Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שצה"ל החליט לקחת רכב משא שטח ולהפוך אותו לרכב הובלת חיילים לתרבות יום א' זו לא אשמת הריו .

אותי מעניין אם כרכב משא היו לה הרבה תאונות (עד כמה שאני יודע לא כל כך הרבה)ואם באשמתה .

אגב יצא לי לנסוע בריו כמטען אנושי ,וזה ממש לא תענוג גדול.

.

כל הכבוד, ילד.

המצאת מונח חדש - תאונות באשמת הרכב.

גם כרכב משא היו הרבה תאונות.

אבל - לא אקדיש זמן להסביר לך יחסי משקל/בלימה, מרכז כובד, ועוד.

צ א ו ל מ ד.

ויליס 53

ויליס 58

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הכבוד, ילד.

המצאת מונח חדש - תאונות באשמת הרכב.

גם כרכב משא היו הרבה תאונות.

אבל - לא אקדיש זמן להסביר לך יחסי משקל/בלימה, מרכז כובד, ועוד.

צ א ו ל מ ד.

קודם כל אין שום סיבה להיתנשאות שלך.

הכוונה היא אם התאונות נגרמו כי הרכב דפוק ,לדעתי אין דבר כזה ,כי הנהג צריך לדעת את מגבלות הרכב.

אם היית קורה טוב היית מבין שאני אומר בדיוק ההפך ,אין אשמה על הרכב(או מי שתיכנן אותו),

אלא על מי שהישתמש בו לא נכון.

לדוגמה מי שהוביל בו חיילים בנסיעה מנהלתית.

ואם כרכב משא היו הרבה תאונות כי הרכב דפוק או כי הנהגים /מי ששלחו אותם דפוקים?

אם אתה לא רוצה אתה לא חייב להסביר לי כלום ,למרות שגם את מה שכבר לימדו אותי אני מוכן לשמוע שוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בישוב בית חורון ממש בכניסה על יד הקרוואנים, אוטובוס טייגר ניראה שלם לחלוטין, שישמש בעבר כמזנון ויש בו המון חלקים שמישים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גנאדי זה בשבילך

יש לך ניסיון שני לקנות את זה.

ירון מאיר

במצב כזה יש אפשרות להחזיר לסטטוס של אוטובוס?

אם לא ,מותר לפתוח חלונות למטרת קרוון?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
גנאדי זה בשבילך

יש לך ניסיון שני לקנות את זה.

ירון מאיר

-אני מנוע מלהגיב על העניין...:evil::cry::x

אתה בערך מכיר את הסיפור שלי עם זה, וידעתי על זה כבר אתמול, אגב, הוא הסתובב כל היום מסביב למועדון- בהתחלה היה ב"שוק עתיק" (אם כי, בא באיחור, אני כבר יצאתי ולא היה לי כח לחזור, לא בטוח, שהצליח להיכנס), אחרי זה חנה בערב קרוב למפגש, ואף עבר לידנו אחרי זה מאוחר יותר- אבל אני לא יודע, האם הבן-אדם נכנס לבפנים, או לא- אני לא מכיר אותו בפנים... אני לא אקח אותו בסכום הזה, זה בטוח!

לאומי: ברישיון שלו כתוב: "משאית-16 טון" ולא אוטובוס, אז, מכוון, שהחוק האספנות עד 12 טון- אז אין כרגע אפשרות להפוך אותו ל"אספנות". לגבי קרוואן- אין לי מושג, מה החוק אומר, אני מאמין, שאין בעיה חוקית לעשות לו חלונות, אבל שוב- האספנות הוא לא יכול לקבל . חבל. הם במצב ממש טוב, וחבל, אם יילכו בסוף לחלפים/ברזל... לא מאמין, שיקחו אותם במחיר הזה. אבל נחיה, ונראה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שימו לב ! מועד חדש להשקת משאית אספנות מתוצרת סקניה.

ההשקה ומפגש מועדון סאאב נדחו ליום שישי 13 באפריל 2007, באותו מקום, גן הפסלים

של גדי פריימן בקיבוץ משמר דוד.

כל אוהבי המשאיות והקלאסיקה מוזמנים לבוא ולהנות.

חג פסח שמח לכולם,

אורן

אביב 2007 1 חדש.doc

אביב 2007 2.doc

אביב 2007 3.doc

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

זהו, שאחד כזה ירוק בא מדי פעם למפגשים... זה, שהיה מדימונה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ללא מילים::x:cry: :cry:

(אגב, הימני (זה, עם מספר 888 היה זה, שרציתי- ופרט מעניין: היה לו סמל מדהים של הנמר, היחיד מכולם, שהיה לו עדיין סמל, ועכשיו, כפי שאתם רואים- הסמל איננו! מעניין, לא?:roll: )

DSC02101n.JPG

DSC02106n.JPG

פורסם

אני שואל שוב ,יש אפשרות להחזיר לסטטוס אוטובוס?

פורסם

איך הוא נוסע עם הצמיגים האלה?!?!?:shock: :shock: :shock: -ואני חשבתי, שבצ'יפטיין שלי צמיגים גרועים (וכמובן, יוחלפו ברגע שהאוטו ייצא לכביש)!

פורסם
ללא מילים::x:cry: :cry:

(אגב, הימני (זה, עם מספר 888 היה זה, שרציתי- ופרט מעניין: היה לו סמל מדהים של הנמר, היחיד מכולם, שהיה לו עדיין סמל, ועכשיו, כפי שאתם רואים- הסמל איננו! מעניין, לא?:roll: )

אולי ראית את זה?

137_art.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...