Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרה ללימודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה (אני מקווה) אני אמור להתחיל ללמוד הנדסה ביורפואית באב"ג בשנת הלימודים הקרובה. מכיוון שראיתי כי יש פה לא מעט סטודנטים, החלטתי לנסות לשאול גם כאן.

1. מכיוון שבמהלך התואר ישנם לימודי כימיה (כולל השנה הראשונה), נאמר לי על ידי אחד המרצים במחלקה כי רצוי שאעבור על ספר לימוד של כימיה לבגרות, על מנת להקל על עצמי בהתחלה.

האם יש למישהו הצעה לספר טוב ללמידת יסודות המקצוע? והיכן ניתן לרכוש אותו?

2. מנסיונכם האישי, האם עדיף להשתמש במחברות או שמא בדפי פוליו? מצד אחד מחברות זה יותר מסודר, ויש פחות סיכוי שמשהו ילך לאיבוד, אבל מצד שני דפי פוליו זה יותר נוח, ויש יותר "חופש". מה אתם מציעים?

3. לאלו שלמדו/לומדים בבן גוריון - יש לכם עיצות על מנת להקל על החיים? איפה כדאי לאכול, מרצים טובים או כאלו שלא כדאי להתקרב אליהם (בפקולטה להנדסה, שנה א'), וכל עיצה אחרת שתעזור לשרוד.

תודה.

פורסם

2. מנסיונכם האישי, האם עדיף להשתמש במחברות או שמא בדפי פוליו? מצד אחד מחברות זה יותר מסודר, ויש פחות סיכוי שמשהו ילך לאיבוד, אבל מצד שני דפי פוליו זה יותר נוח, ויש יותר "חופש". מה אתם מציעים?

תודה.

לא יודע מה לומר לך בנוגע לכל השאר, אבל בנוגע לשיטת הכתיבה אני יכול לייעץ לך.

אם אתה כמוני , אחד שבסוף השיעור אין לו את הכוח להתחיל לתייק את הדפים בקלסר, תשתמש במחברות והכל יהיה מצויין.

אם אתה מכיר את עצמך ואתה יודע שאתה מסודר ולא עצלן לסדר לפעמים, תשתמש בדפים ובקלסר, אין ספק שזה יותר נוח מבחינת הכתיבה.

פורסם

לדעתי בשנה הבאה אנחנו פותחים תת-פורום בעופטופיק לסטודנטים באב"ג :lol:

עיצות של ממש אין לי לתת לך, היות וגם אני מתחיל את לימודי ההנדסה שלי בנובמבר הקרוב.

אבל יודע מה, הנה עיצה אחת - אל תאכל כלום במרכז אורן. לפחות עד שהקיבה שלך תתרגל לקוליפורמים :twisted:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למען האמת, לקלסרים ולמחברות אין סיכויי השרדות גבוהים אצלי.

אני מעדיפה את המחברות עם הכריכה הקשה (כמו של ספר). את כל השאר אני מחרבת מהר מאוד.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שלי הכי נוח בדפדפות וקלסרים מכמה סיבות :

* אני תמיד מחלק את הנושא לחוצצים וככה כל להעביר מידע מפה לשם משם לפה = תמיד הדפים מתוייקים נכון אצלי.

* במהלך השיעור אני רושם הכל בדפדפת בדיוק כמו מחברת, שם לי את מה שנרשם בצד ובהפסקה מתייק למקומות הנכונים.

* יותר קל לי לתייק אח"כ את החומר בבית

בסה"כ זה נורא עניין של העדפה, אני מאז ומתמיד שהיו לי מחברות ולא תיקיות הייתי מוצא את עצמי עם ערימת דפים שאח"כ ללכת למצוא בה משהו עבורי זה היה פרוייקט משל עצמו.

בהצלחה בלימודים!

פורסם

היי

בתור אחד שסיים באב"ג השנה הנדסה.

1. תמיד השתמשתי בדפדפת כי: נוח ללימוד למבחן (שולפים מספר הרצאות במקביל).

בעמוד הראשון של כל הרצאה רושמים את המקצוע ותאריך וכמו כן מס עמוד. לאחר מכן ממספרים ככל שכותבים. (בסוף השבוע מתייקים)

זה מאוד נוח עם מפספסים הרצאה ומצלמים - יש היכן לתייק.

יש בנות שיש להן מחברות מאוד מסודרות, בגדול זה תלוי בך.

לגבי כימיה: ספר של מונזורולה (יסודות כימיה או משהו כזה) יסגור אותך יפה על החומר (זה סגר אותי)

ניתן להשאיל אותו בסיפריה אבל לקראת המבחן יש לחץ עליו. מומלץ לקנות. (תבדוק בפורום הסטודנטים)

לגבי אוכל, יש חדר אוכל סגל שהאוכל שם לא רע.

למון גראס - מפוצץ שמן והאיכות ירדה לעומת הפתיחה.

אוכל דיאטטי יש בקרנף (אני אף פעם לא אכלתי שם)

בכל המקומות המחירים סבירים (25 ש"ח לארוחה)

שיהיה בהצלחה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בתור סטודנט מושחת לכלכלה אציע לך לכתוב על מה שנוח לך ואפילו לא לשבור יותר מידי את הראש על הכתיבה כיוון שהיא לא ממש חשובה. תנסה יותר להתמקד בשיעור בהבנה של השיעור. בשיעורים הראשונים תנסה לרחרח מי הסטודנטית הכי חנונית שרושמת הכי יפה ולא משנה אם יהיה היום הכי חם בשנה או הכי קר בשנה תמיד תגיע ללימודים. זאת הבחורה שתצלם ממנה בסוף סמסטר את החומר ותלמד ממנו :-)

עלה והצלח אקדמאי יקר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הרמן, איך שכחת את ארומה? האוכל הכי נורמאלי באב"ג.

ולעניין המחברות לדעתי לכתוב על דפי פוליו משתי סיבות: האחת נוחות אין צורך לסחוב את כל החומר איתך כל הזמן והסיבה השניה היא במידה ומפספסים שיעור תמיד אפשר לצלם ולהשלים.

אני אישית כמעט ולא רושם בהרצאות אלא רק מקשיב ישנם "נבחרים" שמעלים את המחברות שלהם באופן קבוע לרשת ואפשר להדפיס אותם לקראת המבחנים, חלקם אפילו מצ'ופרים ע"י המרצים על כך.

לגבי מרצים וכו' פשוט בתחילת הסמס' תלך לכל המרצים ותראה מי הכי מדבר אליך.

בהצלחה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כל הדיבורים האלו על אוכל ומחברות יחד בילבלו אותי, אז תרשו לי להיות קצת גרוטסקי.... ביצעתי עריכה קלה של הטקסטים.

לאלו שלמדו/לומדים בבן גוריון - יש לכם עיצות על מנת להקל על החיים? איפה כדאי לאכול,

אל תאכל כלום במרכז אורן. לפחות עד שהקיבה שלך תתרגל לקוליפורמים

אני מעדיפה את המחברות עם הכריכה הקשה (כמו של ספר). את כל השאר אני מחרבנת מהר מאוד

פורסם
הרמן, איך שכחת את ארומה? האוכל הכי נורמאלי באב"ג.

אף פעם לא הגעתי עד לשם..

בעייה :|

פורסם

אצלי הדפים נערמים מכל המקצועות בתוך קלסר אחד (בתיק יש דפדפת ריקה וקלסר בלוי אחד).

הרעיון היה בסוף כל יום להעביר את הדפים לקלסר/החוצץ המתאים בקלסר שבבית במקום לסחוב כל הזמן.

בפועל זה לא קורה לעולם. בהתחלה כל כמה שבועות הייתי צריך להפריד את המקצועות השונים, להפוך את סדר הדפים (כי כשמתחילה הרצאה אני מעביר את הדפים מההרצאה הקודמת מהדפדפת לתחילת הקלסר) ולהכניס אותם לקלסר שבבית לפי נושאים.

אח"כ המצב החמיר ורק לפני מבחן הייתי עושה סדר בדפים, אח"כ המצב החמיר עוד ואפילו לפני בוחן לא טרחתי לסדר את הדפים.

בקיצור תעשה מה שנוח לך והעיקר שתחרוש ושיהיה בהצלחה. אגב איך דרישות הקבלה למקצוע הזה?

פורסם

לאבטלה ביורפואית? (כך זה נקרא תכל'ס) , אני אישית לא זוכר, אבל זה יותר מסלול מעבר לאלו שרוצים ללמוד רפואה, השאר עוברים לחשמל (הם אוכלים כבר את רוב החרא שלנו, אז למה לא להמשיך עד הסוף? :lol: ), מכונות ותעו"נ, ולרוב אחוז קטן מאלו שהתחיל את התואר אכן מסיים אותו במסלולו המקורי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה על התחזית האופטימית :-o בכל מקרה רפואה אני כנראה שלא ארצה ללמוד, וגם חשמל זה לא אופציה אז נקווה שנסיים עם מה שהתחלנו. ושמע, יש לי עוד כמה שנים עד סיום התואר בשעה טובה, אני מקווה שעד אז יתווספו עוד כמה משרות בתחום.

לגבי הדרישות קבלה, בטכניון ובאב"ג הסכם הדרוש הוא מעט יותר גבוה מזה של הנדסת חשמל.

פורסם

פינקתי אותה היום בארומה..

הייתי חייב לתקן את המעוות..

סנדוויץ' שמנת סלמון עם אייס תה.:wink:

על הדרך מומלץ Mia במתחם פלאזה בביג. דיל סטודנטים ב30 ש"ח. (בירה שליש + המבורגר/כנפיים/שקשוקה)

מקום נוסף מומלץ הוא טיב טעם בביג, ארוחת המבורגר + מיץ 24 ש"ח.

לא לשכוח לציין שאתם סטדנטים.

שיהיה בתאבון.

• תוכן חדש...