Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה "השוואתית" של החבר שלי, שנהג במשאית הסופר-ביבר שלי לפני שלי היה רישיון עליה (והוא היה נהג מאאאאד מנוסה בריאוסים בצה"ל, כולל קבע): תגובה ראשונה: "יותר גרוע מריאו". תגובה שניה: "בעצם, לא, קצת יותר ידידיותי, רק שהיה חסר לי שדה ראיה למעלה" (הבחור גבוה).

תגובה ראשונה שלי, כשאני נהגתי בה: "WHAT THE FUCK??!?!?!?!??!!?" בלי הגה כח?!?!? 20 סיבובי הגה בשביל פניה פשוטה?

-לא נורא, מתרגלים, אפילו מתחילים להנות קצת- לא צריך מכון כושר!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכלי רכב הזה זאת סכנת נפשות על הכבישים של ימינו כשהיכולת בלימה והיגוי שלו תלויות בכישוריו הפיזיים של הנהג

א) יכולות בלימה והיגוי של כל רכב תלויות בסופו של דבר בכישוריו הפיזיים של הנהג, כגון מהירות תגובה ורגש ברגליים, וגם בדבר הזה על הכתפיים שאוכלים לתוכו :-P. טוב, חוץ מאולי מרצדס S-קלאס החדשה שמצויידת בבקרת שיוט מונחת רדאר (כשרכב לפנים מאט, היא גם מאיטה, כשהרכב בולם בפתאומיות, היא גם בולמת בפתאומיות, בקיצור, רכב אידיאלי לפקקים בכביש הסרגל).

ב) עד כמה שידוע לי, ריו קאמינס מצויידות בהגה כח ובלמי כח (לא יודע איך קוראים לזה, בקיצור servo).

ג) על פי תקנות הצבא, מהירות מירבית מותרת לרכב חום (הכוונה לרכבים הגסים, לא סופה ופורד) היא 40 קמ"ש בשטח בנוי, ו-60 בשטח פתוח. אפילו שהריו נפתח רק ב-80, ומגלה לך שחלום חייו הוא לגרור עגלות סמי טריילר בכבישי אינטרסטייט, ולא לעמוד 40 שנה בימ"ח כשמזיזים אותו פעם בשנה לטיפול כסת"ח.

אגב, הנסיעה בריו בפחות מ-80 קמ"ש היא סיוט.

ד)לא שמעתי על תאונות עם נפגעים שהיה מעורב בהם ריו. אולי בגלל הנדסת אנוש "טובה" כל כך, שהנהג מודע לזה שהראשון שימות זה הוא עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק בקמינס יש הגה כח , בריו הרגיל זה הגה בכח הזרוע, לגבי הבלמים אני לא יודע על מה הם עובדים אבל כמעט בטוח שלא על לחץ אויר וצריך לעמוד על הפדל כדי לבלום

אבל אהבתי את הוישרים שעובדים על לחץ אויר ,

הכי מצחיק שצריך לשים את הקסדת סיר על הראש כשנוהגים .....זה מה שיציל אותי במקרה תאונה

מה שנחמד זה שאחרי חודש על ה10 טון חלודה הזאת הנהיגה על הרכב ליסינג שלי היתה כמו לנהוג על חללית

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם
ד)לא שמעתי על תאונות עם נפגעים שהיה מעורב בהם ריו. אולי בגלל הנדסת אנוש "טובה" כל כך, שהנהג מודע לזה שהראשון שימות זה הוא עצמו.

וזאת, אגב, אחת מהבעיות של המשאיות החדשות (וגם חלק גדול מכלל הרכבים)- הם "ידידותיים" מדי, ונותנים תחושה של בטחון, שלפעמים ממש מופרזת- כי, מה לעשות, בסופו של דבר המכונה לא תעשה את העבודה, אם לא יעשה אותה נכון מי שנותן לה פקודה, כמה שהיא נראת ידידותית ובטוחה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש מישהו (חוץ ממני) שחווה וגם נהג במשאית ג'י אמ סי 6X6 שקדמה לריאו (היא כונתה "סיקס")...

(התמונה מאתר של הצבא הדני).

gmccckw353skyct.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כן, עם הסטרטר ברגל , הילוכים "הפוכים" , הגה מעץ ומניע הכי טוב עם קצת בנזין לקרבורטור ואחכ משחקי "צ'וק ידני "

עם כף היד. אח"כ בא לחיל האויר פאר היצירה המודרנית-פורד פרש גרמני.עבירות מעולה.מנוע חלש. פחד בסיבוב בכל מהירות.

פורסם

לא שמעת על תאונות כאלו בגלל שאתה צעיר.

7 הרוגים, אני אני זוכר נכון את המספר, בהתהפכות ריאו ברמה"ג לפני כ-15-20 שנה, ועוד אי אילו רבות שקדמו לה.

התהפכויות של ריאוסים ממש לא היו נדירות.

בתחילה הריאו שימש כמשאית נוסעים יחידתית, ורק אחרי התאונות וההרוגים נאסר להסיע בה נוסעים.

כן, בני, גם אני נהגתי ב-GMC. ומי נהג בשרמן חוץ ממני?:lol:

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

אגב, כזה GMC היה לחמיס עד לא מזמן, בטח הלך לברזלים בסוף, וחבל!

פורסם

מצ"ב משאית סיקס GMC משנת 1942 הנמצאת ברשותי. המשאית במצב נסיעה.

השמשה הקדמית והפנסים הקדמיים טרם הורכבו לאחר הצביעה.

אוסף המשאיות 031.jpg

פורסם

אמנון- זה אתה האמנון מקרית-שמונה?

ורן- קשה לי מאד להאמין, שהאוטו כזה יכול להיות פחות מ-4 טון כולל- אביר מסכן, שכולה חורג מכמה קילו, כבר חייב רישיון מעל 4 טון! זה בטוח יותר כבד...

אני מצטער, שהסיקס של החמיס לא אצלי- אבל, בזמנו, מה הייתי עושה איתה? וגם היום לא בטוח- בטח, אין לה ניירות...

פורסם
אמנון- זה אתה האמנון מקרית-שמונה?

ורן- קשה לי מאד להאמין, שהאוטו כזה יכול להיות פחות מ-4 טון כולל- אביר מסכן, שכולה חורג מכמה קילו, כבר חייב רישיון מעל 4 טון! זה בטוח יותר כבד...

אני מצטער, שהסיקס של החמיס לא אצלי- אבל, בזמנו, מה הייתי עושה איתה? וגם היום לא בטוח- בטח, אין לה ניירות...

אכן אני אמנון מקרית-שמונה.

המשאיות הנ"ל שרתו בצה"ל כמיכליות דלק ומים, כשעל כל משאית היו מותקנים שני מיכלים, כשכל מיכל מכיל 2250 ליטר.

כמו כן על המשאיות היו מורכבים קרונות קשר.

בנוסף המשאיות האלו גם שרתו את החוליות הטכניות, לאחר שהותקן על המשאית מנוף "אייל".

כך שלהערכתי, סביר בהחלט שהמשאיות הללו היו בסדרי גודל של שמונה טון.

פורסם

זה שצה"ל החליט לקחת רכב משא שטח ולהפוך אותו לרכב הובלת חיילים לתרבות יום א' זו לא אשמת הריו .

אותי מעניין אם כרכב משא היו לה הרבה תאונות (עד כמה שאני יודע לא כל כך הרבה)ואם באשמתה .

אגב יצא לי לנסוע בריו כמטען אנושי ,וזה ממש לא תענוג גדול.

גלוק אני מסכים עם כל מילה שלך על רכבים בטיחותיים מידי

Fat Bastard:לא כל הרכבים עם אותה הגבלה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני יכול לספר לכם שכתוב עליה הינדוסטאן.

מה אתם יכולים לספר לי על זה?

אגב יש לי עוד תמונה של בדפורד בלי "אף " (נראת לי כמו מה ששרוליק הציג אחרי החידה של גלוק)אם זה מעניין אותכם אני יעלה אותה.

IMG_0494.JPG

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...