Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכבים של טויוטה המנועים התאבדו לאחר שנה שנתיים - זה גם סימן למשהו ?

(ואני מדבר לא רק על הקורולה אלא גם על MR2).

אגב, יש אנשים שילכו למוסך על דברים שהינם שטותיים בעיני אדם אחר (כמו קרקוש בפלסטיקה וכו')...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ממש אחלה... רכב משנת 2008 מבקר במוסך בתדירות כזו גבוהה, אחלה "אמינות", רכבי VAG לשנת 2008...:?

לא מדוייק. הבעיה טמונה בהתקנות - ההתקנות נעשות ע"י רדיו מילאנו והם גורמים לנזקים (פלסטיקה, חשמל...) וזאת הסיבה לבעיות, מניסיון (מר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקיצור, אני מבינה שיש 3 פאביות שבאות, אולי ספייס אחת, עוד אחת ישנה, ומיליון כובעים צהובים?

זה המפגש שלנו? :roll:

אה כן, ורומסטר שרופה אחת :) גם זה בגלל רדיו מילאנו?

איפה הולך להיות המפגש? ומה בתוכנית האומנותית?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני אציע לחברה שלי להגיע, פאביה בצבע הכי בורגני שיש (אפור פחם מטאלי, הצבע הכי יפה לדעתי אחרי הכתום הצעקני), אפילו המנהל מוסך לא נשאר אדיש לצבע וחילק מחמאות (כי יש לו אוקטביה בצבע הזה :-D).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני כאן...

ספייס ידנית. metalic grey (שזה בעצם תכלת מטאלית:roll:)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש תאריך כבר למפגש(בבקשה שלא היה בשבת)? ולי יש "ספורט" שחורה גג לבן וטיפטרוניק.

וחג שמח, ושנה טובה,שנה משגשת ומצליחה לכם ולכול בית ישראל.

פורסם

חבר'ה, אני רוצה שזה יקרה השבוע - יום מועדף? אני חשבתי על שבת, אבל זה לא מתאים לכולם (לצערי הרב)...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בינתיים כל הפביות שנתקלתי בהם הם היו כחולות כהות ואחת אדומה (רכב הדגמה של צמפיון).

נתקלתי בעוד פביה סטיישן כסופה והיא היתה יפהייפיה.

בכל אופן הצבע הכסוף לא מושך תשומת לב, לא מתלכלך מהר, וגם אם יהיו שריטות הם לא ייראו בצורה בולטת כמו בצבעים הכהים.

על הצבעים הכהים כל גרגר אבק נראה למרחק של 100 מטר.

הפביה שלך יפהייפיה. אגב אצלך זה הדגם המאובזר עם הלוח השעונים המפורט? שמתי לב שיש לך סאנרוף.

יש לי פולקסוואגן טוראן שחורה מטאלי, ממרחק של 3-4 מטר כבר איבדת את הגרגר הגדול ביותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום לכולם,

אני רמת גני עם פאביה אפורה כהה, ספורט ידנית וגג לבן כמובן. אשמח להגיע :)

.נ.ב. נעים להכיר ושנה טובה :)

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...