Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברשת אלחוטית - אין קליטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, קשה לי קצת לצייר בראש איך הבית שלך נראה מהתיאורים שלך. לא יודע אם זה יעזור אצלך בבית אבל אתה יכול בעקרון לשים את הראוטר עם המודם (הוט או בזק) איפה שאתה רוצה. אתה רק צריך נקודת טלפון או נקודת כבלים ואתה יכול לשים אותם אחרי שקינפגת אותם על מחשב. הם לא צריכים להיות צמודים למחשב. ככה אתה יכול לשים את הראוטר פחות או יותר באמצע ולשפר את הקליטה.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה,

אסף

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור : אני מנסה מהבוקר להעביר סטלבנד בתעלה ביחד עם כבל RF של YES , והוא נתקע אחרי איזה 10 מטר לא משנה מה אני עושה, וכמה סבוני כלים אני שופך פנימה.

ברור לי שהצעד הבא הוא למשוך את החוט הקיים החוצה ואז להשחיל את החוט החדש וביחד עם הישן.

השאלה היא עם מה מומלץ לקשור אותם לסטלבנד? יש בסטלבנד לולאה, אבל אלו חוטי RF, שקשירה שלהם תעשה "פקק" בתעלה וכמובן לא נכנסים בלולאה הקטנה שיש שם. (כמו של מחט)

(והאם יש עוד המלצות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ניסית להשחיל את השטלבנד מהצד השני?

בכל אופן, נדמה לי שטכנאי הכבלים קושרים את ה-RF לשטלבנד עם חוט ניילון, אך אינני זוכר כיצד הם מבטיחים שהקשירה לא תחליק (אולי בעזרת הסופית על ה-RF).

• תוכן חדש...