Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואנדורה עומדת בינתיים- אין לי לא זמן, ולא כסף לכל הדברים ביחד... מה עוד, שכל פעם יש לי "שגעון" אחר, ומן הסתם- הקודם נדחק בינתיים. אבל אני דווקא מתכנן להתחיל לעבוד עליה בקרוב. שלב ראשון- להעיף ממנה את כל הדברים, שנשארו לי ממעבר הדירה- זו אחת מהסיבות העיקריות, שהיא עומדת! נמאס לי, שהיא הפכה למחסן!

שלא תעיף בטעות את מה שהבטחת לי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חס וחלילה! אני חושב, אגב, שזה באמת שם! צריך לעשות "ביקורת"- אני מתחיל למצוא דברים, שכבר שכחתי על קיומם! :shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברים, שאלה למביני העניין: איך כותבים נכון את השם של הליילנד סופר-ביבר באנגלית?

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ראו תמונה המצורפת של אוטובוס מרצדס עתיק שנוסע ביום יום ומסיע ילדים במינכן גרמניה

שם יש כבוד לרכבים כאלה.

Resize of P1120020.JPG

גדי - אישימוטו

פורסם

אתמול סוף סוף השגתי את הטמבון הקידמי לצ'יפטיין. מסתבר, שהוא הרבה יותר כבד, מכפי שחשבתי, כאשר מנסים להרים אותו לבד...:shock:

אגב, "שאלת צ'יפטיין": לשלי יש בלמים משולבים- אוויר והידראולי. לזה, שפרקתי ממנו אתמול את הטמבון- יש אוויר בלבד- "ישיר"! למה? מה, יוצרו כמה דגמים שונים של הצ'יפטיין, עם בלמים שונים? -באסה, מערכת משולבת ניראת לי הרבה יותר יקרה לתחזוקה! :x

למישהו בכלל יש מושג, איפה אני יכול להשיג מפרטים טכניים לליילנדים הישנים? הרי, המפעל כבר מזמן לא קיים, ואין משהו זהה להם בחו"ל- שני הליילנדים שלי יוצרו בארץ, ולא זהים לשום דגם, שהיה בחו"ל!

פורסם

מערכת בלמים משולבת אוויר-הידראולי היתה קיימת גם במשאיות ריאו הצבאיות.

מאחר ואמצעי הבלימה היחיד היה האגזוז-ברקס היו מישתמשים די הרבה בבלמים,והם היו לא רעים כלל.

ואל תשכח-הבטחת לי סיבוב על הליילנד!

פורסם

לא שכחתי, אל תדאג!:-D אגב, המערכת הזו בשימוש עד היום בחלק מהמשאיות הקלות- אני מכיר לפחות איווקו, שמשתמשים בה. היא גם מורכבת בפורד D שלי. זה לא, שאני חושב שהיא פחות טובה- פשוט, נראה לי יותר יקל לתחזק אותה- הרי, יש גם את החלק האוייר, וגם חלק ההידראולי! ושניהם צריכים חלקים ותחזוקה שותפת!

פורסם

שלום לכולם..

מה היתרונות של מערכת משולבת על רגילה? , כזאת עם אויר בלבד?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
שלום לכולם..

מה היתרונות של מערכת משולבת על רגילה? , כזאת עם אויר בלבד?

אלכס.

לא יודע, מה היתרונות, אבל חסרון אחד בטוח- יותר מסובכת ויקרה לאחזקה...

אגב, לדעתי בריאוסים המערכת עובדת אחרת לגמרי- אני חושב, שבריאו האוויר הוא רק לצורך ההגברה, והברקסים הידראוליים כמו בפרייבט, כלומר, עד כמה שזה הזוי- אם אין אוייר- הברקסים עדיין יעבדו, רק אני לא רוצה לחשוב על הכח, שצריך יהיה להפעיל בשביל זה ברגל! מי שמכיר את המערכת הזו- מוזמן לאמת או לתקן אותי!

לא ככה הוא העניין במערכת "הרגילה"- כאן, ברגע שאין אוויר, הבלמים לא יעבדו, בדיוק כמו שלא יעבדו במערכת עם אוויר בלבד- מכוון, שמתא הנהג לוחצים על דוושה, ששולטת בעצם על ווסט האוויר, ואוויר בלחץ שונה מגיע לבוכנות, שלוחצות על בוכנות ההידראוליות, ומכאן המערכת זהה לפרייבט- בגלגלים יושבות הבוכנות עם נוזל ברקס, שפותחות את הרפידות.

פורסם
היום נצפתה משאית סופר בייבר ממש כמו בהודעה 751 בעמוד 19

מצורפת תמונה שלה מהודעה 751

המקום שלה היום הוא ממש לא המקום בתמונה

מעניין: האם הוא בכ"ז סידר את המשאית והתחיל להישתמש בה, כפי שאמר שיעשה?:?:

פורסם

בחלק משיטוטי וסיוע לחבר פורום יקר באיסוף אהבותיו, ניתקלתי בבחור המוכר לכולנו בשם דוב קרדו, הנ"ל אינציקלופדיה מהלכת למשאיות וידע טכני...ובחור מדהים בכלל.... אני בטוח שאם תכתוב לו הודעה בפרטי תוכל לקבל את כל הסיוע הנדרש בנושא הבלמים משאיות וכו'...אגב הוא גם פותח השירשור....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...