Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינתיים כל הפביות שנתקלתי בהם הם היו כחולות כהות ואחת אדומה (רכב הדגמה של צמפיון).

נתקלתי בעוד פביה סטיישן כסופה והיא היתה יפהייפיה.

בכל אופן הצבע הכסוף לא מושך תשומת לב, לא מתלכלך מהר, וגם אם יהיו שריטות הם לא ייראו בצורה בולטת כמו בצבעים הכהים.

על הצבעים הכהים כל גרגר אבק נראה למרחק של 100 מטר.

הפביה שלך יפהייפיה. אגב אצלך זה הדגם המאובזר עם הלוח השעונים המפורט? שמתי לב שיש לך סאנרוף.

פורסם

גיא, דגם ספורט עם לוח רגיל כמו של אוראל ותוספת סאנרוף, אני חושב שהצבע של שניר מהמם וסולידי, אבל עדיין משוחד לשחור.

נטלי, אני שוטף את האוטו לפעמים פעמיים ביום, אתמול שטפתי אותו בגלל הגשם כדי שאוראל ידפוק תמונות, אחרי 5 דקות הוא היה מפוצץ חול כי ירדנו לדיונות :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פביה ספייס גם באה בחשבון או שהיא בורגנית מדי?:lol:

דרך אגב אני צריך המלצה למוסך מקצועי והגון (אין לי הכרות קודמת עם מכוניות המותג הנ"ל ו/או קונצרן VAG בכלל).

תודה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חוץ מסאנרוף, לא הוספתי עוד תוספות מקוריות, התצוגה המפורטת אין לי צורך בה, כי יש לי 3 סוגי התראות על נוזל קירור המים, צבע כחול שהנוזל קר, צבע צהוב שהוא התחיל להתחמם יותר מדיי וצבע אדום שהטמפ' של הנוזל כבר בקו האדום.

אם יש לך הד-יוניט מקורי של החברה(בתוספת תשלום), אז אתה תוכל לראות על התצוגה את השמות של השירים, ורדיו.

ככה? אין צורך ב MAXI DOT הזה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מה יש במקסי דוט הזה בכלל? איזה עוד פרטים יש?

ואיך בן אדם שמתעסק עם קרטינג, מוצא את עצמו בפאביה ספייס??

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ואיך בן אדם שמתעסק עם קרטינג, מוצא את עצמו בפאביה ספייס??

כי אין מקום בקארט לקחת את הילדים והאשה...:-(

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

:lol:וואה וואה, אם כל בעלי הכובעים הצהובים יבואו, לא תהיה חניה!

צריך מקום גדול! אפילו הסופרלנד לא מספיק גדול!

פורסם
הקונץ מתפקדת לרשותכם!

למה קוראים לה "קונץ" ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז ככה:

השם הראשון שלה היה פיבי (מקורי משהו).

לאחר 3 ביקורים במוסך וסדק בשמשה הקידמית, החלטתי שמשהו דרסתי צריך להעשות!

אז שמה שונה לקונץ, ומאז טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים, בעזרת השם, בלי נדר הכל תקין (חוץ מרעש מהמזגן, שאין לי כוח ללכת שוב למוסך לסדר).

וקונץ בגלל כל הקונצים שהיא נהגה לעשות לי.

האמת, שהקש ששבר את גב הגמל, וגרם לי להחליף לה את השם היה כשהתקשרתי למוסך, השיחה התנהלה ככה:

המזכירה- סקודה שלום.

אני- שלום, זה המוסך?

המזכירה- כן.

אני - אני רוצה לקבוע טור בבקשה.

המזכירה - נטלי?

אני - :shock:

---ניתוק---

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...