Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו ב2000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סבבה אז נגיד ואני יכול להשקיע 6000 באוטו שזה כולל הכול:

1)ביטוח(חובה+מקיף או צד ג')

2)העברת בעלות

3)אחרי טסט

4)מצב מכני מעולה

יש מצב אני יכול למצוא את כול אלא באוטו עם מחיר של 6000+-?

פורסם
טוב סבבה אז נגיד ואני יכול להשקיע 6000 באוטו שזה כולל הכול:

14)מצב מכני מעולה

מה זה מצב מכני מעולה? עדיין מדובר ברכב ישן. גם אם הוא שמור מאוד, יהיה צריך להשקיע בתיקונים. אולי לא מיד, אבל בזמן הקרוב. זה ייצא כאילו בתשלומים. קח את זה בחשבון.

ממליץ לעשות חיפוש, יש כבר שרשור לרכבים במחיר של 6K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום!

הכי חשוב, אל תקשיב לכל אלה שאומרים לך שלא כדאי או לא אפשרי, והם בעצמם נוסעים ברכב חדיש. זה כדאי ואפשרי, בתקופה האחרונה אני נוסע ברכב כזה.

ההמלצה שלי: סקודה פייבוריט. רכב שנחשב אמין מניסיונם של אחרים, אצלי הוא בינתיים חודש.

נסעתי איתה גם בכבישים בינעירוניים, נוסעת יפה. וכמובן טיולי שטח :)

נקנתה ב-1400 שקל. עם מזגן! מה שהכי חשוב - שיהיה טסט לכמה שיותר זמן. בדוק שהאוטו לא מעשן, שאין שמן במים, ובכלל עדיף לזרוק כמה גרושים למכנואי שירים אותה על ליפט ויעיף מבט.

הנה השרשור בו סיפרתי על שלי :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231175&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%98

תתחדש!

ושוב אני מדגיש: כשמישהו אומר לך בזילזול "עזוב, סע באוטובוס", שאל אותו באיזה רכב הוא נוסע. אני בטוח שהוא לא חווה קנייה כזו. (שאגב, היא חוויה מצחיקה בפני עצמה... אני והחבר'ה כל פעם מריצים צחוקים על האוטו שלי, ותמיד יש משהו מצחיק :).

פורסם

אוטוביאנקי Y-10

סיטרואן BX מכל השנים

פיאסטות למינהם

וכמובן שהחיפושית האלמוותית

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

עיסקה מרשימה ביותר. רק עכשיו ראיתי את השרשור. באמת יש אפשרות לקנות רכב טוב במחיר קטן. רק צריך למצוא שקודה כזאת שמורה. תתחדש!

יקיר150, בשוק אפשרות לקניית רכב כזה. אם תמצא אחד שמור, כמו של aa123, זו עיסקה מעולה.

120 על 3000 סל"ד וקצת על מנוע 1300 זה פשוט סופר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עדיף לזרוק כמה גרושים למכנואי שירים אותה על ליפט ויעיף מבט.

.

לא עדיף , חובה!!

זה יכול לגלות הרבה דברים שמצריכים טיפול דחוף,במיוחד ברכב כזה, והם לא זולים בכלל בהשוואה למחיר הרכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אין בעיה בכלל לקנות רכב ב 2000 ש"ח

אני נוהג לעשות זאת מדי פעם

שתי הקניות האחרונות שלי היו פג'ו 505, הראשונה 87 , 2500 ש"ח, השניה 85, 2000 ש"ח.

רכב מפנק, מרווח, ממוזג, אוכל דלק, אבל אחלה.

ה87 נסע אצלי שנה וחצי , 30000 ק"מ, ונמכר ב 1900 ש"ח...

ה 85, התבררה כדגם יחודי מאוד של ה 505, GTI, יחידי בארץ

נסעתי עליה שנה, כ 20000 ק"מ, ועכשיו היא ממתינה ליד הבית שיהיה לי כסף לתחזק אותה.

חבר שלי קנה השבוע מיצובישי גלנט מודל 91, טסט ל 5 חודשים ב 1700 ש"ח.

חפש רכב עם טסט לכמה חודשים, שהכל עובד בו, אם לא חשוב לך המזגן, זה יעזור, וסע.

אם משהו דרסטי יתקלקל, משהו שהתיקון שלו יעלה סביב ה 1000 ש"ח, מכור את הרכב לברזל וקנה אחר.

אל תתעכב על האסטטיקה של האוטו, רק על המכניקה.

חיפוש ביד 2 על פי מחיר, מניב תוצאות מענינות.

בהצלחה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

סויפט 88-89, מנוע 1300, אחלה אוטו ראשון, נוסע טוב גם בעליות וכל המערכות הכי בסיסיות שאפשר עם אמינות לא רעה בכלל.

אני מכיר כמה וכמה בעלים (תפרנים ומאושרים) של רכבים כאלה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם אתה מעוניין בפז'ו 309 שנת 92 ב-3000 שקל עם טסט עד אפריל 2009, צור איתי קשר בפרטי. מדובר על הרכב הפרטי שלי.

הרכב אצלי כבר יותר משנה, עבר יישור קו (מצבר חדש, צמיגים חדשים, בולמי זעזועים חדשים), תוקנו בו הרבה דברים, הוא נוסע מצויין ופעם אחרונה שהוא היה במוסך הייתה לפני איזה 8 חודשים. אני נוסע איתו יום-יום לעבודה והרבה יותר מזה, חוץ מהמגרעות שאני תכף אפרט לך הוא משרת אותי בנאמנות יתרה.

המגרעות: דשבורד מאולתר שלחלק מהאנשים יראה מוזר, מזגן מקולקל, וקצת קילופי צבע חיצוניים.

רק החלקים שהחלפתי בו שווים יותר מהסכום שאני מוכר בו אותו, ואם תהית למה אני מוכר, אני טס עוד 3 שבועות לחו"ל לתקופה של שנה, ועם כל הכבוד לרכב, אם הוא יעמוד שנה ולא יזוז עד שאני אחזור - הבלאי שיצטבר עקב העמידה הממושכת יהיה גדול וכבר לא יהיה כדאי לתיקון.

פורסם

אופציה מעניינת שלא העלו כאן היא הסיטרואן AX.

מחירה נמוך מאוד וביחס לרכבים אחרים בתקציב הזה השנתון גבוהה, שנת 96' ב-8000 ואל תשכח שאתה יכול להתווכח. ניתן לקחת שנתון מעט נמוך יותר ולקנות אותה ב-3000 לפני מיכוח.

• תוכן חדש...