Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהטסו שרייד 99 מנוע 1300 גיר ידני.

יש ימים שאני מניע את האוטו ומתחיל לנסוע והאוטו סוחב כמו חדש כאילו יצא מהחברה,ויש ימים שהוא אחרי ההנעה סוחב בכבדות.

בנוסף שמתי לב שכאשר הסחיבה טובה גם העברת ההילוכים היא חלקה יותר וכאשר הסחיבה כבדה אז ההילוכים עוברים פחות חלק.

אני שם תוסף bg 44k כל 10k ק"מ אז קשה להאמין שיש בעיה במערכת ההזרקה.

מה יכולה להיות הבעיה?האם זה קשור לקלאץ'?(הקלאץ מפריד קצת גבוה אצלי).

פורסם

לפני בדיקתץ קלאץ' בדוק:פילטר דלק שאינו סתום,פלאגים שאינם שחורים.

החלף /תקן לפי הצורך ואם לא יעזור לקחת את הרכב לאבחון מעמיק יותר במוסך,כאשר כל תקלה אפשרית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשיתי טיפול לאחרונה והחליפו פלאגים,אמרו שחוטי ההצתה תקינים!

סליחה על הבורות אבל מזה מודול הצתה?איפה הוא נמצא?

פורסם

נשתבשה עלי דעתי, וחשבתי שיש לך הצתה רגילה. יש לך הצתה אלקטרונית, וללא מודול הצתה. יש לך קויל הצתה, שהוא אלקטרוני.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אוקיי...

אז יש לך רעיון אחר למה פעם האוטו סוחב טוב ופעם לא?

הרי אם היתה בעיה בחוטים או בפלאגים אז הסחיבה הייתה אמורה להיות גרועה כל הזמן ולא "לפי מצב רוח".

קלאץ שחוק יכול להשפיע?

פורסם

הקלאץ' אמור להשפיע רק על הגיר... ועל התאוצה כמובן.

הרכב עבר ניקוי מצערת?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מצערת זה החלק שאחראי להכנסת האויר א בעפת היניקה. אם היא לא נקיה/תקולה/כבל קרוע, אזי לא נכנס די אוויר למערכת, ואז מתחילות בעיות של חוסר סחיבה, גמגומים ועוד.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

האמת שניקו לי אותה כשעשו אינפוזיה.

בכל מקרה אני מאמין שמקרה והיתה בה בעיה אז האוטו תמיד היה סוחב גרוע ולא לפעמים כן ולפעמים לא.

אני אבדוק את הנושא!

תודה על העזרה.

במידה ויש לך רעיונות נוספים אשמח לדעת,תודה!!!

• תוכן חדש...