Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, אפשר לדון בזה כמה שרוצים.

בשורה התחתונה, הכל עיניין של טעם וריח.

אם היה אידיאל אחד הרי שלא היו כל כך הרבה סוגי מכוניות, היה פשוט 2-3 חברות שמיצרות אותו הדבר וזהו.

כל אחד אוהב את האוטו שלו קצת אחרת, בשורה התחתונה, 80 אחוז מחווית הנהיגה תלויה בנהג ומה שהוא אוהב.

אז לריב עכשיו על מה יותר כיפי, סקודה או פיג'ו, נראה לי מיותר כמו שנתחיל לריב על מה יותר טעים, פירה או אורז.

(ברור שפירה).

:)

ומבחינת אמינות... נראה לי שכל אחד והמזל שלו, במשך 4 שנים הייתה לי 206 אמינה בטירוף, כל החלקים בה חוץ מהמנוע והשילדה הוחלפו עם הזמן, אבל זה כי באמת קרעתי לה את הנשמה בשטחים (התאמתי על זריקות תחת), ובתאונות :) (האידיוטים לפני לא שמרו מרחק).

ועובדה שעכשיו יש לי סקודה שלא מראה לי כל כך על אמינות מדהימה..

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודות להתקנות המקומיות ה"משובחות". ואני מסכים - הכל עניין של מזל. לנו הייתה פונטו בעייתית להחריד ולאחי יש פונטו שמגלה אמינות טובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז לריב עכשיו על מה יותר כיפי, סקודה או פיג'ו, נראה לי מיותר כמו שנתחיל לריב על מה יותר טעים, פירה או אורז.

(ברור שפירה).

ברור שאורז יותר טעים :-)

ובקשר לאמינות הסקודה אני אעדכן עם הזמן שאקבל את שלי. אני כבר קיבלתי את המס' רישוי כדי לעשות ביטוח לרכב, אתם אומרים לא לוותר על ביטוח גרירה..?

ואוראל- איך אפשר להשוות פיאט למותג אחר? יש משהו (לטובה כמובן) באיטלקיות שאין באף רכב אחר. אם יש בעיה לפיאט באמינות (מה שלא נראה לי)- אני סולח מראש :-)

פורסם

השאלה היא כמה כסף מוסיף לך הביטוח גרירה לפרמיה.

אם מדובר על כמה שקלים בודדים, חבל לבטל. אם מדובר על סכום גדול יותר - אז אולי אין טעם להשאיר.

(נגיד אצלי, זה משהו כמו 30-40 שקל. לשנה. אז שיהיה, למקרה ו...)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ברור שאורז יותר טעים :-)

ובקשר לאמינות הסקודה אני אעדכן עם הזמן שאקבל את שלי. אני כבר קיבלתי את המס' רישוי כדי לעשות ביטוח לרכב, אתם אומרים לא לוותר על ביטוח גרירה..?

ואוראל- איך אפשר להשוות פיאט למותג אחר? יש משהו (לטובה כמובן) באיטלקיות שאין באף רכב אחר. אם יש בעיה לפיאט באמינות (מה שלא נראה לי)- אני סולח מראש :-)

אני כ"כ מסכים איתך. את האונו שלי (שנת 88 1300) מכרתי כמה ימים לפני שהגיעה לי הפאביה ואני כ"כ מתגעגע אליה. לא כי הפאביה לא משובבת נפש (לטעמי היא מאד משובבת...) אבל לנהוג באונו זה היה פשוט טקס. לחכות עד שהיא תתחמם בחורף, להכניס את הצ'וק (כן, צ'וק!), פה ושם לריב עם ההילוך הראשון ברגעים הכי קריטיים ברמזורים קצרים וכמובן, הקרבורטור הכפול שידע להוציא כוח זמין מהמנוע הקטנטן והחמוד הזה. (1300 שהיה רק עם 164K אחרי 20 שנה). אלוהים, איזה געגוע.

לפחות יש את הTipo GT...

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

פורסם
חמוד, הפיג'ו של היום, זאת לא הפיג'ו של פעם.

ה207 לצורך העיניין זאת חתיכת עגלה שהשטן לא ברא, ואם אלה האופציות, אז הפאביה היא האופציה הכי טובה.

ויחסית להגה חשמאלי הוא מתקשר סביר פלוס.

וכמו שהוכחתי לאנשי פיג'ו אחרים אין לי בעיה להוכיח גם לך, שבזמן שאתה לוקח סיבוב ונלחם עם חיוך מתנצח על הפנים בשילדה ובהגה ועם מה שלא תרצה שם, אני פשוט אעקוף אותך (כן כן בסיבוב), כי בזמן ששלך כבר אוטוטו מתפרקת שם, שלי עוד לא התחילה.

אז אתה יכול להנות מהאוטו המתקשר שלך, אני אהנה מהאוטו העוקף שלי.

אה כן, חמוד, כשאני רוצה לזרוק תחת, הוא נזרק יפה מאוד.

הפאביה כשהיא מנותקת מהESP היא מעלה כל כך הרבה חיוכים שזה פשוט מדהים.

הפג'ו מתפרקות? , הפג'ו שלי הייתה 12 שנה על הכביש , ועברה חיים לא קלים במיוחד (רכב ספורטיבי) מה גם שהמתלים קשיחים יותר מהמקובל ברכב רגיל למשל מה שתורם לכל במפר להיכנס לתוך האוטו ועדיין הכל הייה במקומו , חיצונית ופנימית שום דבר לא הייה שבור , היו כמה קירקושים אבל מאוד מינימלים וגם רק בתנאי כביש גרועים . נהנתי עם הרכב והייה כיף חיים ואף פעם לא התפרק בסיבובים .

דוגמא נוספת זה הברלינגו של העסק של ההורים , 200 K ק"מ שנת 99 שום דבר לא שבור מבפנים ואין קירקושים.

ולחלופין רק פה בפורום וגם את בעצמך התלוננת על קירקושים ועל מספר רב של כניסה למוסך (וגם עוד כמה אחרים) בנוסף יש כאלו שלא מרוצים כל כך מהרכב.

בוא נסכם את זה ככה גם סקודה לא חפה מבעיות וקונצרן VAG בכלל לא מצטיין באמינות יתרה בלשון המעטה (כן זה מניסיון של פולו בבעלותינו) , רוצים רכב אמין ? קנו יפנית אין מה לעשות הרכבים האלו פשוט לא מתקלקלים אולי מלבד הקורולות של 2003-2005.

פורסם

לא נכון. אחרי שהיו לנו פולו 16V, אחרי האיביזה 1.6 "ספורט" ואחרי שתי פביות (לא נחשיב את הנוכחית, היא עדיין חדשה דנדשה) - הפביות גילו אמינות טובה משמעותית ושמרו על אמינות משובחת - לעומת האחיות לבית, שלא הפסיקו לבלות בין מוסכים. ואגב, מכר שלי יסכים עימי - הוא החליף פולו 99 16V (בעקבות הכניסות הבלתי פוסקות למוסך) בפביה (חדשה דנדשה דאז) 16V 03 ומרוצה עד הגג. ואני אומר זאת שוב - 99.9% מהבעיות נגמרות כתוצאה מהתקנות מקומיות (והרכב של נטלי סובל כתוצאה מהתקנה לקויה) ולכן הבעיות. אתם מגזימים ומפריזים בתגובות שלכם, אז חדל בבקשה עם כל דברי ה"חוכמה".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

PorSche-911 סיבה מיוחדת שציטטת אותי?

כמו שאמרתי, פיג'ו מהניסיון שלי אמינות, אבל מבחינת איכות הפלסטיקה אין מה להשוות, והסקודה לוקחת.

בוא נראה במבחן הזמן מה קורה.

בכל אופן מבחינת קירקושים הפיג'ו על הפנים

פורסם

אני עוקב אחרי הדיון הזה סתם מתוך שיעמום, מה אגיד לכם... מדיון שכל מטרתו היתה לאסוף את "כל" רכבי פאביה ע"מ לערוך מפגש, פתחתם פה דיון סקרי אמינות של גרמניות מול יפניות... כל הכבוד. נטליה אל תיכעסי, הכל ברוח טובה...:-)

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בונא! לך מפה טויוטה!!!

סתם, האמת ביומיים האחרונים קראתי הרבה על השירות של טויוטה ואני מקנאה נורא!

רק בגלל זה אני ממש ממש יושבת לאבא שלי על היציקה לקנות את הלקסוס ולא את האאודי

ונחזור לאוראל- שבת בצהרים מעולה :D

פורסם
אתה מתכוון שבניגוד לצרפתיות, הן יכולות לקחת סיבובים במהירות מטורפת ולהשאר יציבות.

בניגוד לצרפתיות, הן זריזות, בניגות לצרפתיות הן לא קורעות את הגב בנסיעות ארוכות, ובניגוד לצרפתיות הפלסטיקה איכותית.

מניסיון של 4 שנים עם 206 ומנסיעות אחרות על צרפתיות אחרות, בינהן 306, 307, 207, 106.

אז לפני שמישהו מדבר על השילדה של הפאביה, אני מציעה שיעשה עליה סיבוב, אותי היא הפתיעה!

חמוד, הפיג'ו של היום, זאת לא הפיג'ו של פעם.

ה207 לצורך העיניין זאת חתיכת עגלה שהשטן לא ברא, ואם אלה האופציות, אז הפאביה היא האופציה הכי טובה.

ויחסית להגה חשמאלי הוא מתקשר סביר פלוס.

וכמו שהוכחתי לאנשי פיג'ו אחרים אין לי בעיה להוכיח גם לך, שבזמן שאתה לוקח סיבוב ונלחם עם חיוך מתנצח על הפנים בשילדה ובהגה ועם מה שלא תרצה שם, אני פשוט אעקוף אותך (כן כן בסיבוב), כי בזמן ששלך כבר אוטוטו מתפרקת שם, שלי עוד לא התחילה.

אז אתה יכול להנות מהאוטו המתקשר שלך, אני אהנה מהאוטו העוקף שלי.

אה כן, חמוד, כשאני רוצה לזרוק תחת, הוא נזרק יפה מאוד.

הפאביה כשהיא מנותקת מהESP היא מעלה כל כך הרבה חיוכים שזה פשוט מדהים.

פששש...

כמה זלזול ויהירות!

106, 206 ו-306 נחשבות למכוניות מהמוצלחות ביותר בקבוצתן בתקופה בהן הושקו וגם לאחריה. (אני מודה שה-307 לא היתה שעתו היפה של היצרן).

את עוד משווה התנהגות בסיבובים של אחת משלדות ההנעה הקדמית הכי טובות שיש (306) לפאביה החדשה שלך :shock:

שלא תביני לא נכון, יש לך יופי של אוטו ואני מקווה שתהני ממנו...אבל נראה לי שההתלהבות שלך מהצעצוע שאבל'ה קנה לך (אני סתם מנחש, אולי טעיתי...) קצת מוגזמת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...