Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, שאלה:

היום הזזתי את הצ'יפטיין ממקום למקום- למקום, שאוכל לעבוד עליה יותר בנח- מתחילים לעבד את השדה שוב, ודווקא עכשיו אני חוזר לעבוד עליה, בתיקווה לעשות לה בקרוב טסט.

אז, מנוע הניע כרגיל מחצי סיבוב, נתתי לו כדקה להתחמם (אין לי חשיבות ללחץ אוויר- גם ככה הבלמים לא עובדים, ואין מקסי באוטו), ונסעתי. כאשר האוטו נסע- הייתה לי תחושה, שהמנוע לא סוחב, ומיד כשעצרתי ועזבתי גז- נכבה. אחר- כך לא רצה להניע, רק אחרי הרבה ניסיונות, כאשר אני נותן גז בריצפה- מניע, ועובד בקושי. הצלחתי להזיז עוד כמה מטרים- וזהו, למזלי כבר שמתי אותה במקום שהיא לא מפריעה.

מה נראה לכם? יש סולר... והמנוע הזה עבד כבר מצויין, גם בנסיעה, וגם בעמידה. כמו כן- לא היה לדעתי היום שום עשן חריג או משהו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה תמונות נוסטלגיות ממלחמת יום כיפור,הנה שיירה בראש לילנד קונטראקטור מוביל צבאי עם טנק,אחריו מאן סוס סינגל מודל 70 71,אחריו וולבו אף 89 שהיה רכב חדש לגמרי בזמנו עם עגלה להובלת בולי עץ שהובילו לקלת אפיקים ,בתמונה הבאה עוד שניי מובילים קונטראקטורים,שהובילו את הטנקים מ1968 עד1974,והורכבו במפעלי רכב אשדוד,בתמונה הבאה מאק אר 600 מודל 69 עד 73 עם מסוקים ברקע,

zz13965.jpg

zz31132.jpg

zz10584.jpg

פורסם

בתמונה הבאה רואים את הסדנא על כביש טסה עם לילנד טלויזיה סופר קומט 1969 לפי המספר 119 ולילנד ביבר פיני שהובא לארץ מפינלנד מוגמר ולא היו הרבה כאלה,בצילום הבא כוחותנו עם הטנק והלילנד ביבר הייבר משנות ה70,והנה משאית וולבו מסדרת אן 86 או88 חוצה את תעלת סואץ,

zz10242.jpg

zz10570.jpg

zz10578.jpg

פורסם

זהו, השאלה- איפה הוא חדר, אם כן? -יש עדיין לא מעט סולר, לפחות לפי הקרש, ששמתי במיכל כדי לבדוק (אין באוטו הזה מד דלק בכלל!). האם יכול להיות, שכאשר מיכל לא ממש מלא (והוא בכ"ז כבר רחוק מלהיות מלא)- בעת שהאוטו נסע, היה איזשהו שלב, שנשאב אוויר, או שחייבים דליפה איפשהו, כדי שזה יקרה?

ולמומחי לייילנד: איפה אני מנקז אוויר? -כלומר, בפורד למשל, יש ברגים על הפילטר דלק, שפותחים אותם, מפמפמים עם משאבת עזר, עד שיוצא סולר נקי. כאן נראה, כאילו הפילטר נימצא לפני המשאבה, משאבה קרוב למשאבת הזרקה- מה אני אמור לפתוח, צינור עצמו ליד משאבת ההזרקה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא חושב, שהיא תפוסה, מכוון שהידית (וכל המנגנון) זז חופשי, ובנוסף- זה כן מגיב ללחיצה על הדוושה...

פורסם

סחיבת אויר יכול להיתבצע מכל צינור דלק או מכל ניפל חיבור,

לעיתים ישנם דיסקיות נחושת או אלומיניום בחיבורי צנרת דלק (בוגונט).

את ניקוז האויר אתה יכול לבצע ע"י שיחרור קל של צינור הדלק מהשאבה אל המרסס.

השיחרור יעשה בצד הקרוב אל המרסס.

ניתן לבצע זאת ואז לפמפם או לתת סטרטר,

עד שיוצא שפריץ חזק של סולר.

בהצלחה.

ירון מאיר

פורסם

הנה וולבו f89 מודל 1973 שהגיע מספר חודשים לפני מלחמת יום כיפור עם לובי עם טנק אם אני לא טועה זה של גידי ממעין צבי ,הנה גרר ריאו הופך גורר טנקים שהתהפך בסיני מסוג דיימונד טי ,שימו לב לא היו שולי כביש בסיני וכל ירידה היתה מסוכנת,הנה כך הובילו טרקטורים ממקום למקום על הייברים בזמנו

zz32002.jpg

zz31571.jpg

zz31580.jpg

zz32558.jpg

פורסם

שרוליק, בתמונה של הסדנה על כביש טסה, מה זה המשוריין שמימין למגח ?

לפי הזחלים זה נראה כמו שרמן, אבל אין לו צריח ויש חיילים שיושבים על הסיפון ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כנראה שידרוג של שרמן לנגמ"ש כבד, בדומה ל"אכזרית" של היום שהיא בודי של טנק רוסי ישן בלי צריח, עם מנוע טורבו-דיזל (או מה שלא יהיה שם) מודרני ותותם של רפא"ל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שרוליק, בתמונה של הסדנה על כביש טסה, מה זה המשוריין שמימין למגח ?

לפי הזחלים זה נראה כמו שרמן, אבל אין לו צריח ויש חיילים שיושבים על הסיפון ...

בבקשה:

http://www.israeli-weapons.com/weapons/vehicles/engineer_vehicles/m-32/M-32.html

ויכול להיות גם זה:

http://www.israeli-weapons.com/weapons/vehicles/engineer_vehicles/trailblazer/Trailblazer.html

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...