Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע להגיד על איזה משאיות הן מבוססות?

בעמוד פתיחה יש סמי אחת שנראת לי על בסיס מרצדס.

לגבי גודל המשאיות ,ההכי גדולה שראיתי פה הייתה וולוו (נדיר פה מאוד) סמי טריילר,עם מטען גלילי ברזל .

אני לא יודע איזה דגם ואיזה משקל ,אולי זה יתן לכם מושג כללי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יודע להגיד על איזה משאיות הן מבוססות?

בעמוד פתיחה יש סמי אחת שנראת לי על בסיס מרצדס.

טאטא מבוססות על דגמי מרצדס ישנים. לדוגמא הטנדר טלקוליין (שעד לא מזמן יובא לארץ) מבוססת על מרצדס W124.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לעזאזל: שאתמול באתי לבקר משאיות (בגלל הגשם לעבוד אליהן אי-אפשר, מן הסתם)- ואני מגלה סימנים של גלגלי ענק בשדה, כאילו איזו מפלצת באה, עשתה סיבוב ליד המשאיות, ויצאה! לטרקטור חקלאי לא דומה- ענק מדי, נראה כמו שופל- מפלצת! מה לעזאזל הוא חיפש שם?! תכנן, איך להוציא משאית משם? -מה עושים, לכל הרוחות עם הצרה הזו?!?:shock::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוי גנאדי, זה מדאיג (למרות שזה יכול גם להיות שופליסט שאוהב משאיות כאלה...) אולי צריך לשים לידן איזה כלב שמירה אימתני?

כמה המשאיות רחוקות מבית שגרים בו?

אולי לשים פתק שלא מדובר בגרוטאות? להזהיר שמוחבא בהן יוניט של GPS...?

דב,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תשמע, לשופליסט, שאוהב משאיות כאלה אין צורך של ממש להיכנס לשטח פרטי עם השופל- אלא אם לא רצה ללכלך את הרגליים בשדה... וכתבתי מודעה על הפורד, שמשאיות לא למכירה בשום צורה שהיא, ומה- בא מטומטם, והדביק לי מודעה של "קונה רכבים לפרוק" על השלט בחלון!!! כנראה, הבנת הנקרא זה לא החלק החזק אצל החברה האלה...:roll::? בחיי, שהייתי שם מוקשים- אבל יש עם זה "בעייתיות"- כמו שאני מכיר את עצמי- הראשון, שיתפוצץ אהיה אני- כמו שפעם שכחתי לסגור את הידית כיבוי (שבעצמי פתחתי) ושעה ניסיתי להניע- אז גם אשכח מהמוקשים.:cry: אני מקווה, שזה בכ"ז לא משימה הכי-קלה- לשלוף את המשאית, שעומדת עם הצד מהשדה, אבל אני לא יכול לסמוך על זה. אגב, יש כלבים באיזור, אפילו כמה, אבל זה לא ממש עוזר...

אה, חברים: אני הרי לא נמצא כל הזמן באיזור שהמשאיות חונות, אם מישהו פתאום רואה ליילנד ישנה על הגרר, במיוחד באיזור המרכז/הדרום הקרוב- לפחות לרשום את המספר, ולהודיע לי- לך תדע... כולכם מכירים, אני מניח, את המשאיות שלי, ובכלל- כמה כבר ליילנדים ישנים נשארו? -נקווה לטוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוי, זה הוולבו שלי, שעומד אצל אמנון... המשאית הזו מלווה אותי מימי ילדותי ברחובות, כשבשבת נתן היה מסיע את אנשי המושבה לחוף פלמחים בתשלום... אני זוכר את המשאית עומדת על כביש האספלט הישן שמעל החוף (קיים עד היום, במצב נורא), נתן היה מכסה את הצמיגים בשקים כדי שהשמש לא תייבש אותם...

ואח"כ רדפתי אחריו שנים שימכור לי בבוא הזמן, אבל הוא לא רצה לדבר איתי, ובסוף הצלחתי, אבל אני לא עושה איתה שום דבר... איזה כאב לב.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אז קדימה: אם אני יכול- אתה יכול!!! :wink: -תתחיל להזיז ת'עניינים איתה! נקווה, שיעלו את המשקל של האספנות- ואז תוכל לרשום אותה ולהחזירה לכביש בחזרה!

אגב, אף משאית שלי לא תזוז ממקומה בזמן הקרוב- שלשלום שקעה בבוץ, שבשדה אפילו וואנדורה 4X4 שלי- לא נראה לי, שלמשאית תהיה יותר הצלחה, אבל יהיה הרבה יותר קשה לחלץ אותה אם תתקע! אז, עד הסוף הגשמים- אין תזוזות!:? ורציתי לעשות סיבוב עם הביבר!:cry:

פורסם
תשמע, לשופליסט, שאוהב משאיות כאלה אין צורך של ממש להיכנס לשטח פרטי עם השופל- אלא אם לא רצה ללכלך את הרגליים בשדה...

אה, חברים: אני הרי לא נמצא כל הזמן באיזור שהמשאיות חונות, אם מישהו פתאום רואה ליילנד ישנה על הגרר, במיוחד באיזור המרכז/הדרום הקרוב- לפחות לרשום את המספר, ולהודיע לי- לך תדע... כולכם מכירים, אני מניח, את המשאיות שלי, ובכלל- כמה כבר ליילנדים ישנים נשארו? -נקווה לטוב...

גנאדי, תרגע יא פראנואיד, לא יקחו לך את ערמות הברזל, זה כנרא חבר שלי שמעבד את השטח החקלאי. אפילו הוא לא מספיק טיפש בשביל לאסוף גרוטאות כאלו :twisted: .

עכשיו שהליילנד שלך שתולה בשדה, אולי יצמחו ממנה ליילנדים קטנים?

אלכס, אתה חרא!:hihi::biglaugh:;-) (כמעט כמוני):twisted: :twisted: .

ולמי שלא יודע, אני אמנם עברתי לניו-זילנד, אבל אני עדיין שומר על המשאיות שלי גנאדי בארץ....

וגנאדי, בפעם הבאה שאתה רושם "דרום", אני מוכר את המשאיות שלך לבדואים! 7 דקות דרומה מראשל"צ זה לא דרום!

דבר אחרון, כמו שאמרתי לך אלכס, עד אפריל לא תוכל להזיז את המשאיות אפילו מילימטר, הבוץ של השפלה הוא הדבר הכי טובעני שפגשתי בחיי.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ספר לי על זה! אתמול שקעה לי וואנדורה עד לבטן!!! עד שלא בא שופליסט חביב עם השופל שנראה כמו מפלצת ונשמע כמו מכונת תפירה ענקית- לא הייתי יוצא משם, כבר חשבתי להשאיר את האוטו בשדה! :shock:

פורסם

מקווה שהיא לא שלך, היום נצפתה ליילנד סופר ביבר כתומה אותנטית, נוסעת ברחוב המרכזי בלוד ופונה לכיוון א.ת. שמול הכלא.

מספרה נמחק

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מניח, שראית אחד מהשלושת הסופר-ביברים של סנו, שממשיכים לשרת נאמנה במפעל, ויש להם טסט וביטוח. לפי המיקום אי-אפשר לטעות- האוטו נסע למוסך פאנוס, שנימצא באזה"ת מול הכלא, ואכן מטפל בענתיקות שכאלה, וגם שני הליילנדים שלי מטופלים אצלו. שלי בפעם האחרונה שראיתי (וזה היה אתמול בערב) היה תקוע בקצה השדה, שהפך כולו לשלולית. הליילנד של סנו יותר כתום משלי, לפחות זה שאני מכיר.

תודה על ההתראה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...