Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, אתה חכם עלי כשהמגדיר שלי לא בהישג ידי? כרגע אין לי מידע מוסמך, אבל מזיכרון, בשנות הארבעים (אני זוכיייר... מה זה היה?) קווי ההיקף של הגריל היו מעוגלים משהו

הגדלתי את התמונה עם הגריל - לא יאמן איך שהוא נשמר! והוא נראה לי זהה למאק 1950

מישהו שם לב כמה הגריל הזה דומה לגריל של מרצדסים מאותה תקופה?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמובן, התקשרתי, והסברתי, מה אני חושב עליו...

אני אגיד לו מה אני חושב עליו.

עידן: "שלום לך סוחר/גנב ברזל יקר שחושק ברכב שלי"

סוחר ברזל: (גרעפס) "אה, מי זה?"

עידן: שלום, "אתה השארת פתק על הפיאסטה שלי, ויש לי חשק לומר לך משהו"

סוחר ברזל: (גרעפס) "אה?"

עידן:

"אני רוצה שתתחיל לצחצח שיניים

אני רוצה שתתגלח, תסתפר. שתלעס בפה סגור.

שתפסיק לצעוק בפלאפון, זה שאני תקוע איתך באותו פקק לא אומר שאני צריך לשמוע את החיים הפרטיים שלך בקולי קולות.

אני תקנה חולצה במידה אחת (או שתיים יותר גדולה) כי אין לי חשק לראות את הכרס שלך בורחת החוצה.

אני רוצה שתדאג לטנדר שלך, אני יודע שזה רכב עבודה אבל ראבק, זה לא אומר שהוא צריך לנסוע חצי מפורק ועל שלוש גלגלים. תשקיע גם בחבלי אבטחה לברזלים. אתה יודע שזה מאוד כואב לקבל מוט ברזל שסרח בשמשה הקדמית?

אני רוצה שתתחיל לחשוב על האדם שעומד מאחורי הרכב שאתה גונב באישון לילה, או על הרכב שאתה מניח עליו את האצבעות השומניות, השחורות והמגעילות שלך כדי להדביק מדבקה שלא יוצאת ב-100 שטיפות"

סוחר ברזל: (גרעפס) "אה?"

dscn6331zq5.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

טוב, אז אחרי שבני הספל איתגר אותי עם שנת הייצור של המאק הזה, הלכתי למגדיר, הגדלתי את התמונה, ואכן אני צודק, זה הגריל של שנות החמישים ולא שנות הארבעים, שאז הפסים האופקיים בגריל היו (כל אחד מהם) בני שלושה פסים קטנים (אני לא שועל אינטרנט מספיק טוב, הלכתי לאיבוד באתר bmt, אה, מה זה? לכו תראו...)

מישהו רוצה לעזור באיתור שנת היצור הנכונה והמדוייקת? בטח אפשר, איזה פאדיחה לי...)

דב

במטולה עומדת נטושה המשאית הבאה מאז שאני מכיר את עצמי.

DSC01028.JPG.xs.jpgDSC01029.JPG.xs.jpg

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נכון, בקושי יש לי זמן, מיומנויות האינטרנט שלי צולעות, אבל אפילו בחלומות הפורום מבקר אצלי...

חלמתי באחד הלילות האחרונים שאני רואה אצל חבר (איש הי-טק שמשאיות לא מעניינות לו את קצה הציפורן של הזרת), רישום עיפרון של ליילנד סופר ביבר - משהו מדהים בדיוק ובפירוט.

היות ויש לי לא מעט ציורי משאיות שציירתי במשך השנים, ואני כל הזמן מפנטז להעלות אותם לכאן ובכך להמריץ אחרים לעשות אותו דבר, ביקשתי ממנו (זה בחזרה בחלום, כן? להרשות לי להעלות את הציור שלו, אבל המנווול הזה סירב בנחרצות, וכשניסיתי לשכנע אותו, הוא תלש את אמצע הציור (תא הנהג) ונעלם!.

נו, אז יש לי ציורים אבל אין לי סורק (זה כנראה צריך להיות סורק טוב במיוחד, כי חלקים בעיפרון, ובני שנים רבות) ואני לא יודע להעלות דברים כאן, אבל אולי אתם? אולי לא רק אני ציירתי משאיות במקום ללמוד?

דב

פורסם
טוב, אז אחרי שבני הספל איתגר אותי עם שנת הייצור של המאק הזה, הלכתי למגדיר, הגדלתי את התמונה, ואכן אני צודק, זה הגריל של שנות החמישים ולא שנות הארבעים, שאז הפסים האופקיים בגריל היו (כל אחד מהם) בני שלושה פסים קטנים (אני לא שועל אינטרנט מספיק טוב, הלכתי לאיבוד באתר bmt, אה, מה זה? לכו תראו...)

מישהו רוצה לעזור באיתור שנת היצור הנכונה והמדוייקת? בטח אפשר, איזה פאדיחה לי...)

דב

תודה על התיקון, ידידי הדב

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תגידו מזל טוב לגנאדי, שעבר היום טסט על משאית, ויכול סוף סוף לנהוג גם בסופר ביבר שלו!

פורסם

לא צריך בשביל זה לקחת קורס ממשרד העבודה או משהו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. דב, קבל נזיפה על דליפת מידע מוקדם מהרצוי. זה היה אמור להיות הפתעה.:twisted:

ב. תודה לכולם, אכן זה רישיון מעל 15 טון.

ג. צריך קורס, ואכן עשיתי אותו לאחרונה- משהו כמו 3 חודשים של כיף, אני לא צוחק- הרגשתי, שחזרתי לימי בית הספר, עם

החברה שהיו שם- כולם על הכיפ"כ, צחוקים כל הזמן, מה שהיה לפני זה נראה כסיוט בלתי נמנע- הפך למהרה למשהו מדליק.:-D

ד. אם כבר, אז אכן, אתמול עברתי בהצלחה את הטסט (ראשון), התרגשתי נורא.:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוהבים ליילנד?

סביר להניח שהמשאית והאוטובוס לא אספנות .

אבל יכול להיות שזה יצור מחדש של דגם ישן (כמו הרבה רכבים בהודו ) .

מזהים ?

מכירים?

להביא עוד?

וטאטא אחת כי חייבים

IMG_1104.jpg

IMG_1105.jpg

IMG_1107.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמו שבארץ היה ליילנד אשדוד, בהודו היה ליילנד אשוק (Ashok).

עד כמה שאני יודע, וזה לא הרבה במקרה הזה, בהודו אין משאיות כבדות ממש (19 טון מכסימום?) מישהו יכול לעדכן?

דב

פורסם

די צודק, הנה מה שטאטא מייצרת היום (לקוח מאתר הבית שלהם)

http://cv.tatamotors.com/showcase/mcv/tractor-trucks/

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...