Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו ב2000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש בפורום הזה, אבל אני בא בעקבות חיפוש אחר אוטו טוב ב2000 שקל. אני יודע שיש כאלה פשוט צריך לחפש טוב ובגלל זה באתי כדי שתעזרו לי למצוא אותו.

אני בעל רישיון כבר 8 חודש ונמאס לי כבר לנסוע באוטו של ההורים. אני אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אוטו סבבה ב2000 שקל.

תודה רבה.

יקיר.

** בהודעה המקורית לא היו סימני פיסוק. הם הוספו לרווחת קוראי הפורום. **

פורסם

סקודה פליסיה, אולי אפילו פורד סיירה או אסקורט. כולן מגיעות גם עם 1600 סמ"ק ובטוח אפשר למצוא אותן בתקציב כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

העיניין שרכב כזה, יישור קו שלו יעלה הרבה כסף.

יקיר150, תחשוב שבמסגרת יישור קו יהיה צריך להחליף: מצבר, צמיגים, בלמים (רפידות, דיסקים, אולי גם תופים), בלמ"ז, קלאץ', תפוחים, בוקסות ושאר ירקות. זה לא כולל תיקונים בסיסיים, כגון שיפוץ אלטרנטור, משאבת מים, החלפת רדיאטור, צנרת, משאבת בלם, שיפוץ קרבורטור וכד'. עלולים להיות גם תיקונים יותר רציניים, כגון שיפוץ ראש מנוע, אורברול או החלפת מנוע.

כל זה בקלות יגיע ל-5K ש"ח.

הרי לעיתים קרובות, על מכוניות האלו נוסעים כל עוד אפשר ומוכרים כבר כשמתחילות בעיות יקרות מידי לתיקון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לקנות רכב ישן, זה רולטה רוסית. ככל שרכב ישן וזול יותר, זה אותה רולטה, רק עם יותר כדורים בתוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב ב-2000 שקל לעולם לא יהיה מושקע ומטופל כמו שצריך, אחרת יימכר במחיר גבוהה יותר, ולא משנה מה המחירון.

2000 שקל זה מחיר של סט צמיגים ומצבר..

ההמלצה שלי אלייך זה להמתין עוד חודש-חודשיים-שלושה ולקנות רכב במצב סביר מאשר רכב במחיר של אופני הרים.

אני יודע אבל זה מחייב שיהיה את הבעיות האלה או שיכול להיות שהכול יהיה טוב?

אין סיכוי שהכל יהיה טוב, מצטער.

בהצלחה :-)

פורסם

אני מוכר 309 91 יד שניה (שתיהן במשפחה שלנו) SX 1600 אוטומטי בלי טסט- רשיונות מופקדים מ-4/08 - ב3500.

לאוטו בגיל זה לא מתחייבים לכלום אבל עד שהעמדנו אותו (הילדים שהשתמשו בו מסתובבים בעולם, לאשתי ולי ,שאני גם חצי מהזמן בחו"ל מספיקות 2 מכוניות אחרות) הוא נסע טוב.

פורסם

היתה לפני מספר שבועות ביד 2 ZX 1800 קופה עם ג'נטים מילה מילה וכסאות קורבאו עמוקים ב 3000 ש"ח.

גם סקסו 1400 98 ב 4500 ש"ח כולן במצב נסיעה.

חפש טוב וזכור כי על מחיר אפשר להתווכח ולהוריד משמעותית .

פורסם

לא יודע באיזו ארץ אתם חיים, אבל בישראל שאני חי בה אפשר לקנות ב-2000 ש"ח פיאסטה משנות ה-80' במצב טוב או סקודה כמו שאביעד קנה. ברור שהאוטו לא יהיה מושלם אבל נוסע ועושה את העבודה!

סתם לסבר את האוזן: אני, לפני כשנתיים, קניתי פיאסטה 86' עם טסט ל-5 חודשים ב-800 ש"ח! התיקון היחיד שהיה חייב להיעשות זה זוג בולמ"ז אחוריים שעלו לי 400 ש"ח.. והפיאסטה הזו טחנה את כל הארץ בלי למצמץ. כך שאם יודעים לחפש ולהתמקח אפשר למצוא מציאות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...