Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, חושב לקנות את האוטו שבנושא, ומתלבט בשל החשש מסחירות נמוכה, עקב תיבת ההילוכים הידנית.

אשמח לדעותיכם המלומדות בנושא זה. תודה.

פורסם

מה שהייתי רוצה לדעת הוא האם יש לחשש שהזכרתי בסיס? האם עקב תיבת ההילוכים הידנית באמת יהיה לי קשה למכור אותה בסוף תקופת הבעלות עליה? אני יודע שזה קצת מפגר לחשוב על קשיי מכירה בעת הרכישה, אבל אחרי כמה נסיונות מכירה מרים, אני זהיר.

פורסם

לדעתי לא יהיה קשה לך למכור מכונית שכזו עם תיבה ידנית, כי יש כאלו שמחפשים גיר ידני ומכיוון שארצנו לא משופעת יחסית בכאלו, בטח שלא בסופר מיני חדשות - לדעתי אין לך מה לחשוש.

אני דווקא הייתי חושש מזה. קח את זה בתור נק' למחשבה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דווקא מהנושא של הסחירות לא הייתי חושש,הפאביה החדשה נכון להיום היא המובילה בקבוצתה ונכון להיום גם נימכרת בכמויות יפות,אם לא יתגלו בעיות אמינות חמורות בעתיד אז אין סיבה שהרכב הזה לא יימכר בצורה יפה גם כמשומש.

:fadein:
  • תוכן חדש...