Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב יש 16 שסתומים ובזמן האחרון התחילו לצלצל יותר מהרגיל (כמו טרקטור ממש) בד"כ בעלייה עם מעט גז.

אמרו לי שבגלל שמרימי השסתומים הידראוליים לא ניתן לכוון .שאלתי אם הדבר נכון או שיש משהו לעשות בנידון.

כמו כן הצבע בגג התחיל להשרף ושאלתי אם ניתן לעשות תיקון חלקי (צבע) ?

תודה למגיבים.

פורסם

ראיתי פה שבמזדה לנטיס יש מרימי שסתומים הידראוליים, והם מרעישים כשיש סתימה כלשהי במובילי השמן אליהם, ואם לא מחליפים אותם בזמן או פותחים את הסתימה הולך המנוע.

האם בפולו שלי תהיה אותה הבעיה? שכן הרכב עבר רק 65K ...

פורסם

גם אצלי במרצדס יש שסטומים הידראולים ובגלל ששמתי שמן 20-50 הם דופקים חזק כמו דיזל ,אשמח גם לתשובה ,והאם זה הורס הרעש הזה.

יכול להיות שזה הקראנק דופק?(הרעש הוא תקתקתקתקתקקתקתקתקתקתק)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

האפשרות היותר זולה היא להחליף לשמן בעל צמיגות נמוכה יותר, והאפשרות השניה היא יותר יקרה והיא להחליף את המרימים.

המרווח שנוצר בין גל הזיזים למרימים הוא הרעש שאתם שומעים, ואין שום קשר בעולם שזה מהקראנק.

פורסם

בבוקר שאתה מניע את הרכב האם אתה שומע רעש ממרימי השסתומים ?

האם לאחר מספר דקות הרעש חולף ?

האם אתה יודע להבדיל בין מנוע מצלצל לבין רעש הנובע ממרימים הידראולים ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...