Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחברה לעבודות עפר ש.י. שם טוב בירושלים ישנה משאית מק, המספר הוא 6 ספרות, בצבע ירוק שמותקן עליה מיכל מים מרובע להשקייה להידוק.

המשאית נראית כאילו יצאה אתמול מן המפעל, פשוט מדהימה.

הם עובדים כעת באזור נבי מוסה- מעלה אדומים

פורסם
לא ירד לי שום דבר ברישיון- עדיין האוטו מוגדר כ"משא-רגיל", אבל מופיע בהערות ומגבלות: "רכב אספנות- אסור להוביל משא", ועוד דבר מטומטם- נשאר לי צורך ב"רישיון מוביל" להעברת הטסט- מה מוביל בדיוק- לא הבנתי, הרי אסור לי להוביל כלום! צריך לעשות משהו בעניין...

מה שאני לא הבנתי- מה זה משנה לך בעצם? -כלומר, מה, אתה מתכוון להוביל איתו משהו? -אסור בכל מיקרה, בין אם כתוב או לא. ולמה לך להוביל נוסעים בארגז?:shock: לא רשום לך, שבתא הנהג מותר לך נוסע ליד הנהג? -אני לא חושב, שאם תשים גלגל ספר/תיק גדול/מזוודה/ארגז כלים מאחורה- מישהו ייתעסק איתך בגלל זה, כל עוד אתה לא מראה בצורה ברורה, שאתה עובד עם האוטו- אני מניח, שאם יתפוס אותך שוטר עם הרכב מלא בבלטות- תהיה בבעיה...:roll: אבל שוב- למה לך? -אתה ברציינות מתכוון להעמיס את הצעצוע שלך? -אותי אישית לא עניינה כל מיגבלה בעניין העמסה לגבי המשאית שלי....

אין בכלל התייחסות למס' הנוסעים ברשיון רכב החדש שקיבלתי

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

לא "טאפעלה" (סיר קטן), כי היה גדול יחסית (על שילדה של משאית "כבדה". באוטובוסים האלו השתילו מנועי דיזל - ליילנד או פרקינס, אבל זה כנראה עדיין לא עבר את הניתוח, כי באלו עם מנועי הדיזל, מכסה המנוע כבר לא ישב טוב...

התמונה צולמה בכיכר האופרה בתל אביב והאוטובוס נראה מאוד עגום ומוזנח...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה נראה לי צומת "מעריב", מצולם מכיוון השוק הסיטונאי (ימינה חזק זה לינקולן, ימינה רגיל דרך פ"ת לכיוון התחנה המרכזית, ישר שמאלה יצחק שדה...)

אבל הרכבים! D-300שאני הכי אוהב, הכי יפה לטעמי מודל 64, לידו ויליס (נראה הדגם הגדול), מאחוריו ויליס מוזר, שנראה עם תא נהג עבודת יד משהו, מאחוריהם אופל קאדט ופיג'ו 403...

מישהו מזהה את האוטובוס? זה לא קל, אפילו בפורום תחבורה ציבורית לא זיהו אותו!

(בוודאות אני מתכוון).

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
והאוטובוס נראה מאוד עגום ומוזנח...

דב

דווקא לי הוא נראה כמו אחד שחזר עכשיו מנסיעה ועוד מעט יוצא לנסיעה חדשה.

והוא לא נראה יותר מוזנח ממרצדס/וולבו/מאן ממוצע מאלה שנמצאים בשימוש אגד כיום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בסדר- העניין נבדק- ידוע כבר מזמן... אין יותר מדי מה להרחיב כרגע. וחבל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הום הום, מישהו הזכיר אותי?

אוח המשאית הזו, כזו שלימה ויפה (ועוד יותר שלימה ויפה היא היתה פעם, כשהעמידו אותה...)

עד כמה שאני זוכר אין שם מנוע וגיר.

כמובן שהיא מוכרת (לא לשכוח שהיא כמטחווי אבן מחצרו של אמנון בקרית שמונה, ואמנון חורש את כבישי הגליל והגולן מדי יום ביסודיות יסודית מאוד), ועד כמה שאני מבין, בעלי המשאית לא מעלים על דעתם למסור/למכור/לקבור ומה שלא יהיה.

עצוב.

שנת היצור, דרך אגב היא יותר קרובה ל 50' מאשר ל40'.

זה מאק EH כמו זה שנמצא אצל אמנון והוא מ- 1950.

פורסם

הממ המממ

הצורה של הגריל (פסים לרוחב) אופיינית יותר לשנות הארבעים. בשנת 1950 הם התחילו לשנות את הגריל עם המון פסים לאורך ובאותה שנה היו גם וגם ובשנת 1951, למיטב ידיעתי היו רק עם פסים לאורך...

אז לאמר שזה יותר אופייני לשנות החמישים, תמהני...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עדכון לגבי ההתקדמות עם הצ'יפטיין שלי:

-הטמבון הקידמי לפני שבועיים עבר ניקוי חול, תיקון אצל המסגר, וצביעת ייסוד, וממתין כעת לצביעה "המקורית" בשלוש צבעים.

-המערכת חשמל (שבכלל לא עבדה) כמעט מוכנה- נשארו רק כמה "פינישים" קטנים.

-הכנתי 4 גלגלים עם הצמיגים המשומשים במצב טוב, שצריך להוריד מהם ולהרכיב על הג'אנטים שלי.

צריך עוד: 2 גלגלים נוספים (מקווה, שאשיג גם בקרוב), הרכבה של טמבון, הרכבה של כל הצמיגים, הורדה של דפנות הארגז (נראות זוואה, צריכות תיקון)- ואפשר יהיה בגדול לקחת את האוטו לטסט. כמובן, שבהמשך אחרי זה מתוכננת בניה מחדש של הארגז, תיקוני פיבר של תא הנהג, וצביעה של כל "העסק", אבל כרגע מעניין אותי יותר צד "התפעולי" של האוטו.

מרגיזים סוחרי ברזל/רכבים משומשים: שבוע שעבר איזה חוכמולוג הדביק לי מדבקה המז%ת שלו על החלון צד בביבר- עד עכשיו לא הצלחתי להוריד!!! אני לא מבין- קשה להיסתכל, שלאוטו יש טסט בתוקף?! -כמובן, התקשרתי, והסברתי, מה אני חושב עליו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...