Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני יגיד לכם,

אתם טיפל'ה חופרים בקטנות, לא ?!

תראו, ברכבים כמו בבבורסה, אפשר לקחת משהו ולפרש אותו איך שאתם רוצים?

זה כמו ששחקן כדורסל לוקח הימור וזורק לסל, המאמן ישר מחכה לראות אם הוא קלע או לא, אם הוא קלע, כולם יבואו ויגידו לו כל הכבוד, אם הוא החטיא אז המאמן יטיח בו ויוציא אותו מהמגרש על זה שהוא היה צריך למסור.

זה לא שעשיתי הכל הפוך ממה שאנשים המליצו בפורום:

רכשתי פיאט אונו 1.4 שמאוד מומלצת פה בפורום (לא המליצו לי בהכרח, אלא לאחרים)

רכשתי את הרכב לאחר שהחליפו לו השנה מנוע, גיר, צמיגים.

נכון שלא בדקתי אותו אצל מוסכניק - טעות שלי. ונכון שלא בחרתי לעשות יישור קו ב17 אלף- בחירה שלי ללכת על הסיכון.

מה אני בא להגיד פה אבל, ואתם קצת נתפסים בדברים השוליים

אני חושב כמו עוד הרבה מאוד אנשים אחרים שעשו את הפיאט כבר לשם לא אמין, שסבתא פיאט סיכוייה קלושים יותר מסבתא אחרת, אולי סובארו גאסטי

אני מבין שאני מקבל כבר פה יחס כמו מורד, אבל אין לי בעייה , לא בהיגיון ולא בלהגיד את מה שאני חושב, ומי שחכם ורוצה לקפוץ, שיקפוץ

בעניין האוטו, כרגע הוא במוסך הרגיל, מוסך פורשה לפיאט, ומטפלים בו ואומרים שיש בעייה שקשה למצוא, כי נכון לעכשיו האוטו לא תקין , הוא נדלק והטורים לאט לאט נחלשים עד שהוא לא נדלק יותר, אבל בינתיים כל המבחנים שעשו לו הראו תקינות

הוא יתוקן, אבל האמינות שלי באוטו היא אפס, אם בהתחלה תיקנו לי את האוטו וחשבתי שזה יחזיק למשך חודש - חודשיים, היום אני לא בוטח באוטו שיחזיק גם לטיול חד פעמי מסביב לבית.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסדר גמור. אנחנו נתפסים בדברים שוליים.

אתה רכשת רכב במצב תחזוקתי ירוד שהוחלף לו מנוע כיוון שבעליו הקודמים נסע בלי שמן, ואנחנו נתפסים בדברים שוליים.

מכיוון שעושה רושם שאתה מבין בדיוק מה הבעיה וכיצד לפתור אותה, לא נוכל להועיל עוד, והדיון ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...