Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כנראה לא אני... אמנם יוצא לי לנסוע שם באופן קבוע בשעות הערב שאני חוזר מהעבודה. אבל האוטו לא חונה שם. אני אפילו גר לא כ"כ באזור. צר לי לאכזב.

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:-(

אולי ההורים שלך גרים שם?:roll:

סתם :) זה טוב, זה אומר שיש עוד אחת בשכונה.

באיזה איזור שלך נמצאת?

יש המון המון באיזור! יש ברחוב חשמונאים אחת אפור עכבר של אורנג'- אמבינט אוטומט, בארלוזרוב אחת אפור עם גג לבן- ספורט ידנית, בכצנלסון אחת שחורה עם גג לבן- ספורט אוטומט, יש פה גם פאביה ספייס.

וכמובן את שלי.

לא שאכפת לי או משהו... :roll:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני לא כל-כך קשור לפה,אני רק מבסוט לראות שיש כל-כך הרבה בעלי רכב חדש וזהה בפורם הזה,כל הכבוד!:-)

חבל באמת שאין פאביה ספורטיבית אמיתית בארץ כמו האוקטביה RS...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
:-(

אולי ההורים שלך גרים שם?:roll:

סתם :) זה טוב, זה אומר שיש עוד אחת בשכונה.

באיזה איזור שלך נמצאת?

יש המון המון באיזור! יש ברחוב חשמונאים אחת אפור עכבר של אורנג'- אמבינט אוטומט, בארלוזרוב אחת אפור עם גג לבן- ספורט ידנית, בכצנלסון אחת שחורה עם גג לבן- ספורט אוטומט, יש פה גם פאביה ספייס.

וכמובן את שלי.

לא שאכפת לי או משהו... :roll:

אני כרגע גר אצל ההורים והרכב הוא שלי... אני גר לא רחוק ממד"א ר"ג.

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

פורסם

אורן אולי תהיה יוזם, תעשה להם מועדון סקודה.

אני אישית חושב שאפשר לצרף את זה לפורום PSI, במילא זה כמו אוטו צרפתי ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוראל, אני מקווה בשבילך שזה לא יהפוך להיות כמו מפגש סיאט, כשהמון מכוניות שם לא היו סיאט :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי מצטרף בכייף עם הרומסטר של דוד שלי (B כחולה מוטבעת עלייה בצדדים) :-), אבל אני מהצפון הצפוני ביותר :cry:

מה שכן חובה שיהיה תמונות מהמפגש!

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם
אורן אולי תהיה יוזם, תעשה להם מועדון סקודה.

אני אישית חושב שאפשר לצרף את זה לפורום PSI, במילא זה כמו אוטו צרפתי ;)

כן רק שבניגוד לצרפתיות לפאביה אין שילדה מטורפת או התנהגת כביש משובבת :lol:

פורסם

אתה מתכוון שבניגוד לצרפתיות, הן יכולות לקחת סיבובים במהירות מטורפת ולהשאר יציבות.

בניגוד לצרפתיות, הן זריזות, בניגות לצרפתיות הן לא קורעות את הגב בנסיעות ארוכות, ובניגוד לצרפתיות הפלסטיקה איכותית.

מניסיון של 4 שנים עם 206 ומנסיעות אחרות על צרפתיות אחרות, בינהן 306, 307, 207, 106.

אז לפני שמישהו מדבר על השילדה של הפאביה, אני מציעה שיעשה עליה סיבוב, אותי היא הפתיעה!

פורסם

אכן כן, הפביה החדשה מפתיעה בשובבות (בעיקר ביחס לאיביזה האקסית). בכל מקרה, אני אשמח אם הדיון ישאר במסלולו ולא יחרוג לכיוונים אחרים (כמו צרפתיות. לא מעניין, לא קשור, לא במקום. ואור, אם יש לך משהו להגיד - שמור אותו לעצמך. יש לך את הנטייה לחבל בת'רדים שלי - חדל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה מתכוון שבניגוד לצרפתיות, הן יכולות לקחת סיבובים במהירות מטורפת ולהשאר יציבות.

בניגוד לצרפתיות, הן זריזות, בניגות לצרפתיות הן לא קורעות את הגב בנסיעות ארוכות, ובניגוד לצרפתיות הפלסטיקה איכותית.

מניסיון של 4 שנים עם 206 ומנסיעות אחרות על צרפתיות אחרות, בינהן 306, 307, 207, 106.

אז לפני שמישהו מדבר על השילדה של הפאביה, אני מציעה שיעשה עליה סיבוב, אותי היא הפתיעה!

האמירה מקודם על PSI נאמרה בצחוק אבל כבר הזכרת את זה.

את שוב מראה את החוסר ידע שלך ברכבים , היית מאוד רוצה שהפאביה שלך תישב בסיבוב כמו הצרפתיות שהזכרת מה את בדיוק מבינה בשילדות או בהתנהגות? אם היית מבינה משהו כניראה שלא היית אומרת את זה .

הפאביה יכולה להוציא זנב ? , הפאביה יודעת להעביר משקל , להיכנס להיגוי יתר נשלט ואז לצאת ממנו באדישות?

לפאביה יש רמת תקשורת של היגוי ושילדה כמו לצרפתיות שהזכרת (בעיקר ל-106, 306 ,206) ?

הפאביה מתנגדת נחרצות לכל תת היגוי? הפאביה מדביקה לך חיוך מפגר על הפנים אחרי כל סיבוב , היית יכולה להמשיך לחלום

הפאביה אולי סופר מיני נחמדה זה שיש לה כינוי "ספורט " עלאק זה לא הופך אותה לכזאת ובטח שלא ברמה (מבחינת התהגות , אחיזה ושילדה) של הצרפתיות שהזכרת.

בקשר לנוחות זה עניין אישי לי הן מאוד נוחות

פורסם

ילדים, די לריב.

מסכן אוראל, תחשבו עליו... :roll:

אסור גם לשכוח שהתנהגות כמובן זה עניין יחסי,

ומי שהיה מורגל לרכב מסויים עלול לחשוב שרכב אחר ממש "מתנהג" למרות שהוא לא ממש...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ידידי היקר, הפביה יודעת לכשכש בזנבה בלי שום בעיה ובשמחה רבה - אתה מוזמן לבוא ולהתרשם מהפביה שלי. בעבר הצרפתים ידעו לעשות זאת (106, 306, וכן הלאה) - אין ספק. לצערנו, היום המצב שונה - הצרפתים איבדו את זה ונשארנו רק עם הקליאו והמגאן ספורט המצויינות (והמדליקות. בעיקר הקליאו9.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חמוד, הפיג'ו של היום, זאת לא הפיג'ו של פעם.

ה207 לצורך העיניין זאת חתיכת עגלה שהשטן לא ברא, ואם אלה האופציות, אז הפאביה היא האופציה הכי טובה.

ויחסית להגה חשמאלי הוא מתקשר סביר פלוס.

וכמו שהוכחתי לאנשי פיג'ו אחרים אין לי בעיה להוכיח גם לך, שבזמן שאתה לוקח סיבוב ונלחם עם חיוך מתנצח על הפנים בשילדה ובהגה ועם מה שלא תרצה שם, אני פשוט אעקוף אותך (כן כן בסיבוב), כי בזמן ששלך כבר אוטוטו מתפרקת שם, שלי עוד לא התחילה.

אז אתה יכול להנות מהאוטו המתקשר שלך, אני אהנה מהאוטו העוקף שלי.

אה כן, חמוד, כשאני רוצה לזרוק תחת, הוא נזרק יפה מאוד.

הפאביה כשהיא מנותקת מהESP היא מעלה כל כך הרבה חיוכים שזה פשוט מדהים.

פורסם

את שוב מראה את החוסר ידע שלך ברכבים , היית מאוד רוצה שהפאביה שלך תישב בסיבוב כמו הצרפתיות שהזכרת מה את בדיוק מבינה בשילדות או בהתנהגות? אם היית מבינה משהו כניראה שלא היית אומרת את זה .

יש דרך לדון בפורום גם בלי להעליב חברים אחרים, קח את זה לתשומת לבך.

אם נושא הצרפתיות עלה: אני לא מבין איך אפשר להשוות את סקודה לפיג'ו מבחינת אמינות למשל.

תסתכל כמה אוקטביות נעות כל הכביש כמוניות, ממש כמות מטורפת ואין שום תלונות.

לעומת זאת לקרובי משפחה פיג'ו 307 חדשה והרכב בעייתי!

רכב שנת 2008 נתקע על כביש תל אביב ירושלים במהירות של 110 קמ"ש.. ממש הזוי. כן, קראת נכון. גיר ה- AL4 ה"חכם" ירד לניוטרל על 110 קמ"ש, הרכב החל לאבד מהירות באמצע כביש 1, הנהג חתך לשוליים ולא עזר, עד שהנהג כיבה מנוע והתניע מחדש והכל הסתדר.

במקרה אחר נועל חגורת הבטיחות האחורית נשבר ולא נעל את החגורה באמצע נסיעה (התוצאה: נוסע אחד לא היה חגור), שלא נדבר על תופסן הכבל השמאלי של המגש האחורי של תא המטען שהחליט לעוף אל על ולהיעלם. עד היום לא מוצאים אותו...

במקרה אחר רכב מסוג פיג'ו 307 שנת 2002 עם שפע בעיות שלא יביישו רכב בן 20 שנה.

עוד רכב מסוג פיג'ו 206 חדשה בזמנה עם אורות שלא עובדים, משאבת שפיצרים קדמים שלא מקבלת מתח...

עוד מקרה של 307 חדשה עם חלודה קשה על כל החלקים בתא המנוע ובתחתית הרכב (פורסמו תמונות בפורום רכב בוואינט).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...