Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בהענות. אם יותר חבר'ה יוכלו להגיע השבוע - זה יהיה השבוע. אם יותר חבר'ה יוכלו להגיע שבוע הבא - זה יהיה שבוע הבא. לי אין בעיה עם זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש אחלה... רכב משנת 2008 מבקר במוסך בתדירות כזו גבוהה, אחלה "אמינות", רכבי VAG לשנת 2008...:?

צודק לחלוטין , על ההתחלה כבר 3 פעמים במוסך לרכב חדש נישמע מוגזם מאוד :shock:.

ברכבים של טויוטה המנועים התאבדו לאחר שנה שנתיים - זה גם סימן למשהו ?

(ואני מדבר לא רק על הקורולה אלא גם על MR2).

אגב, יש אנשים שילכו למוסך על דברים שהינם שטותיים בעיני אדם אחר (כמו קרקוש בפלסטיקה וכו')...

קונדסון הקורולה לדורותיה מיוצרת כבר מעל ל-30 שנה ! אין ספק שבאחד מהדורות יכול לקרות איזה פגם , האימינות של טיוטה לא סתם הולכת לפניה כבר שנים כה רבות (ולא רק בארץ אלה בעולם כולו.

גם לחברה כה גודלה עם תיקני איכות קפדיינים יכולים לקרות תקלות וכשל תיכנוני , החוכמה זה איך להתמודד איתם ולתהגבר עליהם ולזכותם יאמר שהם החליפו למרבית הלקוחות (בתנאי שהייה מטופל ברשת המוסכים של טיוטה) מנועים חדשים מהקופסא בחינם לגמרי גם הרבה אחרי תקופת האחריות , אני רוצה לראות ש-VAG או צ'מפיון יחליפו לך איזה משהו בחינם אחרי תקופת האחריות דרך אגב אחרי השנתיים הללו כבר אין יותר תקלות סידרתיות בקורולה ממה שידוע לי.

בקשר ל-MR2 שמעתי משהו כזה אך לא מכיר את הסיפור מקרוב לכן לא אגיב.

פורסם

אוקיי, אז נסגור על שבוע הבא - אבל זה שוב נופל על הסופ"ש (ראשון-שלישי אני בבסיס. רביעי-חמישי יום כיפור).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קספר יש מצב שאני יודעת איפה אתה גר :twisted:

נראה לי שראיתי את הפאביה שלך מטיילת באיזור הליכות שלי.8)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

חבר'ה, מכוון ששבוע הבא יש לנו את יום כיפור ואנחנו נשארים עם הסופ"ש - שישי או שבת? מה אתם מעדיפים...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תלוי באיזו שעה.:roll:

אם זה בוקר צהרים, אז בשבת.

אם זה ערב לילה, אז בשישי.

ואם ביום שלישי לא בא לי? :-D

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

(עדיף) בוקר/צהריים - כדי שנוכל לצלם גם כן. יש רעיונות למיקום המפגש?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קספר יש מצב שאני יודעת איפה אתה גר :twisted:

נראה לי שראיתי את הפאביה שלך מטיילת באיזור הליכות שלי.8)

תני לי רמז, נראה אם זו באמת הפאביה שלי :)

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...