Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אכלתי אותה כי הקשבתי לעצות לוקש של אנשים שאמרו קנה פיאט, אמינה (למוסך אולי), יפה (היא תיראה מאוד יפה ברחוב שאתה גר בו), חלקי חילוף זולים (זול אמרת?! אה)

אם אתם רוצים להקשיב למישהו שחווה כבר את מלוא חווית הפיאט, עזבו אותכם מהשטות הזאת.

ותקנו אותי אם יש פה מישהו עם פיאט אונו שמרוצה.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

>>"תקנו אותי אם יש פה מישהו עם פיאט אונו שמרוצה"

תעשה חיפוש ומצא חברים בפורום שיש להם פיאט אונו. תבקר בהזדמנות גם במועדון פיאט.

מכיוון שלא סיפרת את כל הסיפור שלך עם האונו למה התאכזבת ממנה, להודעה כזאת אין שום משמעות כי היא לא עיניינית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש פה כמה שמרוצים והם בהחלט יתקנו אותך.

זה שקנית רכב ישן שכנראה לא היה מתוחזק כראוי והיו לו תקלות לא אומר שכל הפיאט לא אמינות.

כנראה שתקנה רכב אחר ממותג אחר אחרי תקופה אנחנו ניראה גם כזאת הודעה כי כמעט בכל רכב ישן יהיו תקלות ובלאי.

פורסם

עברתי על כל ההודעות שלך בפורום, ולא מצאתי היכן המליצו לך על פיאט אונו. כן מצאתי המלצה על פיאט פונטו, אבל גם היא נמחקה.

אני מציע שתשתה כוס מים קרים ותחזור רגוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כל מילה בסלע .

כמו שנאמר,

"וגר זאב עם כבש ונמר חברבורותיו" .

LOL מזכיר לי את המשםט של ז'וז'ו וגר נמר עם כבש, מה אכפת לי הנמר עליי. אההה אהההה. ותחשבו על זה. :lol: :lol:

ROOONEEYY

פורסם

הכל תלוי איך קנית את הרכב גם עם זה פיאט אונו , וממי קנית אותו ואיך הוא טיפל בו. בכל מקרה שאתה יכול להאשים רק אותך בקניית הרכב שאתה מאוכזב ממנו - פיאט אונו. כנראה שהיית פזיז בקניית הרכב

ולא עשית לו בדיקת רכב טובה או עם עשית לא התייחסת לזה ברצינות וקנית את הרכב עם תקלו בדוח הבדיקה.

אני מכיר רכבים שמורים מאוד ואמינם ברמה גבוהה גם רכבים ישנים שהמנוע שלהם הוחלף וגם הרבה חלקים

רכב תמיד צריך טיפולים

בכל מקרה שאלתי בגדול ככה תגיד לי ממה אתה מאוכזב

אין לי פיאט אונו אבל אולי אני יוכל לעזור

פורסם

זה מזכיר לי את הסיפור עם סבתא שלי.

לפני 85 שנה היא היתה צעירה, חזקה ולא חלתה כלל.

אבלל, עם השנים גם סבתא הזדקנה, ובשנים האחרונות היא ממש לא סוחבת והתחילה להכנס למוסך (בית חולים, לצורך העיניין) לעיתים ממש תכופות.

בשנים האחרונות סבתא הפגינה אמינות ממש נמוכה, האם כל הסבתות מראות רמת אמינות כזו? :-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קנית רכב בן 12 שנים ומעלה, איזה אמינות אתה רוצה שהוא יראה לך?

אני עם אונו בת 15 מטופלת כנדרש נכנס מידי פעם למוסך.

מדובר ברכב ישן, שחלק מסויים יכול להתקלקל בדיוק עכשיו.

אני יכול לטפל כמו שצריך, אבל מה לעשות אם פתאום האלטרנטור יתקלקל? ממש לא קשור לטיפולים.

פורסם

אני במקומך הייתי מתבייש אפילו לפתוח תרד שטותי כזה.

רכשתה רכב ב4000 ש"ח ואתה בא עוד בטענות זה לא קורולה 2008.

מכיוון שרואים שהידע שלך בתחום לא רב אז אני אפרט

ברכב בתקציב כזה יש 2 אופציות לפעולה:

1 אנשים שחשבים קדימה גם אם קונים רכב כזה משקיעים עוד כמה אלפים בלהביא את הרכב למצב מעולה ואז לנסוע ללא דאגה.

נכון שיש הוצאה קצת גדולה בהתחלה אך לפחות תוכל להנות מהרכב.

2. אנשים שחושבים שרכב זה רק לקנות לשים דלק וכל השאר יהיה טוב, הסוג הזה בדרך כלל נתקע הרבה, חלקם אפילו לא עושים ביטוח גרירה (לעומת אנשי סוג 1 שלמרות שהסבירות שהם יתקעו די נמוכה עדיין עושים ביטוח גרירה).

הם מתחילים לשנוא את רכבם החדש, טוענים שרכב לא אמין, שהם אכלו אותה, ושהבעלים הקודם רמאי שגזל את כספם, ומפזרים המלצות שליליות לכל עבר, במקרים כאלו גם התיקונים בדרך כלל יקרים יותר כי כתוצאה מתקלה אחת יכולות להיווצר עוד כמה שהיו נמנעות אם הרכב מההתחלה היה מתוחזק כראוי.

אתה כרגע עוד לא חוויתה נפילה אמיתית ונמצא בפרשת דרכים נכון שקניתה אותו זול ועממי שכן דורש תיקונים ותחזוקה נכונה, אך באיזה דרך תבחר תלויה רק בך.

מאז שקניתה את הרכב מה עשיתה כדי לוודא שהוא תקין? האם עשיתה לו טיפול בסיסי ואני אפילו לא מדבר על טיפול גדול שיכלול גם טיימינג ומשאבת מים, האם בדקתה בלמים וצמיגים תקינים ?

זה שהטסט של הרכב רחוק זה לא אומר שלא צריך להיכנס איתו למוסך לבדיקה מקיפה ולתקן כל מה שצריך.

אולי האונו לא יפגין אמינות כמו של קורולה, אבל אני כן מכיר אנשים שהחזיקו אונו וטיפלו בו באהבה והרכב החזיר להם באמינות מצויינת הכל תלוי בבעלים.

פורסם

בשנים האחרונות סבתא הפגינה אמינות ממש נמוכה, האם כל הסבתות מראות רמת אמינות כזו? :-)

תלוי ברמת התחזוקה. סבתא שלי מטופלת מזה 35 שנים במוסך "גן עדן", ואנו רואים את המוסך רק פעם בשנה, לטיפול תקופתי... :roll:

פורסם

גם סבתא שלי מרוצה מאוד מהמוסך הזה, היא אומרת שהטיפול שם ממש גן עדן.

סבא שלי שהיה הולל ידוע מדווח על יחס גהנום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...