Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן! ומה שהיה מיוחד מאוד בפסיפיק לעומת כל משאית אחרת, זו האפשרות לבלום גלגלים בכל צד בנפרד, משהו דומה מאוד לנהיגת כלי זחלי, דבר ששיפר לו את העבירות באופן מדהים... היום עושה את זה ה- ASR, אז הנהג.

מדובר בעצם בראש גורר להובלת טנקים.

פסיפיק, אם אני לא טועה, זו חברה קנדית?

דב

המשאית היא "פסיפיק" TR1 מימי מלחמת העולם השניה (תוצרת ארה"ב).

הסימול הצבאי היה M26.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשאית פותחה על ידי חברת KNUKEY מסן פרנציסקו, חברה קטנה שהתמחתה בציוד כריה ומשאיות עפר המיכרות ולכן הצורה הייחודית שלה.

החברה לא יכלה לעמוד בכמויות שדרש משרד ההגנה והייצור הועבר לחברת פאסיפיק ממדינת וושינגטון. החברה קיימת עד היום.. היא נחשבת לאחת מיצרניות המשאיות הגדולות בארה"ב. תחת המותג "פאקאר" (שזה ר"ת של Pacific Car) היא מייצרת את משאיות פטרבילט, ליילנד, דאף וקנוורט.

הנה האתר שלהם:

http://www.paccar.com/

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ליילנד אני לא חושב, שהיא כ"כ מייצרת יותר... ככל הידוע- המותג לא קיים יותר, או שאני טועה במשהו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ליילנד אני לא חושב, שהיא כ"כ מייצרת יותר... ככל הידוע- המותג לא קיים יותר, או שאני טועה במשהו?

http://www.paccar.com/products/leyland.asp

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

נכון, ידעתי, אבל עדיין- המותג "משל עצמו" כבר לא קיים- המשאיות ניקראות "דאף", ולא "ליילנד", אלא אם באנגליה עדיין כתוב עליהן "ליילנד" (:roll: )

לא סתם אני אוהב דאף!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי שזוכר את המרצדס מינימוג הישנות שהיום יש הרבה כאלה בעיקר בשטחים

השבוע יצא לי כזאת שנת 81 של בחור מהצפון

הוביל דובדבדנים מרמת הגולן ועשה את כל הדרך מכביש הבקעה עד לירושלים

ויש עוד אחת כזאת עדין בשימוש יומי שנת 83 בירושלים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נכון, ידעתי, אבל עדיין- המותג "משל עצמו" כבר לא קיים- המשאיות ניקראות "דאף", ולא "ליילנד", אלא אם באנגליה עדיין כתוב עליהן "ליילנד" (:roll: )

לא סתם אני אוהב דאף!:wink:

בהודו עדיין מייצרים בשם "אשוק ליילנד "

בתמונה אחת משנת 2000 ומעלה לפי מה שהבנתי .

IMG_1104.JPG

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ביער ביריה בצפון יש משהו מעניין.

ראיתי שם קבינה של משאית בדפורד עתיקה, כנראה עוד מהמנדט הבריטי. היא עומדת שם ברחבה של מעין אתר הנצחה פתוח. אפשר להכנס לתוך (מה שנשאר מ)המשאית ולהתרשם.

יש לה סאן-רוף, אולי התקינו שם איזה מקלע או לא יודע מה. והגה שמאלי כמובן, או יותר נכון חור שממנו השתרבב פעם ההגה.

פורסם

המספר הרשום הוא לא של אוטובוס... הקידומות של אוטובוסי אגד באותה תקופה היו 38 ו- 39

פורסם

אנשים- HELP!!! דחוף- איפה נימצאים מספרים על המנוע של ה"רוייל-טייגר" (מנוע ליילנד "שוכב")??? -אני הסתכלתי, ולא מוצא! מישהו יוכל לעזור לי- אני גם ככה מתכנן לבוא למפגש בשישי עם המשאית עם ציוד עליה- אולי מישהו יוכל לראות?

העניין דחוף ביותר!

תודה!

פורסם

שלום לכם אני אלכס מקהילת קנוורט ישראל.

אני מאוד מופתע מהנושא הזה. אני אדפדף בכולו עכשיו.

יש לילנד ישנה שעובדת בברזל בחולון, והיא ממש אבל ממש גוססת כבר.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

איפה? ואיזה דגם- אולי "טלוויזיה" לבנה- אז יש עוד כמה כאלה, שתיים שאני מכיר- שנת 86 (שנעלמו, דרך אגב לאחרונה בצורה מדאיגה), ואחת- 75, שעשתה שיפוץ מנוע לפני כמה ימים, ועדיין עובדת, אין לי מושג איפה בדיוק... תוכל בבקשה לתת הכוונה מדוייקת (אפילו בפרטי, אם אתה רוצה)? -תודה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...