Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם נהג המונית הזה אמר שאולי הוא יגיע...

taxi.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעקבות פניה נרגשת של אוראל בהודעה פרטית, שאיים לשים קץ לחייו אם לא אמחק את מונית הסקודה שפרסמתי כאן, בזאת התמונה מוסרת.

בגלל שלאייל אין ביצים :):

להלן תמונות מהמפגש:

170503-2.jpgzphot_taxis.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רגע לא הבנתי.

איפה פה הבעיה שסקודה מוכרת המון מכוניות לשוק המוניות?!

דווקא אני רואה את זה לטובה, נהגי המוניות נוסעים ק"מ מטורפים עם המכוניות והם מגלים אמינות מצויינת. אם הם מרוצים אז גם אני מרוצה.

אגב, חפשו בגוגל "ניידות מתנ"א" ותגלו שם גם תמונות של רכבי סקודה שמשמשים את המשטרה. יש בזה משהו פסול?

פורסם

אוראל, קניתי עכשיו סקודה פייבוריט ב-1500 שקל. אני גם יכול לבוא? :lol:

בכל מפגש מכובד יש פינת נוסטלגייה, ולכן הדרישות שלי הן: שטיח אדום, פינה מגודרת, כיבוד קל ויין משובח.

מצפה לראותכם.

פורסם

אם תביא סדין אז בכלל תהיה להם השקה.

סטיו, זה לא מזלזול - זה ברוח השטות וקצת כדי לשגע את אוראל :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם כבר נוסטלגיה - אז זה:

PC170039.jpg

PC170037.jpg

P1210085.jpg

וזה במיוחד בשבילך,אוראל:

P1210145.jpg

P1210149.jpg

כל התמונות צולמו בפראג.

בכל מקרה מגיע מחר,בלי שקודה 8)

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

איגור, אתה מחזיר אותי חודש אחורה.

אוף :|

אני מתגעגע לצ'כיה ולגרמניה... :cry:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם נוכחות של מאזדה (אולי, תלוי מתי אמא שלי חוזרת ארצה), אני בא להרוס :twisted::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רגע לא הבנתי.

איפה פה הבעיה שסקודה מוכרת המון מכוניות לשוק המוניות?!

דווקא אני רואה את זה לטובה, נהגי המוניות נוסעים ק"מ מטורפים עם המכוניות והם מגלים אמינות מצויינת. אם הם מרוצים אז גם אני מרוצה.

אגב, חפשו בגוגל "ניידות מתנ"א" ותגלו שם גם תמונות של רכבי סקודה שמשמשים את המשטרה. יש בזה משהו פסול?

הבעיה היא שעושים רעש ומהומה על רכב שהוא נפוץ ורגיל. ולכן זה מזמין עקיצות.

אני מאוד בעד מועדוני רכב מכל הסוגים ( גם תחנת מוניות היא סוג של מועדון :)) ומעודד כל סוג של פעילות מוטורית, אבל יש גבול כמה אפשר לדוש ברכב אחד.... (וגם כמה אפשר לצלם אותו) תעיף מבט כמה שרשורי פאביה פעילים כרגע ברחבי הפורום....

מילא היינו מדברים כאן על גרסא ספורטיבית או משהו....

לצערי אוראל לא מקבל את העקיצות ההומוריסטיות בהומור המתבקש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אולי זה נכון שלא צריך לדוש ברכב הזה כל כך הרבה, אבל לטעמי זה יותר מנחמד לעשות מפגש כזה! אני באמת הייתי רוצה להרים את הכפפה, ולעשות מפגש מאזדה 2. בשבילי זה יהיה משמח ואפילו קצת מרגש, אבל בשבילך זה יהיה בזבוז זמן. גם אתה צריך לקחת דברים בצורה אחרת לפעמים, ולא רק את מה שאתה רואה, אלא את נקודת המבט של הצד השני (אוראל, במקרה זה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בגלל זה העקיצות הומוריסטיות ולא באמת באות כדי לגרום לאנשים להרגיש רע...

אבל כנראה שזה לא הולך :)

אגב, מפתיעה שהמזדה 2 לא נמכרת בכמויות גדולות כמו שחשבו שתימכר.... אחד הרכבים שנוגס בה חזק הוא הפאביה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...