Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברשת אלחוטית - אין קליטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קנינו ראוטר אלחוטי חדש, של אדימקס מדגם BR-6504n.

ולמרות שהובטח לנו שהוא יספק את צרכינו, הוא לא מקיים.

המצב הוא כזה:

מחשב אחד במרתף (תקרת בטון מזויין), מחשב שני מעליו(ממש מעליו) בקומה השנייה.

הקליטה? 5% במקרה הטוב, ולא מופיע בכלל במקרה הרע.

ניסיתי לטייל עם הראוטר ברחבי הבית, גיליתי שאם אני עומד בקומת הקרקע הקליטה משתפרת לכ-60% - לא יציב (בין 40ל 60), אך כידוע, זה עדיין לא מספיק בשביל למצות את מלוא הפוטנציאל.

אודה לכם על כל עזרה, או אולי המלצה למוצר שכן יצליח להגיע מלמטה למעלה (או להיפך, ניסיתי את שתי הקונפיגורציות).

תודה, אוראל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בראש ובראשונה תנסה להחליף CHANNEL.

יתכן שהתקני 2.4GHZ אחרים מפריעים לו (למשל התקני בלוטות', טלפון אלחוטי , מקלדת ועכבר אלחוטייםו כו')

מדובר על הדגם שכולל MIMO ? (אני מתעצל לבדוק)

אני גם קניתי ראוטר חדש, ביום שישי האחרון, הראוטר יושב בתוך ממ"ד , ואם אני שם את האנטנה של המחשב השני ממש בצד השני של הקיר שלידו נמצא הראוטר, אני קולט בסביבות ה60 אחוז בלבד ! (כל מה שמפריד ביניהם זה קיר הבטון)

כלומר הבטון המזויין (תרתי משמע) מנחית דיי חזק את הסיגנל....

לדעתי תקרה יותר עבה מקיר רגיל ואם תוסיף את ה AIR LOSS אז מקבלים חסימה דיי רצינית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

די מוזר,הנתב הוא בטכנולוגית MIMO ואמור לחדור את הקיר ללא בעיה.

קודם כל תבדוק שאין משהו שמפריע לנתב כמו טלפון אלחוטי,

שנית כל , שאלה לי אלייך-איזה כרטיס רשת אלחוטית מותקן במחשב שמנסה לקלוט את הנתב?

בכדי לממש את טכנולוגית ה- MIMO גם כרטיס הרשת צריך לתמוך בטכנולוגיה זו,במידה ולא,הוא יפעל בתקן ישן יותר (לא N -MIMO) ומכאן שהנתב לא יספק את הביצועים הנדרשים ממנו.

פורסם

ללא ספק נקודה חשובה.

התלבטתי מאוד בין נתב MIMO לבין נתב רגיל כדי לחדור את הממ"ד אצלי בבית, ובסופו של דבר הלכתי על 3com בטכנולוגיה הרגילה (וכרטיס רשת תואם של 3com)

אופס, כולנו הגבנו באותה שניה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כעקרון חיפשתי, לא מצאתי משהו מועיל.

אם תוכל להנחות אותי מה לחפש ספציפית...

אגב - שיחקתי עם הערוצים, ללא הועיל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא ממש בטוח אם זה גם נוגע אליך אבל לפני כשנתיים, היו לי בעיות קליטה גם עם ראוטר של אדימקס (הדגם הכי פשוט).

הצלחתי לפתור אותה ע"י כך שקניתי אנטנה חיצונית (גם של אדימקס בקיי.אס.פי) והכל השתפר פלאים.

אין לי שמץ של מושג אם זה מתאים גם למקרה שלך (לי אין כל קשר לממ"ד) אבל בטוח שזה שווה בדיקה.

בהצלחה

פורסם

נסה לעדכן חומרה לראוטר ודרייבר לכ. הרשת.

כשקניתי בזמנו ראוטר (3com) וכ. רשת של אדימקס, לא הייתה קליטה סבירה ולא הצלחתי לבצע הצפנת הרשת, אלא רק לאחר עדכון הדרייבר של כ. הרשת (אותו לא הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס, אלא מפורום התמיכה שלו - אולי זה השתפר מאז, לפני 3 שנים).

פורסם
אני לא ממש בטוח אם זה גם נוגע אליך אבל לפני כשנתיים, היו לי בעיות קליטה גם עם ראוטר של אדימקס (הדגם הכי פשוט).

הצלחתי לפתור אותה ע"י כך שקניתי אנטנה חיצונית (גם של אדימקס בקיי.אס.פי) והכל השתפר פלאים.

אין לי שמץ של מושג אם זה מתאים גם למקרה שלך (לי אין כל קשר לממ"ד) אבל בטוח שזה שווה בדיקה.

בהצלחה

במקרה שלו זה פחות יעזור כי יש 3 אנטנות ולא אחת.

בקשר לראוטר בתפריט WIRELESS של אדימקס יש אפשרות לבחור TXPOWER תוודא שהוא על 100%

כמו כן תבדוק בעבמוד זה שהראוטר מכוון על תקנים B+G+N (אין אפשרות לשים על N בנפרד)

בקשר לקליטה עם MIMO, היה לי ראוטר ישן יותר של אדימקס בלי N עם MIMO וקלטתי אותו אצל שכנים שלי בדירה ליד כלומר האות עבר דרך 2 קירות ומרחק דיי גדול.

פורסם

מאד מוזר

הראוטר הזה מקונפג אצלי בעבודה כ AP ויש לי קליטה בכל הקומה - (כ 400 מ"ר שכולל חדרים) כולל בתוך חדר ביטחון עם בטון מזויין.

• תוכן חדש...