחקי פוקר גם אוף-ליין ;)

• תוכן חדש...