Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון ה 3050 זה הדגם היותר חדש של 3950.

ובוא תראה לבד שיכלת לקרוא את שני המפרטים ולהבין לבד.

ב 3050 החדשה ישנן 2 יציאות למגבר בניגוד לישנה שהיא 3950 כמובן שבה יש 3 יציאות.

אבל!

ב 3950 אין את האפשרות של ID3 Tag שאותה כן יש בחדשה יותר וזה אומר הכותרת של השיר תוכל להופיע לך בתצוגה, שאותי זה דווקה מענין יותר משיהיו לי 3 מגברים כי 2 מספיקים לי.

וכמובן המחיר! החדשה תהיה מן הסתם יותר יקרה.

או שתשיג אותה ביד שניה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

עוד שאלה...

האם יש איזשהו הבדל מהותי בין ה DEH3050MP לבין ה DEH3050UB? ל MP יש יציאה אחת למגבר ול UB יש 2. חוץ מזה שניהם דומים. למרות זאת המחיר של הMP יקר יותר. יש הסבר הגיוני למה?

נ.ב. מישהו יודע איך 2 הדגמים הנ"ל מבחינת איכות המוזיקה?

פורסם

אח שלי תשקיע קצת יותר ותהנה יותר מהמערכת שלך חבל על 500 שקל גמני הייתי במצב שלך קניתי פאנל ב500 אחרי חצי שנה החלפתי למשהו ב1600 פיונר עם בלוטוס ואני מאוד מרוצה

לא שאני אומר לך להשקיע הרבה כסף רק לפחות תגיע לדגמים היותר מתקדמים

:-PAlmog_Sharon

פורסם

עם אכפת לך רק מאיכות הסאונד ששני המכשירים האלו מוציאים והאם יש הבדל כלשהו בינייהם אז התשובה היא לא.

אל תצפה ממכשיר במחיר הזה להיות משהו מעולה או מעל הממוצע,שנייהם מכשירים די ממוצעים ונשמעים בסדר בשביל המחיר שלהם,הם אמינים ולא עושים בעיות מיותרות.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...