Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קשור

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
שלום

גם אני הצטערתי לראות שליאור סגר את האתר.

לצערי הוא צודק ואני מקווה שיתאושש ויצליח יותר בפעם הבאה.

לגבי הוויוסים אני מודיע לכולם נכון לאתה האתר מופצץ בוירוסים ואני אכלתי אותה כימעט בגדול.

בברכה בני ל.

בני היקר { ושאר החברים שהציצו ואולי נפגעו},

יש היום וירוסים מתוחכמים שמנטרלים את מנגנון הניטרול של האנטיוירוס בלבד ומאפשרים לשאר המנגנונים שלו לעבוד כרגיל. ע"י כך נוצרת האשליה שהכל בסדר והאנטי-וירוס מתפקד כרגיל גם אם לא באמת כך הם פני הדברים.

המלצתי החמה היא לבצע סריקה מלאה של הדיסק הקשיח ובכך לוודא שהאנטיוירוס אכן פעיל ובעל כושר סריקה מחד. ושהמחשב אינו נגוע מאידך.

פורסם

800 כתבות 10,000 תמונות

חבל,

מי שמבין ויודע להתגבר על הוירוס הזה שינסה לעזור לו.

חבל מאוד מאוד.

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אתמול חזרתי הביתה לאחר קרוב ל-10 ימי שהיה בבסיס ונהדמתי לראות את מודעת הסגירה. הצצתי קצת בפורום של פורד להתעדכן ואמרתי שמחר בבוקר אני אתפנה לחלץ את כל ההגיגים שרשמתי על התגרזנויות המשותפות של בעלי הפיאסטות 1100... שישאר איזה זכר לתקופה יפה.

היום בבוקר זה כבר היה מאוחר יותר. ואני בכלל לא מדבר על המידע שירד לטמיון שכלל את חברי המועדון, טיפים, סיפורים וסתם בדיחות פנימיות שלנו...

ליאור, אלפי תודות.

שיהיה בהצלחה בהמשך!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אפשר לנסות מי שמעוניין יש העתק של גוגל או דפים דומים.

מי שרוצה יכול להסתכן ולהיכנס לקחת את כל מה שהוא חפץ בו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לי יצא ללוות את האתר הזה מהיום שהוא קם כמו כן הוא נתן את הבית והבסיס לחולגניות הפרועה שלנו ...

מגיע עד היום לליאור המון תודה על כל הנזיפות התרעות ושאר איומים המשעשעים מצד אנשים "האחרים" שספג בגללנו .

CL היה אחלה פורטל בנושא אספנות ורכב בכלל, עצם ניפלתו היא תעודת אניות לחובבי הענף.

כיום אין שום מקום אינטרנטי שמרכז מידע חיוני ,ומידע עיוני בנושאי רכבי אספנות, אני יודע בוודאות שמי שנתן את הבוסט המטורף ויצר את התחביבי הזה יותר נגיש לכל האוכלסיה היה האתר הזה,היה בו הסברה מעולה ואלפי אנשים חדשים נכנסו לתחום הרכב בגללו.

אני בטוח שלכל ותקי FS יש פינה חמה בלב ל CL.

חבל!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כיום אין שום מקום אינטרנטי שמרכז מידע חיוני ,ומידע עיוני בנושאי רכבי אספנות

קובי, יש את זה.

ואכן חבל שהאתר אינו פעיל יותר. מה עלה בדבר התוכן ? אין לו גיבוי כלשהוא ? נמחק כלא היה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
קובי, יש את זה.

ואכן חבל שהאתר אינו פעיל יותר. מה עלה בדבר התוכן ? אין לו גיבוי כלשהוא ? נמחק כלא היה ?

אתה לא יכול להשוות

האתר נתן לגיטימציה ועזר לבנות הרבה מועדונים קטנים של רכבי אספנות

זה התחיל עם FS שבזמנוע עוד היה MC וכל שאר השמות

ויש את מועדון פורד שישב תחתו ואני יודע על מועדון מיני שהתחיל להיבנות ולבנות קהילה דרכו

ובטח היו עוד מועדונים שקמו ומתו או שאני לא יודע בכלל

חוץ מזה היה בו לוח קניה מכירה פתוח שריכז לא מעט דברים שקשורים לנו כאספנים

ועוד הרבה דברים

מבחינת סגירה אני לא יודע מה היו הסיבות של ליאור , (אני בספק שזה היה האקרים )

אבל הייתה הודעה עוד לפני כן שהוא יסגר

בכל אופן אפשר להודות לליאור על כמה שנים טובות שהאתר היה קיים ופעיל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

רז,הדביק הזה בפורום שמזוהה עם מועדון החמייש אכן מרכז מידע רב אבל ההבדל היה ש CL היה של כולם עבור כולם וריכז הרבה יותר כמות של מידע בזרמים השונים של התחום.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...