Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד, תלוי איפה בחו"ל...

בצ'כיה (לדוג') נוהגים בצורה מחרידה - בארץ המצב יותר טוב :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה הא, כאן קבור הכלב (או הפביה?) - בגרמניה נוהגים מצויין. תענוג :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סטיו, אתה פשוט לא רגיל לתנועה, באיילון צריך לדעת לנסוע לרוחב, או לנסוע 90-100 בשני מימין (אחרת ישתלבו לך בחיים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התנועה כבר תתרגל אליי, לא לדאוג, רק שאני אסיים הרצה כי כרגע אני מפחד ללחוץ.

אבל באמת שלא התאפקתי אחרי שעמדתי ברמזור ונהג צעיר מתלהב עם גרנדה פונטו חדשה חשב שהוא יכול לעשות עליי פוזות. אבל מסכן, באמת שהוא ניסה, שמעו..

אור- עכשיו אתה מדבר :-) אם זה כך יש סיכוי טוב שאבוא, ופעם/ פעמיים נסיעה אני גם אדע את הדרך לבד.

פורסם
אולי טיול לנס הרים? :wink:

נס הרים ביום חג = המוני משפחות, מטיילים, רוכבי אופניים...

BIG NO NO :?

(למה לתת לאוראל לעכב את רוכבי האופניים המסכנים בסיבובים?) :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גיא, תשמע אני הוצאתי את הרכב מהחברה, לפני כמעט חודש, האוטו היום עם 2200 ק"מ וזה עוד כלום כמו שכבר אמרתי.

אני יכול להגיד לך שבסביבות 600-800 ק"מ היו בדרכים סלולות.

אני יכול להגיד לך שהאוטו נסע באיילון/גהה/כביש מס' 1, אבל בחיים לא עברתי את ה100 קמ"ש, כן גם אותי עקפו, אבל זה לא מעניין אותי כי אני נוסע באוטו שלי בפאנן עם מוזיקה ולא ממהר לשום מקום, מי שבסוף יזדקק לשירותיו של עו"ד זה לא אני.

(אוראל אתה מתבקש לסתום לגבי המהירות, אם אתה לא רוצה לחדש את המלחמה ;) )

שורה תחתונה, עזוב אותך הרצה לא הרצה, יהיה מפגש, תגיע, אם אני מגיע אני אפגוש אותך כמו שאמרתי, אם לא אני בטוח שיש אנשים אחרים שיוכלו להגיע לאיזור גלילות לפגוש אותך.

באמת חבל שהוצאת סכום כה רב של כסף ולא תיסע ולא תהנה עם הרכב, אני מודע לזה שיש אנשים כמו אמא שלי, שפוחדים לקלקל את האוטו ושלא יסע רחוק ובלהבלהבלה, אבל אני למדתי שהאוטו זה לשרת אותי ולהנאה שלי, אם זה לא נותן לי את הדרישה, זה לא שווה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חח נטלי המלחמות שלנו נגמרות באיזו אזהרת פורום/הכנסה למעקב/חסימה (בדר"כ אני הצד הסופג).

אקרשטיין על החלון הקדמי של הפאביה שלך, מזמן לא החליפו לך :p

פורסם

אני מריח מלחמה בין אורז לנטלי ? :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

באמת אור, תעשה מה שאתה רוצה לפאביה, אבל בבקשה ממך,

אני מתחננת,

אל תשיר\ תכתוב לי שירי פייגל'ך אחרי זה..

בסדר?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אוי (חבל שאי אפשר לעשות הרבה י' או ח' כדי שיבינו כמה אני צוחק) אורז, חח קונדי, הרסת אותי מאיפה הבאת את זה עכשיו, מזכיר לי ימים מצחיקים בPSI, בתור הבדיחה של המועדון הזה, אבל היה כיף :)

נטלי, עזבי שטויות, מתישהו גם את תביני מה היה הרעיון בשיר ההוא, חוצמזה, לנשים יש לשיר "מצטער - אייל גולן", זה הרבה יותר נוגע ללב לדעתי ;)

אגב, 40 דקות לירקונים מאיפה ?

פשוט אני עשיתי 25 דקות ירושלים - אזור, עם רכב קצת הרבה פחות שווה מZ4

פורסם
נסיעה על איילון זאת סכנת נפשות.

הגזמת,

במדינת איילון 4 נתיבים,

בנתיב מספר 1[מימין לשמאל], נוסעים 60 קמ"ש,

בנתיב מספר 2, 90 קמ"ש,

בנתיב מספר 3, היזהרו, פן תיסעו לאט מדי ולכן סעו 130,

אך אבוי, נתיב מספר 4 הגיח, ודרכו? חובה ליסוע 160.

במדינתנו הנחמדה שכחנו מה נמצא מאחורי ההגה בצד שמאל,

כמו כן, יש חוק שאוסר על תנועה איטית של ההגה,

במקרה של מעבר נתיב, שבור חזק את ההגה, פן הערס מאחוריך יעקוף אותך.

ככה זה במדינתו איילון, ככה.

----

פורסם
גיא, תשמע אני הוצאתי את הרכב מהחברה, לפני כמעט חודש, האוטו היום עם 2200 ק"מ וזה עוד כלום כמו שכבר אמרתי.

הרכב שבוע אצלי וכבר המונה מראה על 170 ק"מ שזה ממש המון. אני נוסע, אבל בצפון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...